Honda 600rr ilanlarına bakıyorum 1 aydır, yeni değil ama 2005-2011 arası 50 60 ilandan 1-2si hariç düzgün değil yahu. Böyle fiyatlardaki böyle güzel motorlara binen insanların böyle olması ne kadar kötü
Honda 600rr ilanlarına bakıyorum 1 aydır, yeni değil ama 2005-2011 arası 50 60 ilandan 1-2si hariç düzgün değil yahu. Böyle fiyatlardaki böyle güzel motorlara binen insanların böyle olması ne kadar kötü
Örnek İlan bkz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9604423/detay/
Bak buradaki durum yazdığımdan farklı.. İlk 2 sene bende pazarlık denen şeyi bilmiyordum daha doğrusu sevmiyordum(hala sevmiyorum ama durum mecbur)
Olay türk insanının psikolojisinde.. Arkadaşım 70 bine araba satıyor 69.750 olmaz mı dedi yok hayır dendi adam o yüzden almadı.. O pazarlık olacak ama oran önemli değil 100-200 ne olursa.. Ben o yüzden 500 lira fazla yazarım telefonda 250 lira inerim en son alırken yine 250 indirmeye çalışırlar önce 150 inerim ardından 250 inerim.. Aklımdaki fiyata satmış olurum ama alan arkadaşlar nedense mutlu oluyor..
İlan açıklamasında son fiyat veya pazarlıksız yazmasına rağmen mesaj atıyorsa engelle gitsin
çok doğru, örnek ilan bende vereyim hemde işimiz görülsün
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6143817/detay/
Bir örnek ilan da benden. Ayrıntılı bir şekilde artılarını, eksilerini yazmış. Fotoğraflar doyurucu. Kamp malzemeleri ile yüklü fotoğraf bile koymuş ilana. Tebrikler. Bence ilan böyle olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5980105/detay/
buna ne dersiniz ya takaslar değerlendirilir R 25
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43203208/detay
makina yürür durumdaymış
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
bem ilan girerken mümkün mertebe detayları yazmaya çalışıyorum ki arayacak kişi ile boş muhabbet olmasın.
buna rağmen arayıp bilgi alabilir miyim diyenler oluyor.
ilanda yazmasına rağmen -2012 değil mi bu? - evet 2012
ben -son ne olur? diyenlere telefonda çok indirim yapmıyorum veya hiç fiyat söylemiyorum.
çünkü şunu yaşadım son fiyatım 15 bin tl dedim telefonda. bi satış yaparken adam geldi nası inatçı bi tip abartısız 1 saat kolumu salladı kurban pazarlığı gibi. sonunda lanet olsun dedim tamam dedim adamdan kurtulmak için kafamdaki fiyatın altına satış yaptım.
telefondaki goygoy yapan adam, aşırı pazarlık yapan ve şu fiyatsa geliyorum diyen adam ciddiyetsiz geliyor bana. alıcı adam detaylı konuşmadan randevu istiyor gelip malı görüyor üzerine konuşuyorsun detayları.
Valla hepsi doğru, sadece ilandaki fotoğrafların çekiliş biçimi bile o araçtan soğutuyor.
Yazılarda oldukça önemli. Az ve öz olmalı.
Olay ilan vermeyi bilmemek değil, asıl olay milletin çakallık peşinden koşması. Galerici esnafı sağolsun milleti dolandıra dolandıra kendilerine benzettiler.
İlan verirken 200.000 i 200 yazıp dikkat çekmeye çalışanımı ararsın, boyayı değişeni söylemeyip ortaya çıkınca bende bilmiyordum diyeni mi arasın, soru sorana bilgi vermemek için yalan yere allah kitap yeminleri sıralayanı mı ararsın hepsi mevcut.
Dürüst satıcı belli ediyor zaten kendini, ilanı düzgün oluşturamasa bile arayıp sorulduğunda tatmin edici cevap veriyor.
Ama asıl mevzu dediğiniz gibi ilanı düzgün oluşturmak, düzgün ilan ver ki aracın albenisi artısın kafadaki soru işaretleri azalsın, dürüst alıcıyla satıcı bir birbirini bulsun.
Çok haklısın. Özellikle foto konusunda çok haklısın. Hele motorun aksesuarı varsa zaten motoru göremiyorsun.
Detaya çok girince boku çıkıyor. O bakımdan apaçi gibi yazıp alacı ya satmak mantıklı okan
İnsanlar da bir garip acil nakit ihtiyacımdan dolayı 6400 mü ne yazmıştım ilana,bir allahın kulu aramadı etmedi satamadım 1 ay,6 bin falan verelim dediler satmadım vazgeçtim ihtiyacım kalmayınca bende. Sonra fiyatı 7.500 yaptım keyfi,sürüyle ciddi alıcı çıktı. Ha bide dondurma makinası teklif eden olmuştu Benim ilanda ilk elediklerim ciğerli,kız gibi,anahtar değmedi,işte filanca memurdan,mühendisten gibi ilanlar oluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)