Debriyaj'sız vites attırmak motovlog 3
Reklamlar
-
Zor durumda kalmadığınız zaman bunu denemeyin.
https://www.youtube.com/watch?v=w9UPLHOqUOs
Yorumlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
Seyide gosterseydin mesela debrijay koptu adam ne oldu bitti diyene kadar stop etti o sekikde kalkisida gosterseydin vites 1 de mars yaparken hafif gaz veriyor motor sekiyor sonra calisip gidiyor baslangic olarak bu bilgide ise yarar
-
ayzek adlı üyeden alıntı
Seyide gosterseydin mesela debrijay koptu adam ne oldu bitti diyene kadar stop etti o sekikde kalkisida gosterseydin vites 1 de mars yaparken hafif gaz veriyor motor sekiyor sonra calisip gidiyor baslangic olarak bu bilgide ise yarar
Yorumunuz için teşekkürler , inşallah 2 gün sonra vites düşürme ve alıştırma gibi bilgileride vericem.
-
superboycu adlı üyeden alıntı
Yorumunuz için teşekkürler , inşallah 2 gün sonra vites düşürme ve alıştırma gibi bilgileride vericem.
Aslinda bu bilgiler hayati onem tasiyor ve bir cok insan bilmiyor debriyaj telin koptu gaz telin koptu ne yapmaniz gerekiyor diye cekim yapsan izleyenlere cok faydasi olur benim basima neler geldi ama her seferinde tamirciye kadar gidebildim
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
ayzek adlı üyeden alıntı
Aslinda bu bilgiler hayati onem tasiyor ve bir cok insan bilmiyor debriyaj telin koptu gaz telin koptu ne yapmaniz gerekiyor diye cekim yapsan izleyenlere cok faydasi olur benim basima neler geldi ama her seferinde tamirciye kadar gidebildim
Gerekten güzel önerileriniz var gaz teli kopunca neler yapılır vb bu tür bilgilere sahibim en kısa sürede çekimini yapıp yükleyeceğim , teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
( Yorum Yokmu Arkadaşlar )
-
Debriyaj maneti koparsa?
Evet e-5 te bir arkadasa dolmus vurmus yandan buda motoru yatirmis yardima gittim debriyaj maneti kopmustu arkadasini cagirdi
-
gaz ve tebriyaj teli kopmasına cozum olarak ben yanımda yedek tel bulundurmama ragmen esktra olarak bu boyunluga asılan kimlik kartlarının cengelini bulunuduruyorum :D ucunada saglam ip baglıyorum sonrada cek babam cek :D
yolda kalan birileri oldumu biraz eziyet olsun diye taşıyorum :D
-
çok faydalı bir paylaşım aslında. zor durumlarda ciddi anlamda işe yarayacak bir teknik fakat ciddi anlamdada dikkat etmek gerekir yoksa maddi kaybınız baya güzel bir rakam olur
-
-
01 Aralık 2015, 13:21
toseabul adlı üyeden alıntı
gaz ve tebriyaj teli kopmasına cozum olarak ben yanımda yedek tel bulundurmama ragmen esktra olarak bu boyunluga asılan kimlik kartlarının cengelini bulunuduruyorum :D ucunada saglam ip baglıyorum sonrada cek babam cek :D
yolda kalan birileri oldumu biraz eziyet olsun diye taşıyorum :D
http://www.idaccessory.com/photo/pl4...yard_30004.jpg
:D baya uraştırır aslında o
-
01 Aralık 2015, 13:27
Ben 15-20km kadar motoru debriyajsız kullanmak zorunda kaldım tel koptuğundan. 3 ay sonra motor cortladı, komple yarıp egzantrik dişlisini ve şanzımanı değiştirdim. Debriyajsız kullanmakla ne kadar alakalı bir arızadır bilmem. Mümkünse hiç kullanmamalı motoru debriyajsız. Vites büyütürken sorun yok da vites küçültürken ve dur kalklarda şanzımana zarar verebilir.
-
01 Aralık 2015, 13:46
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Ben 15-20km kadar motoru debriyajsız kullanmak zorunda kaldım tel koptuğundan. 3 ay sonra motor cortladı, komple yarıp egzantrik dişlisini ve şanzımanı değiştirdim. Debriyajsız kullanmakla ne kadar alakalı bir arızadır bilmem. Mümkünse hiç kullanmamalı motoru debriyajsız. Vites büyütürken sorun yok da vites küçültürken ve dur kalklarda şanzımana zarar verebilir.
evet aynen öyle , vites yükseltmede pek zararı yok doğru yapılırsa fakat küçültme işi çok ama çok tehlikeli onuda yakında göstericem nasıl doğru yapılacağını.
-
01 Aralık 2015, 15:15
-
01 Aralık 2015, 15:49
shruikan adlı üyeden alıntı
attırmak derken?
:D bende fark ettim arttırmak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)