Efenim yine bir türk filmi vakası buyrunuz.
önce 5.11'e gelin, sonra
6:38'de başlıyor. Sonra
11:55'e sarın.
Efenim yine bir türk filmi vakası buyrunuz.
önce 5.11'e gelin, sonra
6:38'de başlıyor. Sonra
11:55'e sarın.
araiiiii
yalnız dikkat ettim ne ne kadar güzel Türkçe.Dublajlanmış gibi.Keşke böyle olsa hepsi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:12 ----------
belki düğmeye basınca motosiklet 1600 cc oluyor :D
Yapar o öyle şeyler
Türü bilimkurgu sanırım, ancak bu kadar oluyor
Scootere çift turbo bu takmış
Aklıma bu film geldi The worlds fastest indian diye bir film vardı adam 70 km hız yapan motoru 320 km hıza ulaştırmıştı
yerli bilim kurgu bukadar olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
bilirsiniz çüneyt arkının bir filmi var yerde Bizanslı askerlerle savaşırken bir zıplıyor taa Bizans surlarının tepesine,,buda o hesap
Bu dizi yerli yayıncılığın yüz karası ahhh doksanların buzdolabı tasarımlı motorları... 900rr ateş ediyor her zaman ki gibi.
Düğmeye basınca Oktay'a saplı olan egzozları kızdırıyor galiba alet Öyle gitmesinin başka bir açıklaması olamaz
Ne sacma bi diziydi şu ya oturup izlerdik bide zavallı ben.
bu kırmızı düğme daha sonra fast&furious ta kullanıldı
çekiş kontrol sistemini yıllar önceden getirmiş bu adam gençler :D
bu arada katılıyorum 900rr ateş ediyor....
Durum şimdi de aynı. Bundan 10 yıl sonra Acur'un programlarını izleyen nesil de aptal olarak anılacak. Sadece biraz geç anlıyor bizimkiler.
bilim kurgu değil ya, savaş, motorun arkasına turbo jet motoru bağlamış görmediniz mi?
scooter ile 1000likleri tokatlamak isteyenler için:
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Scooter' a hadi turbo takmışlar ya o E-36 kasa bmw ye ne takmışlar da 1000lik makinalara yetişiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)