Selamunaleykum herkeze.
Ay sonu almayı düşündüğüm motosikletim ile ilgili tereddütlerim var hala!
Kalite, servis ve performans gibi. Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlarımdan fikir almak isterim.
Ducati Monster 1200s
1290 Super Duke R ABS
Selamunaleykum herkeze.
Ay sonu almayı düşündüğüm motosikletim ile ilgili tereddütlerim var hala!
Kalite, servis ve performans gibi. Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlarımdan fikir almak isterim.
Ducati Monster 1200s
1290 Super Duke R ABS
haydaa iki makine superdir ama ducatiyr ayri bi ilgim var tecrubeliler yardimci olur :D
Ben KTM alırdım Ducati aşırı zengin işi.
duyduğum ve gördüğüm kadarıyla ducatinin 2.eli düşükmüş bu yüzden ktm çünkü ucuz motosiklet almıyorsun
Bu 2 seçenek arasında kalsam soracağım en son yer motosiklet.net olurdu .
Lütfen sadece tecrübesi olan arkadaşlar, yazarsa memnun olurum.
Çabuk japoncular gelmeden
Biri çıkıp Ducati dandik git Honda Yamaha al derse hiç şaşırmam
1290 duke iyidir
1200 s daha iyidir
Kişisel tercih tabi.
Hangisini seversen seç hatalı bir tercih olmaz.
Troll basligi orasi kesin.Bu performansta motorlari kullanmak icin ileri seviye surus tecrubesi ve bilgisi gerekmektedir.Bu seviyede biri de foruma baslik acip oylamaya sunmaz.kendi surus tarzini iki motorun eksilerini artilarini bilir ona gore bir karar verir.Ayrica herkez i hangi ilkokul hocaniz yanlis ogretti bilemiyorum ama dogrusu herkes olacaktir.
Keyifli ve Guvenli Surusler
Yamaha dan şaşma
Ducati alabilecek misin ? Evet mi ? Öyleyse durma al!
Umutlu olmak güzel bir sey yinede.
Yani su iki model dünyada kaç adet satti da
bizim forumda ikisine birden binmis karsilastirma yapabilecek adam araniyor.
Forum açisindan gurur verici bir tablo.
Vidasi kaybolsa hangisi tedarik edebilir ve hangi zamanda bunu getirir dusunup karar verebilirsin..
1 ay olmadı daha KTM superduke 1290 R alalı. Tabii ki almadan önce Ducati'yi de test sürüşü yaptım. Ancak ellerinde o model olmadığı için aynı motora sahip 1 yaşında ve 8 bin km'de bir Multistrada test ettim.
İkisi de tabii ki çok iyi motorsikletler, ve bu seviyede karar şahsi tercihlere kalıyor. Ancak denediğim Multistrada resmen dökülüyordu. O kadar az kullanılmış bir aracın o hale gelebilmiş olması beni ürküttü. Ayrıca bakım sıklığı ve masrafları Ducati için negatif oldu.
Bu arada bu tür motorsikletler hakkında bazı yanlış varsayımlar söz konusu:
Bunlar süper deneyim gerektiren cihazlar değil. Bilakis o kadar elektronik var ki kullanımları bir çok litre sınıfı Japon spor motorsikletten çok daha rahat. Hele hele Ducati ve KTM düşük devirde yüksek torkları bir cruiser kadar rahat ve uysallar. Ayrıca değişik elektronik sürüş seçenekleri (yağmur, yol, spor ve yarış) ile tavırları çok değişiyor.
Tabii ki bu motorsikleti limitinde kullanacak deneyim ben dahil çoğumuzda yok. Ancak aynısı 500cc üzeri spor motorsikletler için de geçerli. Ama Superduke günlük kullanım için onlardan çok daha rahat, kullanışlı ve eğlenceli.
Bir de Türkiye'de fiyatları nasıl bilmiyorum ama Superduke 1290 R ile Monster 1200r fiyatları çok yakın, BMW S1000R ise $2500 daha ucuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)