Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yamaha ybr 125 çalışmıyor

REKLAM ALANI

arkadaşlar motorumun sibopları silindire vuruyodu ve ben aldırış etmedim akşam motoru koydum sabah kalktım çalıştırmak istedim ama çalışmadı hiç bir türlü marşa basıyorum yok çalışmıyo ayakla çalıştırmaya çalışıyorum yine çalışmıyo kesin sibopdan mıdır yoksa krank filan gitmişmidir simdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mucit23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900 & KTM450EXC & BWS100
    arkadaşlar motorumun sibopları silindire vuruyodu ve ben aldırış etmedim
    Böyle birşeyi nasıl aldırış etmezsin? Supaplarin vurması için sente ayarının kaçması lazım. Bu olduysa eğer supap vurur elbet.
    Muhtemelen supaplar üst kapak piston vs değişmesi gerekecek

Alıntı Mucit23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle birşeyi nasıl aldırış etmezsin? Supaplarin vurması için sente ayarının kaçması lazım. Bu olduysa eğer supap vurur elbet.
    Muhtemelen supaplar üst kapak piston vs değişmesi gerekecek
    peki bu dediklerin ne kadar tutar ortalama

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Geçen motorun tekeri çıktı yolda, aldırış etmedim. Sabah kalktım motor topallıyor, ne yaptıysam düzelmedi. Kesin tekerdenmidir acaba ? :(
    Dodin ve oggomoggo bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    kaç model ve kaç km'de idi ?

Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen motorun tekeri çıktı yolda, aldırış etmedim. Sabah kalktım motor topallıyor, ne yaptıysam düzelmedi. Kesin tekerdenmidir acaba ? :(
    yapmayın ya valla anlamıyorum motordan :D bir şey oldumu ilk size soruyom :D

Motosikleti
    Kuba CR1
    kardeş marşa basınca silindir dönüyormu yoksa tepki yokmu ya da ayak marşına basabiliyor musun sonuna kadar ?

Alıntı erensipahi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş marşa basınca silindir dönüyormu yoksa tepki yokmu ya da ayak marşına basabiliyor musun sonuna kadar ?
    usta basıyorum vıcık vıcık edip calısmıyor ayak marsınada basıyorum yok yani ses geliyo motordan ama calısmıyor söyle düsün motorda benzin yok marsa basıyosun claısmıyo öyle

Motosikleti
    Kuba CR1
    o zaman kitlemememiş motor durum iyi gözüküyor ateşlemeyi kontrol et subaplar vurma yapıyorsa belki yayları kırmış veya subapları eğmiş olabilir ama böyle bir durumda kitlenmesi gerekirdi. sen bujiyi kontrol et ateşleme geliyormu diye bi bak benzin gidiyormu diyede bak eğer bunlar normalse ve hala çalışmıyorsa bi servise gidicen motor açılacak ama kitlememiş o yüzden piston ve krankta sorun yok demektir yani üst kapakta sorun olabilir ya da başka bir sebepten çalışmıyor olabilir

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Olur da yapmışsındır diye yazıyorum, yakıt musluğu kapalı mı?
    erensipahi bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)