Geçmiş olsun !
Evet ağlamamak lazımdı, ama malesef aynamın adamın koluna carpmasıyla benim dengemi kaybederek o e-5 te suruklendiğim andan sonra açıkcası kendime gelemedim 20 dk.. Baya baya ağladım hatta.. sonra yavas yavaş açıldım..
taytım yırtılmış işin garip tarafı kalp şeklinde yırtılmış.. düşerken bile aşkla düşmüşüm
ben duygusalım işte hiç öle güçlü olamıyorum...
imrendim şimdi sana...
:(
neyse şükür iyiyiz....
geçmiş olsun dilekleri için tşk ederim..
umarım bir daha geçmiş olan bir sey olmaz.. cunku dusmekten ziyadesiyle sıkıldım...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
Geçmiş olsun. Demek bugün aynı kaderi paylaşmışız. Bende bir sokak dönüşünde sereserpe yatırdım motoru. Sokagın tam ortası yağdanlık olmuş. On tekerde bak bir buraların tadına sen dedi. o kadar yağ vardı ki yerde kaldırmaya çalırsırken bile ayaklarım kayıyordu.
Düşmemiş motorcu yoktur.
Düşecek motorcu vardır. (Böylemiydi bu laf?)
Taytla düşen motorcu olarak tarihe geçebilirsin ama.
Geçmiş olsun bari
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Geçmiş olsun taytin halini merak ettim :D ktm ne durumda
Geçmiş olsun, bu trafik düzeni insanlar için yapılmış, başka yaratıklar karışınca sistem düzgün işleyemiyor. Hep yavaş gidelim hep dikkat edelim hep tetikte olalım, motorun avantajını bitiriyorlar. Yaratıklar lütfen insanları rahat bırakın artık.
öncelikle çok geçmiş olsun. sizde birşey olmaması çok sevindirici...
ufak bir tavsiye e-5 de trafik var ise kesinlikle sağ şeridi kullanmayın en sol şeritte duvarlar ile sol şerit arasındaki yoldan gidin. genelde e-5 kullanan insanlar bunu yaparlar. çünkü orada solunuzdan araç gelme imkanı yok ve sağınızdaki araçlarda o yola girmiyorlar yani kısaca tehlike neredeyse %5 ama e-5 gibi saçma bir yolda insanlar en sağ şeride zart zurt diye atlıyorlar. ayrıca size bir motorcunun yardım etmesi çok daha iyi olmuş. Allah korusun herhangi bir yeriniz zarar görseydi bizim şapşal insanımız onu anlamadan kafanızdaki kaskı elinizdeki eldiveni çıkartmaya çalışıyor. sağlam olan yerinizede zarar verebiliyorlar , zarar gelmişse dahada beter yapıyorlar.
neyse tekrardan çok geçmiş olsun.
beter ol diyecem sevenlerine yazık. sıcaklamışsın anlaşılan gene tayatla sürdüğüne göre . ama anlamadığım sıcaklayınca kaskı niye çıkarmıoyorsun ?
Her motorcu bir gün asfaltı tadacaktır sözünden yola çıkıp ben de motordan 2 defa düşen birisi olarak öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum Büyük geçmiş olsun. Umarım bu kazadan ders çıkarıp daha temkinli davranırsın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)