Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Uzun boylu ve iri birisi icin baslangic CHOPPER önerisi

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Butcemin buyuk bir bolumu ekipmana ayrildi zaten egitimlerde alinacak. Zaten hali hazirda bolca tecrubede var. Alinacak motorda ikinci el olucak bariz dusup kalkinilacak zaten 10-15km den sonra iron 883 alacagim. Asil soru su ;

Boyum 1.90 ve kilom 110. Kemiklerim iri bacaklarimda kalin bu yuzden cogu 250 lik motor bana ufak geliyor. Hacim arttikca motorun sele yuksekligi ve cussesi arttigi icin 600cc ve ustu dusunuyorum ama aklim " cem al bi 250lik ogren motor surmeyi iyice , goruntuyu falan bosver onem ver bu ise zaten birkac yil sonra sifir iron alip omur boyu kullanacaksin .". diyor. Ve ben aklimi dinliyorum ama sorun su grrcekten boydan ve bqcak uzunlugundan dolayi 20-25dk dan sonra belim boynum heryerim agrir mi diye dusunuyorum. Gv250 surmuslugum var ve acikcasi rahat bulamadim konforu.

Bu sartlar altinda bana 250 lik bir chopper veya klasik retro gorunumlu naked onerisi verirsrniz cok makbule gecer. Oda olmadi senin boyun uzun falan al bi enduro rahat etsin hem kafan hem boynun derseniz birde enduro onerisi verebilirsiniz.

Ya da Egitimleri alirsan bir de artistlik yapmazsan 600 ve ustu sorun olmaz mi diyorsunuz ?

Butcem 4-5bin tl ekipman 20-000tl motor. Yasim 21.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bence bi ybr al. Kalan parayla da ekipman alırsın.

Not: biri yapacaktı nasılsa.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Ben 1.93 110 kg ım fitness ile uğraşıyorum 250cc racing bile küçük durmuyor chopperlar hiç durmaz. Ben Regal Raptor Daytona 350 almayı çok düşünmüştüm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Racing ninja denedim kambur oluyordum nerdeyse. Chopper olarakta bir cogunun ustunde bacaklarim agzima giricek gibi oluyor. Chopperin mantigi bacaklari(!) Yayip rahat rahat yol almak olmali.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Kullanilmis Honda VLX?

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    aynı boy ve kilodayız, gerçi ben gv 250 kullanıyorken 100 kiloydum ama yinede gv 250 küçük gelecektir. sana olsa olsa regal raptor spyder olur, ama oda gv 250 den sonra ne güç olarak nede kalite olarak tatmin etmez..

bu sınıfta alabileceğin en iyi cruiser motosiklet hyosung gv 250 dir. iron 883 alıcam demişsin ama gv 250 irondan daha kalıplı bir motor, irona bindiğinde bacaklarına kramp girer büyük ihtimalle ve eklemek isterimki 600 cc sınıfındada senin boyunu kaldırıcak motor pek yok, aslında senin boyunu kaldıracak motor yok

eğer gerçekten cruiser sevdan varsa pata pata gezmek istiyorsan motor üstündeki görüntünü bir kenara bırakıp bir motosiklet edinip gezmelisin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Iron benim uzun yillardir hayrani oldugum bir motor birkac kere surmenfirsatim oldu gercekten ne konforu ne goruntumu umursarim iron ile.
    ogzcngdk bunu beğendi.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı tndgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Iron benim uzun yillardir hayrani oldugum bir motor birkac kere surmenfirsatim oldu gercekten ne konforu ne goruntumu umursarim iron ile.
    o zaman problem yok işte bende bundan bahsediyorum

şimdi sana iron 883 den başla derdim ama önce kesinlikle 250 cc alman gerekiyor, birçok nedeni var ama küçük hacim gerçekten hata affediyor bu yüzden çok önemli bence..

Motosikleti
    kros extreme
    Honda crf 250 al enduro

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Hocam crf hosuma gitmedi. Tum arkadaslara simdilik yorumlari icin tesekkut ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)