yamaha ybr 125 çalışmıyor
Reklamlar
-
arkadaşlar motorumun sibopları silindire vuruyodu ve ben aldırış etmedim akşam motoru koydum sabah kalktım çalıştırmak istedim ama çalışmadı hiç bir türlü marşa basıyorum yok çalışmıyo ayakla çalıştırmaya çalışıyorum yine çalışmıyo kesin sibopdan mıdır yoksa krank filan gitmişmidir simdiden teşekkürler
Reklamlar
-
arkadaşlar motorumun sibopları silindire vuruyodu ve ben aldırış etmedim
Böyle birşeyi nasıl aldırış etmezsin? Supaplarin vurması için sente ayarının kaçması lazım. Bu olduysa eğer supap vurur elbet.
Muhtemelen supaplar üst kapak piston vs değişmesi gerekecek
-
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Böyle birşeyi nasıl aldırış etmezsin? Supaplarin vurması için sente ayarının kaçması lazım. Bu olduysa eğer supap vurur elbet.
Muhtemelen supaplar üst kapak piston vs değişmesi gerekecek
peki bu dediklerin ne kadar tutar ortalama
-
Geçen motorun tekeri çıktı yolda, aldırış etmedim. Sabah kalktım motor topallıyor, ne yaptıysam düzelmedi. Kesin tekerdenmidir acaba ? :(
-
kaç model ve kaç km'de idi ?
-
avici adlı üyeden alıntı
Geçen motorun tekeri çıktı yolda, aldırış etmedim. Sabah kalktım motor topallıyor, ne yaptıysam düzelmedi. Kesin tekerdenmidir acaba ? :(
yapmayın ya valla anlamıyorum motordan :D bir şey oldumu ilk size soruyom :D
-
kardeş marşa basınca silindir dönüyormu yoksa tepki yokmu ya da ayak marşına basabiliyor musun sonuna kadar ?
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
kardeş marşa basınca silindir dönüyormu yoksa tepki yokmu ya da ayak marşına basabiliyor musun sonuna kadar ?
usta basıyorum vıcık vıcık edip calısmıyor ayak marsınada basıyorum yok yani ses geliyo motordan ama calısmıyor söyle düsün motorda benzin yok marsa basıyosun claısmıyo öyle
-
o zaman kitlemememiş motor durum iyi gözüküyor ateşlemeyi kontrol et subaplar vurma yapıyorsa belki yayları kırmış veya subapları eğmiş olabilir ama böyle bir durumda kitlenmesi gerekirdi. sen bujiyi kontrol et ateşleme geliyormu diye bi bak benzin gidiyormu diyede bak eğer bunlar normalse ve hala çalışmıyorsa bi servise gidicen motor açılacak ama kitlememiş o yüzden piston ve krankta sorun yok demektir yani üst kapakta sorun olabilir ya da başka bir sebepten çalışmıyor olabilir
-
Olur da yapmışsındır diye yazıyorum, yakıt musluğu kapalı mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)