Gecmiş olsun olay forya metrobüs durağının oralardamı oldu?
Gecmiş olsun olay forya metrobüs durağının oralardamı oldu?
çok geçmiş olsun
evet en azından motorcular olarak her yerde ve her zaman birbirimize kenetlenmemiz yardımcı olmamız gerekiyor...
Dostum gecmis olsun. Bende her sabah e5 te 30 km kadar gidiyorum. Eger trafik 10- 15 kmh ile akiyor ise fazla tehlike yok ama tamamen durdu ise her an kapi acilmasi yaya firlamasi muz cu yada su cu firlamasi korkusu ile yasiyorum. Cok cok dikkat etmek ve en sag da 50 kmh i asmamak lazim.
Teşekkur ederim çok çok kez, nickini hatırlayamadım belki 3 4 kez soledin ama ara ara titiyordum,
Beni yere yere yatırman bence sakinleştirmen en onemlisiydi, boynuma baktın kırık yok dedin, milleti yaklaştırmadın çat die kaskımı çıkarmaya çalışanlar vardı, çok bilinçli şekilde hareket ettin, teşekkür ederim, mahir mi obur abinin adı? onu bile unuttum ....
kartını verdi dimi şu an cebime bakıyorum evet vermiş..
Aramadım mutlaka aramalıyım, sigarasını içmişliğim var
Mt dostlugu (motor dostlugu) böyle güzel bir sey,
Teşekkur ederim destegin ve yanımda oldugunuz için arkadaşım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
aynen bende tecrube edinmiş oldum arkadaşım,
Olay Bostancı e-5 te gercekleşti saat 18:00 sularıydı snrm..
Sanırım vurup yıkacaktı beni sol tarafa ama beceremedi..
Ayakkabının tabanı kalın o kurtardı beni, yoksa tarak kemiği gitmişti.
Kaportaya giren benim ayakkabı..
Aramızdaki muhabbet..
Üzerime çıktın birader hayırdır ?
-Aabe yolda çuqur varıdı qaçam dediydim Alalaaa Bişeyn varmı aabe..
Şükür bir şey yok.. Neyse..
Şükür ki sana bir şey olmadan atlattın. Çok daha büyük talihsizlikler gelebilirdi başına, verilmiş sadakan varmış. Ağrıların da geçer umarım en kısa zamanda çünkü daha çok gazlayacağımız yol var önümüzde Yardımcı olan arkadaştan da Allah razı olsun.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
geçmiş olsun, küçük kazalar temponuzu ayarlamanızda yardımcı olur, İstanbul'da motosiklet kullanmak iki kat dikkat, tedbir gerektiriyor.
Sana bi tane tayt alayım mı belki sevinirsin biraz
Tekrardan gecmiş olsun Cagrı iyileşiceksin hemen merak etme
amin canım gebzeden koşabilsen koşardın, benimleydin her an.. tşk ederim..
yaygeren'e bin kez tşkler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
taytım yırtıldı...
motor pantolonumu giyinmemiştim.. o gun eve gidip üşenmiştim almaya... birde burda yuz kez tam ekipman giyinin arkadaşlar diyorum..
almadıgım her anıma kendime kufur ediorum..
Fakat şöyle soylıyım yeni aldıgım daniese montum ustumdeydi.. gorevini yaptı kolumda tek deri çizigi yok, hatta mont bile gayet iyi durumda..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
bir nargile alırım kanka
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
olay yerini sorma sebebebim dün gece bir abimizin başınada aynı olay gelmiş bir bayanla, durağın köprüsünden karşıya gecmemek için e5'ten gecmiş copperli bir bayan vurup düşmüş demekki artık metrobüs duraklarınada dikkat etmemiz gerekiyorsizi düşüren yaya'dan şikayetci olabilirdiniz aslında
Geçmiş olsun
canım dostum geçmiş olsun. umarım bir kırığın çatlağın yoktur. motosikletin ne durumda?
Geçmiş olsun.
cok gecmiş olsun arabaları gectik artık insanlar fırlıyor yola ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)