İstanbul Gece Çiy Düşmesi Dikkat- Bu Sezon da Düştük
Reklamlar
-
Reklamlar
-
msn gelsene.
-
O kadar sinirlendim ki 10 dakika boyunca "hayır be s*ktir be olamaz be" diye papağan gibi tekrarladım,
Ruh halim tam şöyleydi
-
-
Nasıl düştün ki toplayamadın mı arkayı diyen arkadaşlara laf anlatamayınca AYNEN ŞÖYLE oldu diyorum ;
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
güzelmiş bak bu
-
önerin için teşekkürler afedersin ama şu motorlu videoyu izleyince kahkaha attim geçmiş olsun bu arada
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
önerin için teşekkürler afedersin ama şu motorlu videoyu izleyince kahkaha attim
geçmiş olsun bu arada
Ben de senin Ktm ceketini görünce kahkaha atmıştım Ödeştik o zaman
Şaka bir yana ,
Yağıştan ıslak zeminden daha tehlikeli sabah erken saatte ve gece düşen çiğ-kırağı. Dikkat etmek lazım
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Ben de senin Ktm ceketini görünce kahkaha atmıştım
Ödeştik o zaman
Şaka bir yana ,
Yağıştan ıslak zeminden daha tehlikeli sabah erken saatte ve gece düşen çiğ-kırağı. Dikkat etmek lazım
cevaba baya sesli güldüm
-
Ben de senin Ktm ceketini görünce kahkaha atmıştım
Ödeştik o zaman
Şaka bir yana ,
ahaha sorma arkadan foto cekildik bari fotomuz olsun dedim bu arada ktm montu satılıktır
-
eğer yerdeki havadaki nemi az da olsa farkkettiysen zorlamadım diyorsun ama lastiğe sıfır güvemerek girmen lazım sen biraz güvenmişsin burda.
33 bin km IRC tecrubesi ıslakta ben bu kadar karakter değişitiren bi icat bilmiyorum.
bide bu yamahanın Ceo su vardı ya yaşlı sensey tipli fuarda buna R25 in ustundeki IRC nedir kardaş diye ing yüklenince ne kadar ekmek o kadar köfte diye R25 i bedavaya veriyorlarmış gibi savunmuştu. dedik başkan bak bizim asfalt ve iklimde bu lastik ölüm sen mevzuyu tam anlamıyorsun. tekrar bu fiyata bu yüksek performans isteyen kesenin ağzını açacak dedi
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
ahaha sorma arkadan foto cekildik bari fotomuz olsun dedim
bu arada ktm montu satılıktır
ptotoshop programı ile arka fonu manzara yaparsan resmin güzel olur
-
geçmiş olsun bende beyaz o şerit ustundeydim, fena patatestim yerde yatarken...
-
dün gece berbattı ama bileğimizin gücü ve aklımızla varış noktasına ulaştık. dikkatli olun olmayanları haberdar edin. sana da geçmiş olsun dost
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
kardeşim geçmiş olsun dikkat etmek lazım gecelere ve sabah erken saatlere uyarı için teşekkürler
-
Moderatör
Ferhat çok geçmiş olsun, herhangi bir şeyin yoktur inşallah.
-
pampa sanada tekrar gecmiş olsun sıkma canını çare rosso 2
-
-
Forum veremli koğuşu gibi oldu birden. Ana sayfada 3 - 4 tane patates oldum başlığı var
Hepinize geçmiş olsun.
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
pampa sanada tekrar gecmiş olsun sıkma canını çare rosso 2
oldumu oluyor rosso'da olsa farketmiyor çiy çok pis bişe gecenlerde sabah 6gibi taksicinin birine uyuz oldum gazı bir açtım aklım nincaya gitmiş noluyo lan dedim arka teker çok şeker yanlıyor toparladım Allahtan
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)