Hırsız Genclere Duble 2x Dayak :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kardeşim içimin yağları eridi. ellerine sağlık, valla o elini burda olsanda öpüp öpüp alnıma koysam. şu avmnin kamerası falan yok mu? koyda şuraya az daha yağlarımız erisin videoyu izlerken . geçmiş olsun.
-
-
Elinize sağlık geçmiş olsun
-
ellerine sağlık. itin babası bile bezmiş ama bu ülkede kanun falan yok kardeşim o adam 3 aya kalmaz çıkar. aynı tas aynı hamam
-
Ellerinize sağlık
her zaman yazarım disk kilidi kullanıyorsanız alarmlı olanlardan kullanın
-
ellerin dert görmesin çiğ et iyi geliyodu heralde ellerine bi koy :D
-
Ahhaha icimin yaglari eridi :D
Bende arabayi caldirdigimda ifade verirken polis nezaretin icindeki kamerayi gosterdi 'bak bu çipte motor hirsizi' dedi anasini sevin abi ellerinize kollariniza saglik demistim
-Ellerine kollarina saglik :D
-
-
heyytttttt be koçum benim be ilahi adalet bu işte, elleriniz dert görmesin orda olsam 1 postada ben kayardım. allah tuttuğunuzu altın etsin )))) hatta içeri götürüp şeriat kanunları geleği 1 elinizi keseceğiz diyip bir altlarına sıçırtsaydınız keşke...
-
soyle daha uzun detayli detayli anlatsaydin keske
-
Okurken aklimda bi kac senaryo canlandirdim,senarist olsam bi kac job ve envai cesit kazikli sahnelerde koyardim sanirim,ellerinize saglik hirsizlik yasinin bukadar dusmesi ulkede asayis adina cok buyuk sorunlarin oldugunu bir kere daha gosterdi.
-
-
Motosiklet kullanamayacak olmanıza üzüldüm. Geçmiş olsun.
-
Ellerin dert görmesin kardeşim İlk defa güzel bir haber okudum bugün sonunda
-
dayak Vidyosu olsaydı valla tıklanma rekoru kırardı ...
-
Eline sağlık key,fle okudum. Allah bütün motorculara böyle dayak atmayı nasip etsin
-
Eldiven kullansaydınız eliniz böyle olmayacaktı.Kötü örnek olmuş Geçmiş olsun.
-
Güzel kardeşim süper olmuş ama niye elini bulaştırdın, direk odunla dalacan ve sakat bırakacan, polis geldiğinde ambulansla götürsün şerefsizleri.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)