2016 fuar beklentileriniz !
Reklamlar
-
simdiden yazalim yok biz anlasmalari bitirmistik demesinler
1.daha fazla park alani istiyoruz fuar cevresinde nerdeyse motorlari hurda gibi ustuste koyacagiz
2.motorlarin ustunde manken istemiyoruz , motor luks tuketim araci degildir araba gibi !!! kadin manken enayi kafalamak icin satista kullanilir ki bunlar zaten motor ozelliklerinide bilmiyor süs yani.
burdan avivasa yi da hatirlamak lazzim reklamda parani carcur etme derken motorsiklet , gunes gozlugu falan gosteriyordu , kafaya bakarmisin ???
3. sirf manken fotorafi cekmeye gelenler var onlarda bi zahmet kalabalik yapmasinlar
4. moted niye bakan falan getirmez fuara diger tasit fuarlarina resmi yetkililer geliyor.
ve katilimcilarla anket , sohbet falan yapsa... nerdeee o azim
5. motor fimalari niye sormaz hangi modeli getirmemizi isterdiniz diye , kullanici tavsiyesi
almiyor
6. motorlari tam aksesuarli sergileyin ; koruma demiri , yan canta , touring motor getirmis hicbir aksesuar yok
7. acun hocam motorcusun bide hemde kanalin var insan ekibi gonderir bi ozel cekim program falan yapar , nerde bukadar unlu motor kullaniyo moted fuarda misafir etse ? cay ismarlicak paralari yoksa biz veririz
8. surucu kurslarinda motorsikletlerle ilgili yeteri bilgilendirme yapilmiyor , trafikte kiler ceza yazmaktan baska ne ise yarar motorcu dusmani amir mudur olur zaten hep.
birazda sizden tum motorculara selam.:
RUHLA BEDENİ AYIRIN , İKİSİNİN İHTİYAÇLARI FARKLIDIR.
darwin hakli evrim dogru ama insandan maymuna donusum.
Reklamlar
-
yeni modeller bayaa bir çok olucak...
yeni ehliyet yasasına göre kitler bol olur sanırım, başlangıç motoru seviyesinde güç kısıtlaması yapılmış mt 07 filan görürmüyüz acep
-
Türk insanının rahat durmayacağı bilindik olduğu için güç kısıtlaması falan yapıp makina vermezler bence
-
Kawasaikini kro kro bayi sahipleriyle çirkin diyaloglarla motorlar bizim oturma üstüne cizecen hayvan herif bakış açısıyla katılacaksa katılmasın yerin dibine batsın diye beklentim var.
Bu tavırları gördükten sonra 5 sene falan kawasaki binmemeye söz verdim. isterse en hoşuma giden motoru çıkarsın. Ne alırım ne tavsiye ederim
-
benim yeni fuardan en büyük beklentim ve ümidim orta segment chopper motorların uzun bir aradan sonra tekrar satış listelerine konulması olacak.2009dan bu yana shadow,dragstar ve intruder gibi 600-900cc chopper motorlar getirilmiyor ne hikmetse.Varsa yoksa hep SS hep çıplak motorlar artık çok sıkıldık chopper dünyasında her yıl geri plana atılmakdan.Alt segmente baktığımızda çinliler,üst segment yani 1000cc üstünde ise fahiş fiyatlı chopper motorlar el yakarken orta segment dediğimiz 350-750cc aralığında sıfır motor getirilmiyor.Oysaki dünya genelinde o kadar güzel makineler varki artık onları getirirsek bu SS ve çıplak motorların önünü keseriz düşüncesimi var nedendir kaç yıldır boş geçiliyor bu tarz motorlar.
10 yıllık chopper motorlar 20bin tl altına bu yüzden düşmüyor,düşürmüyorlar bilinçli bir şekilde.
Umarım bu yeni sezonda bu kırılır,az umudum var ama nereye kadar bu anlamsız politika sürdürülecek firmalar tarafından bilmiyorum.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
2016 fuarında yeni Honda SH300 olsun ben başka bir şey istemiyorum.
-
Acun ılıcalı motor kullanıyor dıye cok sey beklemekde son gunlerde moto oldu yok adam kask takmadan gezıyor yok terklıklerıyle sımdıde fuarda cekım yapmıyor arkadaslar para adamın zevk adamın sırf motor kullanıyor dıye butun ısı gucu bırakıp motorlarla ılgılı bırseyler yapcak halı yok ayrıca fuarda mankensızde olmaz gorsel zevk katıyolar ne guzel =)
-
tek beklentim rks blackster 250
-
amma beklentiniz varmış genşler
bu kadar beklenitinin finaline bi hayal kırıklığı on numara yakışır
-
2016 insan fuarı. her çeşit insan var daha önce katılmayanlar mutlaka gitmeli
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Bu defa hediye motorların bir erkeğe çıkması...
-
Hahah sesli güldüm
Balya balya kupon dolduruyolar nasıl bize çıksın
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
amma beklentiniz varmış genşler
bu kadar beklenitinin finaline bi hayal kırıklığı on numara yakışır
benimki hayal kırıklığı olucak zaten :D
-
Nasipse 2016 daki bütün fuarlara katılmaya çalışıcam. Ben isterim ki fuarda tanıtılıcak modelleri belirleyebilelim. Türkiye'de nedense dört gözle beklediğimiz modeller hep geç geliyor. Bence bu saçmalık ve tamamen yanlış bir strateji.
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Nasipse 2016 daki bütün fuarlara katılmaya çalışıcam. Ben isterim ki fuarda tanıtılıcak modelleri belirleyebilelim. Türkiye'de nedense dört gözle beklediğimiz modeller hep geç geliyor. Bence bu saçmalık ve tamamen yanlış bir strateji.
Oldu olacak fuarıda biz düzenliyelim, valla benim babamların bahçesi müsait, bir çadır kurarız kenarınıda naylon brandayla kapatırız, pideciden iki çeşit pide de yaptırdık mı tamamdır, isteyen kıymalı yer isteyen peynirli, oh mis valla...
-
1.Fuardaki park alanı zaten belli, büyütme şansları pek yok
2.Mankenler fuar kültürünün bir parçası, mutlak olacaktır.
3.manken fotoğrafı çekmeye gelende gayet gelebilir, buna engel olmanın bir manası yok.
4.Fuara en son Bakan geldiğinde ertesi gün motorlardan %37 ÖTV aldılar. Gelmesinler, görmesinler bence
5.Distribütör iyi ise hangi malı getireceğini bilir.
6.Genelde her modelden bir tane koyuluyor ki onuda aksesuarlı sergilerlerse sevmeyen olabilir.
7.ACUNN medyaya mail atabilirisin.
Kawasaki deki davranış şeklinde de maalesef haklılar. Adamlar egzoza basıp motora binmeye çalışıyor.
-
Kalabalıktan gına geldiği için geçen sene gitmedim.Sanırım bu sene de "anaaa benim bu motoru kesin fuarda almam lazım yoksa kalmaz!! " diyeceğim bir durum olmaz ise gitmeyeceğim.
-
Motorla alakasız insanlar cbr 1000rr oturup poz vermesin arkadaşım inceleyemiyoruz motorları foto çekilmelerinden
-
Yeni ybr nasil olucak acaba bekleyip 2016 mi alsam
-
yav arkadaşlar mt-25 midir mt-03 müdür ne olacağı belli mi 250cc mi yoksa 321cc mi bilen varmı gelecek mi?
naçizane ben de onu bekliyorum neyse
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)