bir gün sizde yolda kalabilirsiniz !!! ve bir maloğlu malllllll!!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
halatı lastiğe bağlamak nedir lan asdfasdas
-
lastiği halata dolamak olucak o
-
-
valla helal olsun, bunu yapmaya da cesaret gerekirdi
-
Superlight'ın ön maşa hafiften yamulmuştur.
-
-
oha şoktayım yuz yıl dusunsem aklıma gelmez vay...
-
valla helal olsun bu yardımlaşmayı görünce yolda kalsamda problem değil güvenini veriyosunuz helal :D
-
barodi kral motorcusun valla helal olsun
-
Eline sağlık keşke her motorcu ark senin gibi yardımsever olabilse Buradan Linea'yı kullanana da slmlarımı yolluyorum.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Baba, yanlış anlama niyet çok güzel ama yapmayın şöyle şeyler. Senin şahsında mesela seni seviyorum da yani güzel güzel başlıklar açıyorsun, videolar eğlenceli vs. Ama (sırf sen de değil çoğunluk) her gün kendinizi sakatlayacak başka başka yollar arıyorsunuz Hacı artçı almak bile bir risk, onda bile biliyorsun adama iyice anlatmak lazım nasıl davranması gerektiğini. Siz 2 motoru bağlamışsınız, manevranız yok, iki motor da artçılı, iki motor da bilmem kaç yüz kg hani öyle ayakla kontrol altına alabileceğin 125 lik hafif aletler de değil. İğrenç trafiğin, her türlü manyağın arasına girmişsiniz. Allah korumuş da bir şeyler olmamış Allah korusun mesela biri dokunsa hep beraber yerdesiniz. Arkadakilere bir şey olsa, avukatlar bayılır her tarafı işin içine çekmeye, seni de sorumlu tutabilirler mahkeme mahkeme gezersiniz.
-
siz daha iki elinizle bi motoru süremezken ben iki motor sürüp 3 artçı taşıyabiliyorum demiş
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Artçın olmasa sen o motoru da arka seleye alıp bantlardın
-
Yanlış anlaşılma olmasın racing olsa durmazdım diyen barodi abimizin kullandığı motosiklet
-
Bune adlı üyeden alıntı
Xj6 ve serisi oldumu akan sular durur , aklım durur, ben dururum
-
barodi adlı üyeden alıntı
Xj6 ve serisi oldumu akan sular durur , aklım durur, ben dururum
Hahah gece gece bakinirken rastladim konuya bu yorumu gördüm güldüm. Eyüp e cayini icmeye gelicektim barodi ama kismet olmadi bidahaki davetine artik. Bende r25 var ama bir sonraki motorum kismetse xj6 olucak bi gun oturup cay icersek fikir ve tavsiyelerini rica ederim saygilar sevgiler.
-
Bu yardımsever ve meraklı halin başına inşallah bir iş açmaz. Eline sağlık, yine güldürdün.
Adamın karısını naptınız yav ? Göremedim ben bi daha ?
Bi başta var bi sonda, onu da başka bir motosiklete mi aktardınız ?
profil fotonu her görünce aklıma Worms oyunu geliyor
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Bu yardımsever ve meraklı halin başına inşallah bir iş açmaz. Eline sağlık, yine güldürdün.
Adamın karısını naptınız yav ? Göremedim ben bi daha ?
Bi başta var bi sonda, onu da başka bir motosiklete mi aktardınız ?
profil fotonu her görünce aklıma Worms oyunu geliyor
http://www.blogcdn.com/www.joystiq.c...line-0-nwf.gif
evet gelen hondaya bindi
worms
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
oguzyamann adlı üyeden alıntı
Hahah gece gece bakinirken rastladim konuya bu yorumu gördüm güldüm. Eyüp e cayini icmeye gelicektim barodi ama kismet olmadi bidahaki davetine artik. Bende r25 var ama bir sonraki motorum kismetse xj6 olucak bi gun oturup cay icersek fikir ve tavsiyelerini rica ederim saygilar sevgiler.
her akşam ordayım .gündüzde ordayım .xj6 çok doğru secim r 25 ten sonra .saygılar bizden.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)