Trafik Sigortası ve Muayne
Reklamlar
-
Selamun aleyküm arkadaşlar,
motorum 2014 model ilk aldığımda 280 tl civarında trafik sigortası ödedim, 2015'te 350 tl civarı trafik sigortası ödedim.
Haberlerde tavan fiat uygulaması vs.. olcak diyorlar, şimdi ben motorumu satsam 1750-2000 tl eder.
eğer 500 tl civarı trafik sigortası çıkarsa ödememeyi düşünüyorum 4 sene ödemesem motorumun fiyatı yapıyor.
Aklımda bir kaç soru var, eğer ödemessem evime haciz vs.. gelir mi? muaynesiz ve trafik sigortasız polise yakalansam ne olur?
Reklamlar
-
her iki durumdada ceza keserler ve motoru bağlarlar. sigorta yaptırmayınca eve haciz gelmez ama yakalanınca sıkıntı
Banada 900 tl sigorta fiyatı çıktı ama paşa paşa ödedik sen 500 e dua et
-
Hayır haciz filan gelmez ama muayenesiz ve sigortasız çevrilirseniz sağlam ceza yersiniz motorunuz bağlanır.
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Hayır haciz filan gelmez ama muayenesiz ve sigortasız çevrilirseniz sağlam ceza yersiniz motorunuz bağlanır.
eren3736 adlı üyeden alıntı
her iki durumdada ceza keserler ve motoru bağlarlar. sigorta yaptırmayınca eve haciz gelmez ama yakalanınca sıkıntı
ceza yazılması kötüymüş, bağlandı diyelim gelen cezayı ödemedim bu sefer haciz veya zorla para alma olayı felan olrmu?
-
AH MEN adlı üyeden alıntı
ceza yazılması kötüymüş, bağlandı diyelim gelen cezayı ödemedim bu sefer haciz veya zorla para alma olayı felan olrmu?
devletin kimde alacağı kalmışki donuna kadar haciz koyarlar
-
devletin kimde alacağı kalmışki donuna kadar haciz koyarlar
1.5 yılda sadece 1 kere çevirmeye girdim onda da adam uzaktan ehliyetime baktım ruhsatı sormadı bile, ama nolur nolmaz :D
-
Sigorta yoksa bağlanır +ceza
Muayene yoksa 88 tl ceza
-
F54 adlı üyeden alıntı
Sigorta yoksa bağlanır +ceza
Muayene yoksa 88 tl ceza
eğer 900 felan çıkarsa kesinlikle ödemeyi düşünmüyorum, acaba motorum bağlansa + ceza alsam bu ceza ortalama kaça patlar? birde motoru almak için kaç öderim, yada hiç almasam bir türlü devlet parayı zorla alır mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)