Uzun boylu ve iri birisi icin baslangic CHOPPER önerisi
Reklamlar
-
Butcemin buyuk bir bolumu ekipmana ayrildi zaten egitimlerde alinacak. Zaten hali hazirda bolca tecrubede var. Alinacak motorda ikinci el olucak bariz dusup kalkinilacak zaten 10-15km den sonra iron 883 alacagim. Asil soru su ;
Boyum 1.90 ve kilom 110. Kemiklerim iri bacaklarimda kalin bu yuzden cogu 250 lik motor bana ufak geliyor. Hacim arttikca motorun sele yuksekligi ve cussesi arttigi icin 600cc ve ustu dusunuyorum ama aklim " cem al bi 250lik ogren motor surmeyi iyice , goruntuyu falan bosver onem ver bu ise zaten birkac yil sonra sifir iron alip omur boyu kullanacaksin .". diyor. Ve ben aklimi dinliyorum ama sorun su grrcekten boydan ve bqcak uzunlugundan dolayi 20-25dk dan sonra belim boynum heryerim agrir mi diye dusunuyorum. Gv250 surmuslugum var ve acikcasi rahat bulamadim konforu.
Bu sartlar altinda bana 250 lik bir chopper veya klasik retro gorunumlu naked onerisi verirsrniz cok makbule gecer. Oda olmadi senin boyun uzun falan al bi enduro rahat etsin hem kafan hem boynun derseniz birde enduro onerisi verebilirsiniz.
Ya da Egitimleri alirsan bir de artistlik yapmazsan 600 ve ustu sorun olmaz mi diyorsunuz ?
Butcem 4-5bin tl ekipman 20-000tl motor. Yasim 21.
Reklamlar
-
Bence bi ybr al. Kalan parayla da ekipman alırsın.
Not: biri yapacaktı nasılsa.
-
Ben 1.93 110 kg ım fitness ile uğraşıyorum 250cc racing bile küçük durmuyor chopperlar hiç durmaz. Ben Regal Raptor Daytona 350 almayı çok düşünmüştüm.
-
Racing ninja denedim kambur oluyordum nerdeyse. Chopper olarakta bir cogunun ustunde bacaklarim agzima giricek gibi oluyor. Chopperin mantigi bacaklari(!) Yayip rahat rahat yol almak olmali.
-
-
-
Iron benim uzun yillardir hayrani oldugum bir motor birkac kere surmenfirsatim oldu gercekten ne konforu ne goruntumu umursarim iron ile.
-
tndgu adlı üyeden alıntı
Iron benim uzun yillardir hayrani oldugum bir motor birkac kere surmenfirsatim oldu gercekten ne konforu ne goruntumu umursarim iron ile.
o zaman problem yok işte bende bundan bahsediyorum
şimdi sana iron 883 den başla derdim ama önce kesinlikle 250 cc alman gerekiyor, birçok nedeni var ama küçük hacim gerçekten hata affediyor bu yüzden çok önemli bence..
-
-
Hocam crf hosuma gitmedi. Tum arkadaslara simdilik yorumlari icin tesekkut ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)