Ulen sabahtan beri görüyorum konu başlığını ama girip içine bakmıyorum çünkü troll biliyorum ama o kadar yapacak birşey bulamadım ki sonunda dayanamayıp girdim konuya..
Neymiş sadece tecrübeli arkadaşlar yazacakmış birde..
La uzaktayım yakın olan şunun enseyi bi kızartsın nooolur
Ekleyeyim, Ducati 1200, KTM 1290'dan daha az titriyor... Boşuna kasıp 90 derece yapmamış adamlar.
Birde troll çıkmayıp geçenlerde Bmw S1000rr için 2. konuyu açan eleman gibi fotolu kanıt falan koyuyomuş.
Troll'lük yapanlarada önerim var. Bildiğimiz motorlardan konu açında atlayalım madem. Ybr mi Cbr mi ? R25 mi Cbr250r mi ? falan.
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bu arada 20 yıldır vespa kullanıyorum zaten sadece ileri sürüş eğitimi alıyorum halen, 42 yaşındayım öğrenmenin yaşı yok ne yapalım. Hayırlısı olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Vitesli motor kullanmamıştım. Hayırlısı tüm arkadaşlara kazasız belasız günler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Ucka kardeşimden de özürdilerim harf hatası yaptığım için, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır diyelim. Tekrar saygılar.
Abi açtığın ilk başlıkta da söylemişler bu motosikletler vitesli motosiklete alışılacak motosikletler değil.Burada verdiğiniz motosikletleri deneyimliler bile sürerken zorlanıyor.Bu forum trolü bol bir forum herkes geliyor buraya saçma sapan başlıklar açıyor o yüzden daha önce vitesli motosiklet kullanmamış birinin buraya gelip Ducati Monster 1200s mı 1290 Super Duke R mi diye dünyanın seri üretim en hızlı nakedlarından hangisini alayım diye sormasını haliyle insanlar yanlış anlar.Büyük ihtimal bu forumdaki Super Duke R sahibi bir kaç kişiden biri olan @hasmet isimli arkadaşın daha önceki mesajlarına bakarsanız Honda VLX 600,Honda CB900F,Honda CB1000R gibi motosikleri yıllarca kullandıktan sonra Super Duke kullanmaya başladığını görürsünüz.O yüzden kendi canınızı seviyorsanız daha sakin bir şeyler ile başlayın.
Peki ben bir şey sorayım.
Vespa'dan sonra neden bu kadar uçlardaki motorları seçtiniz? Daha uysal bir şeyler bulamadınız mı?
Ya da öğretmenlik çok kazançlı bir işte,bizim haberimiz mi yok?
Katılıyorum. 900cc ve yukarısı bir naked ikinci motorsiklet olabilir, ama birinci asla. Bebeğin eline elektrikli testere vermek gibi birşey.
Bence bu soruyu soran kisi forumu trollemis gaza gelmeyin...
Bizde Sigaramı Alak benzinmi düşünek Hayat senin ben :D
Eee ? Neden kimse heyç tuu dememiş, hayret doğrusu
Naked olmadığı içindir belki?
ikisini de al
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)