Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Vites sorunlu motorsiklet / almancasi olanlar ayrica gelebilir

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaslar cok ucuza bir cok parcasi temiz ve sifir kawasaki 750gpu z buldum cok ucuz fiyata. Fakat anladigim kadariyla vites sadece 1ve 2 calisiyormus gearbox arizali diye ayrica yazmis. Boyle bi durumda vites olayini tamir ettirmem ne kadara patlar cok tutarmi ?

Almancasi olan arkadaslar ayrica bakabilirler google translate ile anca bu kadar oluyor

""Biete meine GPZ750 UT BJ 1984, Umbau als Flat Track Rahmen, Felgen, Schwinge pulverbeschichtet 66TKm, 3 besitzer (ich bin der dritte), abgekurzte rahmen (eingetragen), neue reifen 50Km, neue batterie, neue radlagern, neue Kette, led Bullet Blinker, Custom Sitzbank (einzel sitzer eingetragen mit TÜV abnahme), tank neu lackiert und innen Beschichtet, alles in top zustand (motorrad ist aber 30 Jahre alt). Achtung Getriebe ist defekt schaltet nur 1 und 2te gang!!!! MOTOR OK Neue Vergaser Düsen, Vergaser gereinigt und sinchronisiert, neue Benzin leitungen neue bremsbelage. Neue gabelsimringe und gabel Öl. bitte nur am abend ab 18:00 uhr anrufen, besichtigung und probefahrt nur am wochenende Privatverkauf, keine garantie und keine Rückgabe""

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Benim GPZ750 84 model. Ben üçüncü sahibiyim ve 30 yaşındayım. Abgekurzte çerçeve (kayıtlı) takıldı, sıfır lastikler takıldı ve 50 km kullanıldı, yeni akü takıldı, yeni tekerlek yatakları takıldı, yeni zincir takıldı, led sinyal takıldı, özel koltuk takıldı (tek kişilik kayıtlı ve TÜV onaylı). Yakıt tankı boyandı ve kaplandı. Yakıt tankı çok iyi durumdadır. DİKKAT!!! Şanzıman arızalı, sadece 1 ve 2. vites anahtarları bozuktur. Motor bloğu çok iyi durumdadır. Son bakımda yeni karbüratör memeleri takıldı, karbüratör temizlendi, yeni yakıt boruları takıldı, yeni fren balataları takıldı. Sadece hafta sonları arayın, test sürüşü yapmak isterseniz hafta sonları akşam 18:00 den sonra gelin, garantisi yoktur sadece akşamları arayınız.

Demiş, vites olayından sadece bu şekilde bahsetmiş ayrıntıya girmemiş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim GPZ750 84 model. Ben üçüncü sahibiyim ve 30 yaşındayım. Abgekurzte çerçeve (kayıtlı) takıldı, sıfır lastikler takıldı ve 50 km kullanıldı, yeni akü takıldı, yeni tekerlek yatakları takıldı, yeni zincir takıldı, led sinyal takıldı, özel koltuk takıldı (tek kişilik kayıtlı ve TÜV onaylı). Yakıt tankı boyandı ve kaplandı. Yakıt tankı çok iyi durumdadır. DİKKAT!!! Şanzıman arızalı, sadece 1 ve 2. vites anahtarları bozuktur. Motor bloğu çok iyi durumdadır. Son bakımda yeni karbüratör memeleri takıldı, karbüratör temizlendi, yeni yakıt boruları takıldı, yeni fren balataları takıldı. Sadece hafta sonları arayın, test sürüşü yapmak isterseniz hafta sonları akşam 18:00 den sonra gelin, garantisi yoktur sadece akşamları arayınız.

Demiş, vites olayından sadece bu şekilde bahsetmiş ayrıntıya girmemiş.
    cok saolun hocam. Sanziman sorunu halledilebilir birsey mi acaba bilgisi olan var mi diye de sormustum fiyati ucuz cunku motorun 1700 euro kadar ve herseyi degistirilmis vaziyette bu duruma gore gercekten hos geldi bana.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Herşeyin değiştirilmesi de çok iyi bir şey değil. Değişti de yerine ne takıldı acaba? Kawasaki bu parçaları çok pahalı hangi ülkede olursan ol en pahalı aletlerden biridir Kawasaki. Büyük bir kaza yapmıştır ve satmak için de dandik çakma yan sanayi parçaları taktıysa o motor ölü demektir.

Pahalı mala bakarsın neden pahalı olduğunu anlarsın ama ucuz mal her zaman sıkıntılıdır.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    84 model gpz 1700€ diyor sen ucuz diyorsun???
    Neresi ucuz yahu üstelik arızalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşeyin değiştirilmesi de çok iyi bir şey değil. Değişti de yerine ne takıldı acaba? Kawasaki bu parçaları çok pahalı hangi ülkede olursan ol en pahalı aletlerden biridir Kawasaki. Büyük bir kaza yapmıştır ve satmak için de dandik çakma yan sanayi parçaları taktıysa o motor ölü demektir.

Pahalı mala bakarsın neden pahalı olduğunu anlarsın ama ucuz mal her zaman sıkıntılıdır.
    Benim kafamda da zaten suan baya eski ve cafe racer a cevirmelik bir motor var hocam. 1-2yil kullanir parcalarini soker yenisini takar motorun mekanik aksanini iyice ogrenirim diye dusunmustum ta ki guzel bir para biriktitene kadar. Ama gercekten eger her parcasi sorunluysa hepsini degistirmem de pahali tutabilir kawasaki olmasindan dolayi. Aklimda deli sorular sorular. Motor da su :

http://m.mobile.de/motorrad-inserat/...207510858.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    84 model gpz 1700€ diyor sen ucuz diyorsun???
    Neresi ucuz yahu üstelik arızalı.
    Hocam bulamadim ki internetten bakiyorum ama 2000 eurodan ustune zaten veresim gelmiyor 5-6biriktirip guzel birsey alirim cunku 1000-2000 arasi klasik bir motor ariyorum bende.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Çok pahalı o motor. Daha geçen hafta o fiyata 1100 Gpz satılıyordu. Üstelik 97 model 35 bin kmde. 84 model motor o paraları yapmaz.
    initial-D bunu beğendi.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    95 model dolaylarında gpz 1100 veya zzr 1100ler var çiçek gibi.84 gpz 750ye değmez hiç hemde sorunlu

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    ben anlamadım ki sen hangi memlekettesin nerdesin

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    YBR satılmıyor mu Almanya'da?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı berkcigdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben anlamadım ki sen hangi memlekettesin nerdesin
    Abi almanyanin yakinlarinda biryerlerdeyim ogrenci olarak. Almanyaya cok yakin zamanda calismaya gidicem ve oradan kalici bir motorsiklet alicam. Su zamanlar beni goturse tasisa yeter 1yilin ardindan da hurdayi birakip hayallerimdeki motora kavusucam.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şahziyeye şanzıman dar gelmiş :D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)