Bar-mot
motorcuların efendisi
motorcu karargah
bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni (bu da olabilir)
Bence hiç biri güzel değil. Özgün değil. İlk akla gelen şeyler bunlar. Biraz daha kafa yormalısınız. Sizi tanımlıcak şeyler düşünün.
Ben biliyodum zaten hissetmiştim.. Geçen gün ''kaskı çıkarınca eline kırbaç alıcan sandım.'' demiştim.. Tahminimde yanılmamışım şimdi de motoblowjob
Sen en iyisi ''Motorunu Seven Adam'' yap motovlogun ismini.. Ya da ''Motorlara fısıldayan adam''.. Bunların altı seni kesmez üstad
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
baretli motorcu çok dikkat çeker bi de baretli bi video yaparsın ilgi çekersin bi tane daha buldum AMA SÖYLEMEM çok manyak bi şey kafanu dyvarlara vuracaksın neden benim aklıma gelmedi diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
motora karşı yatır beni...de olabilir
Twoeels koy.
motoloto motoloji motololoji sen beni dinle
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
motordan bir gün,motora ters binen adam
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
motoru ...ikiyle kullanan adam motora armak atan adam motoru armaklayan adam motorun üstünde kitkel yapan adam
Barodi çok iyi marka oldu akılda kalıcı barodi motovlog olabilir izleyeci kazanabilmek adına motovlog geçmesi önemli misal ben motovlog etketinde aratıyorum ve öyle buluyorum motovlogları
motorun üstünde güneşlenen adam motorun üstünde ossuran adam
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
motokini olurmu
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)