Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2016 fuar beklentileriniz !

REKLAM ALANI
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı BlackGhost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim yeni fuardan en büyük beklentim ve ümidim orta segment chopper motorların uzun bir aradan sonra tekrar satış listelerine konulması olacak.2009dan bu yana shadow,dragstar ve intruder gibi 600-900cc chopper motorlar getirilmiyor ne hikmetse.Varsa yoksa hep SS hep çıplak motorlar artık çok sıkıldık chopper dünyasında her yıl geri plana atılmakdan.Alt segmente baktığımızda çinliler,üst segment yani 1000cc üstünde ise fahiş fiyatlı chopper motorlar el yakarken orta segment dediğimiz 350-750cc aralığında sıfır motor getirilmiyor.Oysaki dünya genelinde o kadar güzel makineler varki artık onları getirirsek bu SS ve çıplak motorların önünü keseriz düşüncesimi var nedendir kaç yıldır boş geçiliyor bu tarz motorlar.
    10 yıllık chopper motorlar 20bin tl altına bu yüzden düşmüyor,düşürmüyorlar bilinçli bir şekilde.

Umarım bu yeni sezonda bu kırılır,az umudum var ama nereye kadar bu anlamsız politika sürdürülecek firmalar tarafından bilmiyorum.
    Katılıyorum. Kesinlikle 250-1000 cc aralığında Japon cruiser'lar görmek isterim. Ama satış politikalarından ötürü az revaçta olan bir tarz olduğundan getirilmiyor. Hatta 250 cc hacimli Japon cruiser'ları da yeniden görmek müthiş olurdu. Piyasa Çinlilerin eline kalmazdı.

Bunun dışında Suzuki C800, Kawasaki Vulcan S, VN900 Classic ve VN900 Custom Special modelleri bu ara segmentte satışta olan motosikletler. Ama neden bir shadow 600/750, Dragstar 650 de satılmasın diye sitem etmiyor değilim ki eminim bu modeller eğer satılacak olursa şu ara en çok tutulacak cruiser modelleri olacaktır.

Son olarak da Hyosung GV300'ü yakından bir görmek isterim. Çok şık olmuş gerçekten.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı 07mehmet07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oldu olacak fuarıda biz düzenliyelim, valla benim babamların bahçesi müsait, bir çadır kurarız kenarınıda naylon brandayla kapatırız, pideciden iki çeşit pide de yaptırdık mı tamamdır, isteyen kıymalı yer isteyen peynirli, oh mis valla...
    Valla ben varım nisan mayıs gibi motorumla atlar gelirim herkes kendi motorunu tanıtsa al sana fuar
    07mehmet07 bunu beğendi.
    Kısaca ben;

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Tek beklentim, özellikle ucuz Çin ve Hint motorları için firmaların test sürüşü yaptırmaları. Böylece hem yeni modelleri görürüz hem de anında kıyaslarız. Eminim satışları çok etkileyecektir.

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    bu fuarda da çin motorları ve minili mankenlerin yanında olacağım 😎

Şuanda motosiklet sektörüne yeniden hayat verecek iki ürün var bana göre.. Bunlardan biri iki kişinin rahat seyahat edebileceği 250 cc - 500 naked ( eski cbf 500 kıvamında , işletme maliyeti inazumadan daha düşük olması şart ) Diperide 250-500 cc aralığında orta sınıf enduro. Ancak kafalarda soru işareti bırakmayacak ve çok pahalı olmayacak bu motorlar.. Türkiye de yeniden motosikletin değerli bir hale gelmesinin tek yolunun bu olacağını düşünüyorum. Orta uzun vadeli kullanıcı bu motosikletlere biner / ömür boyu biner.. Ancak bu fiaytlar ve yedek parça/bakım maliyetleiyle iş çok zor..

Keoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-125, R25 Ve Tekrar R25,Dominar 400,Mt-125 Abs
    Fuardan beklentim

1-) Ucuz olması

2-) Cbr 250rr'nin tanıtılması.
    Yiğit_ ve AWESQME bunu beğendiler.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Açıkçası benim fuardan değil devletten beklentim var.En azından 1000 cc ye kadar şu %37 ÖTV saçmalığından vaz geçsin.Araba alırken bir araba kendimize bir araba devlete alıyoruz,atık su bedeli altında s.çtığımız moka bile vergi ödüyoruz motosikletten biraz az vergi alın bir yeriniz eksilmez.Zaten daha önceden ÖTV diye bir şey yoktu kara bulut gibi çöktüler motosiklet piyasasının üstüne 1000 cc kadar ÖTV %7 olsun motosiklet piyasası biraz nefes alsın.Gerçi devlet kaldırsa ÖTV yi bizim çakal distribütörler fiyatlara zam yapar orası ayrı konu.Ondan sonra motosiklet piyasası neden büyümüyor diye ağlaşırlar.

Bir de zaten diğer arkadaşlarında söyediği gibi 1000 altı Japon cruiser-chopperları gelsin.Yurt dışında özellikle Amerika'da Yamaha'nın sattığı modellere baktıkça içim yanıyor.İçimiz dışımız SS oldu yeterin be.Sokakta en kullanılmayacak motosiklet en fazla satıyor.
    Seko bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı Thracian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açıkçası benim fuardan değil devletten beklentim var.En azından 1000 cc ye kadar şu %37 ÖTV saçmalığından vaz geçsin.Araba alırken bir araba kendimize bir araba devlete alıyoruz,atık su bedeli altında s.çtığımız moka bile vergi ödüyoruz motosikletten biraz az vergi alın bir yeriniz eksilmez.Zaten daha önceden ÖTV diye bir şey yoktu kara bulut gibi çöktüler motosiklet piyasasının üstüne 1000 cc kadar ÖTV %7 olsun motosiklet piyasası biraz nefes alsın.Gerçi devlet kaldırsa ÖTV yi bizim çakal distribütörler fiyatlara zam yapar orası ayrı konu.Ondan sonra motosiklet piyasası neden büyümüyor diye ağlaşırlar.

