Çin motoru hakkında benim düştüğüm hataya düşmeyin bi bakın
Reklamlar
-
4 YILDIR ÇİN MOTORUNA BİNİYORUM 50BİN KMYİ SORUNSUZ BİTİRDİM. BENZİN + BAKIMLAR UFAK TEFEK UCUZ DEĞİŞEN PARÇALAR DIŞINDA HİÇBİR MASRAF CIKARTMADI. MOTORA DEĞİLDE EŞEĞE BİNER GİBİ BİNERSENİZ ÇİN NE YAPSIN ÖNCE SİZ KENDİNİZİ JAPON KALİTESİNDE GELİŞTİRİN SONRA ÇİNLİYE LAF ATARSINIZ. İSTİSNALAR HARİÇ.
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Çinliye bok atıyorsun ama daha motor üretemeyen bir ülkenin vatandaşısın bok derken ne olduğunu hesapla.
-
Çin motoruyla ne alakası var.Öğrenciyim demişsin yaşını merak ettim.Kusura bakma da aklı başında bi insan bunu yapmaz.Yazık günah.
-
Güzel bir "Nasıl yapılmaz" yazısı olmuş Geçmiş olsun arkadaşım.
-
Önce ne yapmaya çalıştın da ne oldu? Projenin adı yok. Cafe racer yapacaksan o şase uyar belki de tel jant yok depo yok far yok yok oğlu yok. Dönor motor yanlış. Motor bloğu ile ilgili bilgim yok ama bilindik bir blok değil belli ki önce sağlam titreşimi az, bloğu rüştünü ispatlamış bir motor bloğunu sahip Çinli alacaksın. Çift disk nedir? Ulan onu adam Japona yapamıyor sonradan, yapsa da akı bokunu kurtarmaz ki sende tam böyle olmuş olay. Kusura bakma kardeşim sende öğrencisin bende öyleyim ama önce bir plan proje çizip sonra aplike edeceksin. Konuyu okurken ne yapmaya çalışıyor bu adam dedim sonunu görmeden olay baştan belliydi yani ybr de alsan aynısı olurdu geçmiş olsun diğer proje için tecrübe olmuş.
-
Benim anlamadığım arkaya disk fren yapma olayını nasıl atladığın. Nasıl modifiye yapılamaz olayını acilen geliştirmelisin.
-
tecrübe parayla satın alınmaz!! değişik bir yaşantı olmuş artık ömür billah unutmazsın.
-
Etrafında hiç mi sevenin yoktu 'sen ne yapıyorsun' demeye..
-
Arkadaşlar size de pes yani. Adamın zaten acısı var bide üstüne üstüne gidiyorsunuz. Yazının tamamını okudum adam zaten altta belirtmiş rica ediyorum kırıcı yorumlar yazmayın diye. Kendisi böyle bir konuyu paylaşmış yanında olup diğer bir projesinde daha dikkatli olmasını söyleminiz gerekirken şu yorumlara bakın ya bok atmış da bilmem ne yapmış. Lütfen arkadaşlar.
Kardeşim hiç kimse annesinin karnından motosiklet ustası olarak doğmadı. Hayatta sadece motosiklet için değil her konuyu yanlış yapa yapa öğrenirsin. Sakın ola pes etme içinde ki motosiklet sevdasını silip atma. Kendine bir şekilde çeki düzen ver ve projelerine devam et. Elbet biri gönlüne göre olacaktır eminim.
-
Herkes öldürür sevdiğini. Kimi bıçakla öldürür, kimi disk fren ile.
-
-
Ben de diğer arkadaşlar gibi meslenin -çin motoru-yla alakasını pek çözemedim.Ybr ye de taksan tel jantı çift diski yine sıkıntı olacaktı neyse geçmiş olsun diyelim
facebook.com/SalcanoMotosiklet
-
Moderatör
Olan olmuş,
Parçaları biraz uğraşırsan zamanla elinden tek tek de olsa çıkarıp zararını biraz azaltabilirsin belki.
Motosiklet projeleri zahmetlidir, işi bilmiyorsan, tanıdık eş dost esnaf yoksa pahalıdır.
Fazla da takma kafana, hepimiz hayatımızın bir dönemi heyecanla yanlış kararlar verip hatalar yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz zaman zaman
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
1.800 TL ile çok iyi bir eğitim almış olduğunu düşün.Acın hafiflemez belki, bundan sonraki olası durumlarda sana hata yapmamanı hatırlatabilir.
Tecrübe zaten : yenilen kazıkların bileşkesidir.
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sen biraz tatminsiz, biraz maymun iştahlı, birazda beceriklisin gördüğüm kadarıyla.
Birazda mantıklı olsaymışsın herşey 10 numara olacakmış.
Gidip 4 bin liralık makina almıyor, paramın 1/2 sine motor alayım, 3/2 sine jant yapayım, üçün biri elinde kalınca eski haline getireyim..
İlginç..
Gözlerim yaşardı gülmekten :D
-
Meselenin çin mali motorla alakasi olmadigina gore sen çinlisin. Buradan bunu anliyoruz. Memlekete gidersen söyle de 1000 cc CG motoru yapsinlar burada çok satilir.
-
Altından kalkamayacağın bir işe soyunmuşsun. elinde patlamış. Çin malı ile alakalı bir durum söz konusu değil.
-
Mr.Yldrmdmr hay ağzın bal yesin çok teşekkür ederim yorumlar için
Tinerci seninde derdini anlatamadım canın sıkınca gelıp gelıp laf atıyosun konuya kalbını kırmak ıstemıyorum var git yoluna
-
sahip olman gereken 1.mantık 2.plan-program
plansız bir işe girme dostum. benden sana adapazarlı tavsiyesi.
bir iş yapacağın zaman sağlam kafayla otur kağıda dök projeni. düşün önce bi. sonra uygularsın.
-
yorumlardan cikardigim anlama gore dusene bi tekme de ben atip gelenek gorenekleri devam ettirmeliyim.
1ncisi kardes konicivalarin sucu yok
2ncisi esege altin semer baglamissin, essek ayni esek bile olamamis.
3ncusu kardess boyle ucak mi ucar???
saka bi yana bosver bende dagitip topluyorum arada zevkli oluyo ama bilgi edinmen lazim farkli parca kullanirken, gecenlerde bi arkadas 15 civari makineye 10a yakin aksesuar yapmisti, muhtemelen 17-18e max satmistir, bide boyle dusun, erken yasta gelen tecrube iyidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)