Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Debriyaj'sız vites attırmak motovlog 3

REKLAM ALANI
    superboycu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zor durumda kalmadığınız zaman bunu denemeyin.

https://www.youtube.com/watch?v=w9UPLHOqUOs

Yorumlarınızı bekliyorum.
    l3v3nt, toseabul, berkcigdem ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Seyide gosterseydin mesela debrijay koptu adam ne oldu bitti diyene kadar stop etti o sekikde kalkisida gosterseydin vites 1 de mars yaparken hafif gaz veriyor motor sekiyor sonra calisip gidiyor baslangic olarak bu bilgide ise yarar

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seyide gosterseydin mesela debrijay koptu adam ne oldu bitti diyene kadar stop etti o sekikde kalkisida gosterseydin vites 1 de mars yaparken hafif gaz veriyor motor sekiyor sonra calisip gidiyor baslangic olarak bu bilgide ise yarar
    Yorumunuz için teşekkürler , inşallah 2 gün sonra vites düşürme ve alıştırma gibi bilgileride vericem.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı superboycu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz için teşekkürler , inşallah 2 gün sonra vites düşürme ve alıştırma gibi bilgileride vericem.
    Aslinda bu bilgiler hayati onem tasiyor ve bir cok insan bilmiyor debriyaj telin koptu gaz telin koptu ne yapmaniz gerekiyor diye cekim yapsan izleyenlere cok faydasi olur benim basima neler geldi ama her seferinde tamirciye kadar gidebildim
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslinda bu bilgiler hayati onem tasiyor ve bir cok insan bilmiyor debriyaj telin koptu gaz telin koptu ne yapmaniz gerekiyor diye cekim yapsan izleyenlere cok faydasi olur benim basima neler geldi ama her seferinde tamirciye kadar gidebildim
    Gerekten güzel önerileriniz var gaz teli kopunca neler yapılır vb bu tür bilgilere sahibim en kısa sürede çekimini yapıp yükleyeceğim , teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------

( Yorum Yokmu Arkadaşlar )

seta34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R - 2014
    Debriyaj maneti koparsa?
    Evet e-5 te bir arkadasa dolmus vurmus yandan buda motoru yatirmis yardima gittim debriyaj maneti kopmustu arkadasini cagirdi

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gaz ve tebriyaj teli kopmasına cozum olarak ben yanımda yedek tel bulundurmama ragmen esktra olarak bu boyunluga asılan kimlik kartlarının cengelini bulunuduruyorum :D ucunada saglam ip baglıyorum sonrada cek babam cek :D
    yolda kalan birileri oldumu biraz eziyet olsun diye taşıyorum :D
    gurkanerkan bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    çok faydalı bir paylaşım aslında. zor durumlarda ciddi anlamda işe yarayacak bir teknik fakat ciddi anlamdada dikkat etmek gerekir yoksa maddi kaybınız baya güzel bir rakam olur

Teşekkürler..

Alıntı toseabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaz ve tebriyaj teli kopmasına cozum olarak ben yanımda yedek tel bulundurmama ragmen esktra olarak bu boyunluga asılan kimlik kartlarının cengelini bulunuduruyorum :D ucunada saglam ip baglıyorum sonrada cek babam cek :D
    yolda kalan birileri oldumu biraz eziyet olsun diye taşıyorum :D
    http://www.idaccessory.com/photo/pl4...yard_30004.jpg
    :D baya uraştırır aslında o

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ben 15-20km kadar motoru debriyajsız kullanmak zorunda kaldım tel koptuğundan. 3 ay sonra motor cortladı, komple yarıp egzantrik dişlisini ve şanzımanı değiştirdim. Debriyajsız kullanmakla ne kadar alakalı bir arızadır bilmem. Mümkünse hiç kullanmamalı motoru debriyajsız. Vites büyütürken sorun yok da vites küçültürken ve dur kalklarda şanzımana zarar verebilir.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 15-20km kadar motoru debriyajsız kullanmak zorunda kaldım tel koptuğundan. 3 ay sonra motor cortladı, komple yarıp egzantrik dişlisini ve şanzımanı değiştirdim. Debriyajsız kullanmakla ne kadar alakalı bir arızadır bilmem. Mümkünse hiç kullanmamalı motoru debriyajsız. Vites büyütürken sorun yok da vites küçültürken ve dur kalklarda şanzımana zarar verebilir.
    evet aynen öyle , vites yükseltmede pek zararı yok doğru yapılırsa fakat küçültme işi çok ama çok tehlikeli onuda yakında göstericem nasıl doğru yapılacağını.

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    attırmak derken?

Alıntı shruikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    attırmak derken?
    :D bende fark ettim arttırmak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)