Bir de zaten diğer arkadaşlarında söyediği gibi 1000 altı Japon cruiser-chopperları gelsin.Yurt dışında özellikle Amerika'da Yamaha'nın sattığı modellere baktıkça içim yanıyor.İçimiz dışımız SS oldu yeterin be.Sokakta en kullanılmayacak motosiklet en fazla satıyor.
    Ben 650 cc'ye kadara da razıyım.

Berkec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy
    2016 model CBR 500 R yi Honda standında bekliyorum tek beklentim bu

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Gidecek arkadaşlar takım elbiseyle gitsin.. Kıyafete göre muamele görüyorsunuz..

Çok paranız yoksa da oradan motosiklet falan almaya kalkmayın hele 1 aya gelecek falan derlerse kaçın gelmez o 5 ay..

2013-2014 fuarlarına ne hevesle gitmiştim oysa ki.. Türkiye sınırlarında yaşanan her olay gibi sonu hayal kırıklığı oldu..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidecek arkadaşlar takım elbiseyle gitsin.. Kıyafete göre muamele görüyorsunuz..

Çok paranız yoksa da oradan motosiklet falan almaya kalkmayın hele 1 aya gelecek falan derlerse kaçın gelmez o 5 ay..

2013-2014 fuarlarına ne hevesle gitmiştim oysa ki.. Türkiye sınırlarında yaşanan her olay gibi sonu hayal kırıklığı oldu..
    Motosiklet-Otomobil fuarlarına normal kıyafet ile giderim hiç bir firma standında şimdiye kadar sorun çıkmadı.Otomobil fuarlarında dikkat ettiğim konu zenginler genelde normal hatta paspal sayılabilecek kıyafetler ile geliyor.Lamborgihini,Ferrari gibi standalarda araçlara binen müşterilerden bir tane takım elbiseli görmedim.İtibar görmek isteyen orta direk yada fakir sayılabilecekler takım elbise ile geliyor firmalarda genelde o yüzden takım elbiselilere biraz mesafeli davranıyorlar.Hatta yanlış hatırlamıyorsam 2012 yada 2010 Otomobil fuarına her zaman ki gibi normal günlük kıyafetlerimle gitmiştim Jaguar standında beni ve arkadaşlarımı zengin zannedip spor modelleri iç dış incelememize ve binmemize izin vermişlerdi.Chevrolet Camaro'yu da aynı sebep ile bol bol bindik inceledik.Normal giyim + araçları sanki defalarca görmüş kullanmış gibi heyecansız cool haraketler = zengin imajı
    Zaten o kalabalık,o sıcak ve yorgunluk takım elbise ile çekilmez o yüzden takım elbiseden uzak durun.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Şöyle 500cc Diavel'e benzeyen, 70hp, Nissin frenler ve çelik hortumlu, Egzos sesi mükemmel olan ve Çok karizmatik çok kaliteli, torku mt-07'ye çekmiş nur topu gibi 15bin liralık motor bekliyorum. Amin inşallah.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    ktm nin bi kampanya yapmasini isterdim gecenki gibi kaskli indirimli felan cbr 250rr ida gormek cok istiyorum . ha birde ordan satis varmi acaba ??

ugurcan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX-R 600
    Arkadaşlar birçok konuya değinmişler. Ancak son 2 yıldır fuara motosikletimle gitmemekteyim. Bunun 2 sebebi var: birincisi otoparkta yer bulamama ve motorun üzerine bırakılan broşür vs.lerden bunalmam, ikincisi de fuar otoparkından motosiklet çalınabiliyor olması. Motosiklet fuarından motosiklet çaldıracak kadar beceriksiz güvenliklere emanetiz bu yıl da sanırım.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Mankenler konusunda bende rahatsızım.

Motosikleti inceleyeceğim mankenin orasına burasına bakıyorum sanacaklar diye inceleyemiyorum. Kendimi kasıyorum durduk yere.

Ki orada pırıl pırıl birsürü motosiklet varken mankenler pek ilgimi çekmiyor fuar boyunca mesela. Bence çok gereksiz. Zaten sırf mankeni güzel vs diye o motosikleti alan varmıdır ?

Bir diğeri kawasaki hiçbir motosikletine oturtturmamıştı. Halbuki multistradaya dahi oturulabiliyordu.
    Bence büyük bir hata. Dışarıdan inceleyecek olsak resimlerdende bakarız. O oturduğundaki verdiği his çok önemli bir motosikletin onu seçip seçmeme konusunda.

Mesela hiç tahmin etmediğim şekilde yeni kasa vstroma oturunca hayal kırıklığına uğradım. Fazer8 e oturuncada çok hoşuma gitti. Oysaki tam tersini düşünüyordum. Bu yüzden kesinlikle motosikletlere oturulmaya izin verilmeli.

Ama her oturanda 150 tane resim çektirmemeli.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Option adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni ybr nasil olucak acaba bekleyip 2016 mi alsam
    ybr'de değişen bir şey yok zaten yamaha en çok sattığı motoru geçen senede fuara getirmemişti

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)