Cok gecmis olsun.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Geçmiş olsun. Bu ara düşen düşene.
Hızın biraz daha yüksek olsa asfalt yanığı ile tanışırdın. Motosiklete uygun ekipmanlarla sürüş yap
Gecmis olsun birader motorcu motorcunun halinden anlar
Geçmiş olsun sende bisey olmamasi sevindirici
gecmis olsun her motorcu illaki duser tezi dogru sanirim forumda kimi tanidiysak dusuyor ufak tefek dususlerden buyuk dususlere . cok gecmis olsun sende bjsey olmamasi sevindirici
Büyük geçmiş olsun anlattığına göre ucuz anlatılmış bir kaza
Her zaman daha çok dikkat etmen gerekir
Allah beterinden korusun, büyük geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Böyle süprizlerle karşılaşmamak ve şoka girmemek için tek yapılacak şey eğitim almak, eğitim almak, eğitim almak, eğitim almak, eğitim almak, eğitim almak. Bakışımızı, görüşümüzü geliştirmek, dikkatimizi sadece sürüşe vererek TATKU prensibini uygulamak çok önemli.
geçmiş olsun keşke yayaya vursaydın dedim okuyunca neyse ki ucuz atlatmışsınız
otoyollara hayvan çıkmasın diye önlem alınır şunlara önlem tutmuyor
"Edeple gelen lütufla gider"
Geçmiş olsun avesomee.
Unutmadan; welcome to traffic jam in Turkey.
Çocuuuum akıllı uslu sürseneee. Taytla motur mu sürülür???
Neyse sağlammışsın geçmiş ola
Çok büyük geçmiş olsun. Yine de şans mı desek bilemiyorum , müdahale etmeyi bilen ve üstüne üstlük motosiklet kullanıcısı bir arkadaş gelmiş.
Kendi yaptığım kaza aklıma geliyor da orta refüjde sere serpe yatarken , o dezzemin sesi gitmiyor kulağımdan ; "yavrııım gaskını çıkarın da hava alsın"
Tekrarını yaşamamanız dileği ile. Yardımcı olan arkadaşı da tebrik ediyorum
Gecmis olsun.iyiki arkadaslarla karsilasmissiniz ve seninle ilgilenmisler.
Ama herzaman durum bu olmayabilir.
Dusunce aglamak,panik,kendini kaybetmek bunlar olmamasi gerek.
Biz kadinlar biraz daha panigiz ama ben hic aglamadim dusunce once kendini kontrol et ayaga fırlama ve sonra bi sigara yakıp oylece dur :D kesinlikle kendine gelirsin 5 dakikaya )
Çok geçmiş olsun son kazanız olsun, canınız sağolsun gerisi önemli değil.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
geçmiş olsun abla, bende geçen gün yolda önüme çıkan teyze yüzünden 2. kez yatırdım motoru.
koydum otoparka 1 haftadır depresyondayım.
Çok geçmiş olsun
Ağrılar sonradan çıkar.. Kas gevşetici ve ağrı kesici bulundurun muhakkak..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)