DÜKKAN KONUSUNDA YARDIM VE FİKİR
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun . Nereye açtı acaba ? Yakınsa bir hayirli olsuna gelelim. Bence en mantıklisi reklamciya gidip ordan çizim ve önerilerine bakmak her işin ustası ayrı olur
-
Benım fikrim , sakın oyle racing motor resimleriyle falan camı tamamen kapatıp berber dukkanı gıbı yapmayın biraz ağır ve kaliteli bi dizayn ile hoş bir goruntu yakalamaya calısın bı musterı olarak oyle motor resmı olan yerlerı tercıh etmıyorum yani
-
Hocam gozunu seveyim berberlerdeki gibi david beckham falan misali cg125 gelen dükkana ducati panigale fotografi falan yapmayin :D
-
-
Bence hoş bir vitrin tasarımı daha iyi olacaktır..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
-
çok teşşekkür ederim reklam olur düşüncesiyle yazmadım ama sıkıntı olmaz heralde Ayaz Motor Şehit Er Namlı Cad. Mecidiyeköy Cad. NO : 37/A İSTANBUL yorumunuz içinde ayrı teşekkürederim
-
Motosiklet dükkanı demişsin ama satış mı ? Servis mi ? Ayrıca camları kaplamaktansa güzel bir tabela daha iyi iş görür. Dükkanın içerisinin görünmesi daha mantıklı. Dükkanı gösteren şey vitrindir zaten.
-
-
Rica ederim kardeşim.. Satış kısmını ben de tam çözememiştim ama kask standı dediğine göre ekipman da satılacak sanıyorum.. Vitrin bence çok önemli ve aşırı derecede de boğmamak gerekir, teşhir etmek istediğiniz belirli ürün çeşitlerini sade bir şekilde vitrinde sergileyebilirsiniz bence.. Hem dükkanda bulunan ürün çeşidi hakkında bilgi verir, hem vitrin ürünlere boğulmazsa insanlar dükkanın içindeki ürünleri de rahatça görebilir..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
-
BUDA ARKADASIN TAVSIYE ETTIGI RESİM elimden geldikce nasıl dururdıye bı denedım
-
10 numara olmuş, gelip dizlik, disk kilidi, kask falan alasım geldi
-
adapzarlı adlı üyeden alıntı
ben motorun ozgur ruhuyla ilgili yazıların cidden insanı resimden daha cok etkiledigine inanıyorum,
yazı resimle birleşmeli..
biz ozgur tipleriz ve evet herkes napıosun desede kalbimize anlatsakta,
kafamıza eseni yaparız yukardaki yazı gibi bu tarz yazı bence olaya noktasını koyar..
-
Avici :DDD cansın dostum vallaha aksam aksam neşem yerine geldi seviyorum bu aiele ortamını
BİDE BUNU YAPTIM
-
adapzarlı adlı üyeden alıntı
Hocam yanlış anlaşılmak istemem lütfen yanlış anlama,
kendim grafikerim ve bu tarz işlerin daha kurumsal yapılmasından yanayım.
İmkanınız varsa bi reklamcı, ajans vb. ile görüşün.
Emeğinize asla bir şey demiyorum lütfen tekrardan yanlış anlamayın.
Şimdiden hayırlı olsun.
-
-
-
böyle 2. elci tarzı bi görüntüsü olmamalı camının bi ilk 1.5 metresi görünmeli reklamla kapatılmamalıki içerdeki motorlar görünsün yamaha suziki ktm vs markaların amblemi daha cok rağbet görür tabelada hangi ürünü satıcaklarsa artık ortada isim gene sağindada satıcagı fırma . camün o üstündede ufak bi resim ve kredi kartına pesin fiyatina 9 taksıt felan yazsın bitanede özlü söz :D motosiklet değil güvenlik satıyoruz felan yani salladım yanlıs anlasılmasın öyle bi güzel sözle gayet tatlı yanından geçen bi uğrıyım dıcek bişey olmalı bence .Ayrıca bisiklet ekıpmanı satarsanız cironuz artar diye düşünüyorum daha cok rağbet var kask korumalık eldiven eflan bisiklet icin olanlar yani kilit felan öyle bi reyon yapabılırsınız . hepsine kaska ayırmayın yanına ceket vs koyun zengin görünsün . benden bu kadar hayırlı işler bol kazançlar dilerim hayırlı olsun :=)
-
Siyah filmli tek cam koydurun. Herhangi bir resim vb koyma. Sadece markalarin amblemlerini yari saydam sekilde camin altina soldan saga dogru sirala. Siyah ve kirmizi rengi kullanaeak sade bir tabela yap. Gayet sade olsun. Cok profosyonel durur fiyatlarida azcik asagi cekerek her kitleye hitab edersiniz.
-
aziz kardeşim;
ben prensibi yazayım, gelinim sen anla ne anlarsan;
tabela ve benzeri çalışmalar harika bir motorcu olduğumuzu belirtmek ya da aleme şekil yapmak için değil oranın ne üzerine çalıştığını belirtmek içün kullanılır.
bunu yaparken de içerinin aydınlatmasını kısıtlayacak boydan boya kaplamalar bu tarz küçük işletmeler içün uygun düşmeyebilir.
tabelada işlenmesi gereken elele tutuşmuş motorcular gibi marjinal figürlerden ziyade marka imajı, adres bulunurluğu, iletişim bilgisi vesaire üzerine olmalıdır.
işletmenin "butik motorculuk" gibi bir iddiası varsa bu daha küçük detaylarla iç tasarımda işlenebilirdir.
bir diger prensip de bizzat ve şahsen çok beğendiğiniz bir tasarım sizi bu kadar cezbettiyse haddinden fazla spesifiktir ve pazar genelinde çok rağbet görmeyecektir.
bu itibarla "yav şiir gibi tabela yaptık"tan ziyade maksada yönelik bir çalışma yağılmalıdır.
iyi çalışmalar diler gözlerinden öperim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)