kaç kişi kullanırken kendini ufc ringinde sanıyo acep ?
kaç kişi kullanırken kendini ufc ringinde sanıyo acep ?
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Düşüp bariyere çarpıp doğranmakla kullanış tarzının alakasını çözemediğinizi düşünüyorum.Hergün birçok motorcu arkadaşımız düz yolda herhangi bir sebebden dolayı düşüyor buna bende dahilim olay burda böyle deli gibi sürmek virajlara yatmak değil en ufak bir çakıl taşı düz yolda lastiğe değmesiyle asfaltla buluşuyoruz ve bu bariyerlere çarpma riskimizde oldukça yüksek yani burda olayın sürüş yada özgüvenle alakalı olmadığını anlamışsınızdır umarım.
daha önce bu bariyerler hakkında çok dilekçeler yazıldı ,kortejler düzenlendi ama olumlu bir cevap maalesef alınamadı o yüzden çok umutlanmayın derim
devletten her hangi bir şey istemek, afedersiniz ölüden g.t istemek, o bariyerlere jilet koymadıklarına şükredelim bence.
2 defa imzaladım
Darbe emici bariyerler olması gerekli
Bu kadar hayati ve önemli bir konuda 6.705 destekçi imza atmışken;
Ersun Yanal Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirilsin başlığına 48.457 destekçi imza atmış.
Bu memleket adam olmaz arkadaş... Hala polyanna gibi herşey daha güzel olacak diye diye yaşıyoruz...
İmza tamamdır
bu ısın cozumu beton barıyerdır arkadaslar amerıka da ve cogu gelısmıs ulkede otobanlarda barıyerler betondur . ayrıca metal barıyer sırf motorculara degıl arac lar ıcınde tehlıkelıdır merak etmeyın onlarıda ıkıye bıcıyor ben arabının ıcınde soforun karnından gırıp arka koltuktan cıkmıs barıyer gordum ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)