Merhaba, ben de f650cs arıyorum 7500-8000 civarına temiz güzel ve mümkünse bal rengi bir f650cs .....
bu fiyata satmak isteyen bir arkadaşım varsa, ciddi olarak görüşebilirim..
Merhaba, ben de f650cs arıyorum 7500-8000 civarına temiz güzel ve mümkünse bal rengi bir f650cs .....
bu fiyata satmak isteyen bir arkadaşım varsa, ciddi olarak görüşebilirim..
kayış aktarmalı sessiz, ancak kayış fiyatı nedir bir öğrenmek lazım.şimdi bir arkadaş çıkıp demesin " o kayış 90 bin gidiyor" diye olduda koptu,ozaman ne olacak.GV650 nin kayışının 900 tl olduğunu duyunca kayış beni geriyor.
görüntüsü güzel, güzel olmasina da.. Böyle enduro olmaz ki
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
kullanan biri ile görüştüm bu haftasonu, borusan da kayış değişimi 550-600 civarı imiş, doğruysa.. ama böyle bir motorum olsun, kayışı düşünmem ki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 ----------
tam enduro denilemez zaten, asvalt daha çok.. şık bayan
Hadi diyelim ki BMW'nin dediği gibi kayış ömrü 50.000 olsun. (benimki 47 binde sadece kayışa saplanan ufak bir taş dışında en ufak bir sorun görünmüyor)
Bu sürede zincirli bir motorda kaç defa zincir değiştirirsin? Ve bunların toplam maliyeti ne olur? 50000 KM için toplamda yağlama masrafın ne olur? Karşılaştırırken öyle karşılaştırmak lazım. Benim aklımda kalan çok büyük bir rakam değildi kayış değişimi. (700'ün altındaydı diye hatırlıyorum ama soralı çok oldu.)
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
arkadaşlar ben bmw ilgili araştıryorumda hem tur hem şehiriçi naked gibi ama enduro diye geçiyor.. kayışlı bir modle çok da güzel bir model...53 beygirlik tek silindilri bir modle farlarına biterim zaten yaktıım sislerle birlikte ne geçtiğini anlaymaazsın o sarı lambalrı ve sis farlarıyla harika bir motor fiyat civari 7-12 arasında en son 2005 model var km siz 2005 model bulabilirsen 10 milyara süper olur ömürlük motor
2020 'Tracer 900 İcon Blue
cs için yedek ayna takımı buldum internette.40 tl+kargo.
aldım koydum kenara ne olur ne olmaz bir gün gerekebilir:D
selam bende bu motoru cok beğeniyorum .bende 2011 model yamaha x max var takas etmek isteyen olursa düşünürüm .
ah ah..650 cs şehiriçi süperr bir makina.cidden az yakan çok kaçan abs enjeskiyon 160-170 rahat yapıştıracağınız makina.2004 ve öncesinde kadran 180 2004 ve 2005 de 200 zaten en son 2005 de üretildi
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Toprak yolda nasıl olur acaba? Toprak yoldan kastım; bozuk yayla yolları.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
kız endurosu...alçak sele olması bakımından
tipi çok hoşuma gitmiyo..
Bence tipi bi acayip.Ayrıca çok titreşimli olduğu söyleniyor.
ANGARAJ
daha önce kullanmış ya da halihazırda kullanan arkadaşlardan yorum almamız mümkün mü? ikinci elde alırken neye dikkat edilir? parça temini konusunda sorun yaşanır mı? yaşadığım şehirde bmw servisi motosikletlere servis hizmeti vermiyor. bakımını başka servise yaptırabilirim ancak parça temini sorun olur mu? son olarak çift buji olanlar sadece 2005 modeller mi yoksa 2004 modeller de çift buji mi?
teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------
ayrıca Samsun ya da Eskişehir'de bu motora sahip olan arkadaşlardan da randevu talep ediyorum dünya gözü ile motosikleti görmek için
Ben kullanmadığımdan hariçten gazel okumuş olacağım. BMW'nin hiç bir motosikleti için parça sorunu olacağını tahmin etmiyorum. PArayı verirsiniz, gönderirler. Ellerinde yoksa da getirtir size gönderirler.
Götüreceğiniz servisin daha önce F650CS görmemiş olduğundan şüphelenmek için sebebiniz varsa kullanım kılavuzunu edinip ustanıza yardımcı olacak bilgileri sağlayabilirsiniz. Mesela hangi yağın kullanılacağı, bakımın kaç zamanda bir yapılacağı, lastik basınçlarının kaç olacağı gibi konular motosiklete has oluyor ve kullanım kılavuzuna göre yapılıyor. Her bir motorun bakım aralığının kaç olduğunu hava basıncının kaç olacağını ezberden bilmeleri beklenmez zaten. Bunları siz okuyup siz karar verecek ve ustanızı yönlendireceksiniz. Yoksa o "Ben bunun kılavuzuna hiç bakmadım. Kaç hava basılıyordu? Bakım aralıkları neydi demez. 30-30 havayı basar 5000'de bir de bakıma gel der. Anlaşmalı olduğu yağın 10W40 olanını koyar devam eder.
Bir de bu motoru alırsanız satmanız çok hızlı olmayabilir. Bu türden az rağbet gören motorlar -aslında çok güzel motorlar olsa da- zor satılırler. Daha popüler motorlara yönelmek isteyebilirsiniz. Satmak gibi bir derdinizin uzun süre olmayacağını düşünüyorsanız bence çok çok güzel bir motor. Kayış filan dert değil, gayet güzel.
1 yıl kullandım
hiç parça ihtiyacım olmadı
kaza yapıp parça kırmazsan kolay kolay arıza çıkarmaz gibi
zaten üzerindeki blok f650gs modelinde de kullanılan bilindik bir makine
2004 modellerde de twin spark olanlar var
sakin ve kullanımı kolay bir modeldir
aktarımın kayışlı olması nedeniyle daha sessiz, temiz ve bakım gerektirmez
abs si çok işe yarar
elcik ısıtmaları konforludur
çirkin görünümlüdür
az yakar (4 litre/100 km)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)