Gidiyor Gönlümün Efendisi
-
Evet arkadaşlar bazı aksaklıklar yuzunden Duke390 motoruma bugun yarın veda ediyorum .. Ehlıyetıde kaptırdık 6 ay sonra ehlıyetı geri alacagım ıcın gene ufaktan hayaller planlar kurmaya başladım Duke390dan Ducati Monster696 ve Mt07 ye geçiş hakkındakı yorumlarınız neler olacak
Reklamlar
-
ehliyeti nasıl kaptırdın 6 ay acaba :D
-
Nasıl kaptırdınız ehliyeti ? ben 2 bira içince eve yürüyerek zor dönüyorum uykum geliyo. Yürüme ehliyeti olsa onu alacaklar.
-
Alkolden aldılar kontrol ıcın verdım 6 ay sonra alırsın dedıler :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
alkollü binmeyin şu zımbırtıya o makas atan sinyalsiz kullanan 4 tekerlerden ne farkımız kalıyo sorarım size geçmiş olsun kardeşim umarım bidaha tekrarlamassın
-
Bence önce kurallar dahilinde araç sürmeyi öğrenin ondan sonra motor hayallerinize devam edersiniz.
-
Alkollü bir şekilde binip ehliyeti kaptırmayı göz alan kişi,
Ehliyetsiz binip ceza yemeyi yada kaçmayıda kolaylıkla göze alır kanaatindeyim..
-
-
Motoru satma sebebım ehlıyetsız bınmemek ıcın olabılır mı acaba ? boş meydan sallayın :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
Moderatör
-
alkol alıp ehliyetini kaptıran adama selam bile vermem. bide bunu böbürlenerek gururla anlatıp artist artist konuşuyosa hiç sevmem
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
bence sen hiç bir taşıta sürücü olarak binme kendi hayatını hiçe sayıyor olman başkalarının hayatlarını önemsemiyor anlamına gelmez ben şu halimle 3 boğaz bakıyorum bana birşey olsa ne olur ne yaparlar hele alkollu biri gelip çarpsa ölsem mesela hoş kime anlatıyoruz kendini düşünmeyen adamın başkasını düşündüğü nerde görülmüş
-
DKN adlı üyeden alıntı
alkol alıp ehliyetini kaptıran adama selam bile vermem. bide bunu böbürlenerek gururla anlatıp artist artist konuşuyosa hiç sevmem
Bence arkadaş denebilecek en iyi şeyi demiş.
-
Gitsin ya bırak ;)Monster candır Sen onu hele bi al da gidip rakı balık yapıp kutlayalım unkapanında
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Moderatör
Evet evet, bende bundan sonra verdiği selama ettiği kelama dikkat edeyim : ))))))))))))))
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Gitsin ya bırak ;)Monster candır
Sen onu hele bi al da gidip rakı balık yapıp kutlayalım unkapanında
Ooo hacı rakı var ise olay başkalaşır
-
Forumumun yüce boşları yorumlarını yaptılar levent abı ve keremımın yorumları gayet mantıklı geldı bana içmeyen motorcu bizden degıldır
-
DKN adlı üyeden alıntı
DKN yine açık sözlü adam gibi adam
kardeşim lakin ergenlik çağındaki kardeşlerimize bu kadar kırıcı olmamalıyız genç insanların hata yapma oranları yüksektir.
-
barodi adlı üyeden alıntı
DKN yine açık sözlü adam gibi adam
kardeşim lakin ergenlik çağındaki kardeşlerimize bu kadar kırıcı olmamalıyız genç insanların hata yapma oranları yüksektir.
En çok ben içtim en hızlı benım Motorda ateş etcem sağa sola sılahla adamlık ogretcem herkese
-
Ehliyeti kaptırmanız çok isabetli olmuş. Umarım rehablite merkezine de çağırıp alkollü iken araç kullanmanın zararlarını anlatan uzun makaleler yazmanızı isterler.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Konu sapmasın 696 ve Mt07'nin kazaları daha şık ve gösterişli oluyor
Konuyu sen niye dert ediyorsun ki, adam kendi acti basligi trollemekle mesgulken
Yine de bir yorum birakayim ;
Mt 7 2 silindir alacagina Xj 6 al 4 silindir al, r6 blogu var hem
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)