Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Son Anda !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    İlk ikisi klasik cahil sürücü vakası. O kamyoncuya hem dövüp hem sormak lazım, neden orada şerit değiştiriyorsun diye... Cahillikle sabırsızlığın birbiriyle paralel ilerlediğini trafikte çok güzel görebiliyoruz.

Son videoda taksi mevzusunu geçtim de ondan sonra yolun kenarında bekleyen iki yayayı götürüyordun bilmem farkında mısın ?
    barodi bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk ikisi klasik cahil sürücü vakası. O kamyoncuya hem dövüp hem sormak lazım, neden orada şerit değiştiriyorsun diye... Cahillikle sabırsızlığın birbiriyle paralel ilerlediğini trafikte çok güzel görebiliyoruz.

Son videoda taksi mevzusunu geçtim de ondan sonra yolun kenarında bekleyen iki yayayı götürüyordun bilmem farkında mısın ?
    son video 1x hızlandırılmıştı o yüzden öyle gözüküyor birde normal hızda izleyip görelim .
    yolun neredeyse ortasında bekliyor o yayalar .ayrıca benim şeridime baktıklarını gördüm ve anladımki benim geçmemi bekliyorlar.zaten haraketsizdiler yani ben onları görmüştüm onlarda beni.

videolar ağır çekim olmasa daha iyiymiş. ilk durumda kamyoncunun kör noktasında kalmış olma ihtimali var. ikincide o doblo mu nedir sürücüsünü darp etsen yeridir. 3. ise o kadar hızlandırılmış ki görüntü hiçbirşey anlaşılmıyor.

Motosikleti
    Alıntı ybalci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    videolar ağır çekim olmasa daha iyiymiş. ilk durumda kamyoncunun kör noktasında kalmış olma ihtimali var. ikincide o doblo mu nedir sürücüsünü darp etsen yeridir. 3. ise o kadar hızlandırılmış ki görüntü hiçbirşey anlaşılmıyor.
    normal çekimler burda

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Abi şu youtubede yolda kalan motorcu ve bir mal dediğin mal kim tam anlamadım
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı okan kömür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi şu youtubede yolda kalan motorcu ve bir mal dediğin mal kim tam anlamadım
    düzenleme yapıyorum şuan o videoda çünkü apaçilik yaptığım bir yer var videonun son dklarında. onları kırpıyorum
    o mal ıda açıklayacağım . düzenleme bitsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    hocam etrafını çok seyrediyorsun

slolamla kurtarmak, burda çok büyük kaza atlatmışsınız geçmiş olsun, o vatandaş size dokunsa idi, sol şeride düşecekdiniz, belkide topliyim derken, iyice en sol şeride kayacakdınız ve arkadan gelen araba allah göstermesin devrilirseniz ansızın üzerinizden geçme ihtimali olacakdı, ve olaydan sonra ispat etmenizde gerçekden zor olacakdı, bence hemen motoru durdurup o adamı arabadan indirip bi güzel aklını başına getirmeniz gerekirdi..

Motosikleti
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slolamla kurtarmak, burda çok büyük kaza atlatmışssın geçmiş olsun, o vatandan size dokunsa idi, sol şeride düşecekdiniz ve arkadan gelen araba allah göstermesin üzerinizden geçme ihtimali olacakdı, ve olaydan sonra ispat etmenizde gerçekden zor olacakdı, bence hemen motoru durdurup o adamı arabadan indirip bi ağız burun dağıtmanız şart idi..
    koskoca eşek kadar adamı bu saatten sonra ne ben terbiye edebilirim nede annesi.
    zaten artçımın ayağına dokundurmuş o kamyonet kontra yapmama rağmen !!!
    eğerki kontra zamanında yapmasaydım arka çaprazdan dengeyi tamamen bozucak ve dediğiniz şey gerçekleşecekti. kontra ve ivmelenme ile işi konu başlığındaki gibi '' son anda '' şükürler olsun ki.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam etrafını çok seyrediyorsun
    etrafta tavuk arıyordum o yüzden çok seyrediyorum etrafı
    MotoGlock bunu beğendi.

Benim tükkanin onunden gecmissin üstad ☺

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)