Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motovloger'lara ufacık tefecik bir tavsiye :)

REKLAM ALANI
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Herkese selam

Youtube'da bol bol motovloger takip ediyorum ve vakit buldukça izliyorum. Türk, yabancı, racing, scooter, genç, yaşlı demeden beğendiklerimi takip ediyorum. Türkleri beğensem de beğenmesem de takipteyim gelişip büyüsünler diye.

Yabancı motovloger'ların bazılarında, örneğin; WALTERRIFIC ve Hunter Honda, kartvizit bastırıp etrafa dağıtıyorlar. İşte park halindeki motosikletlere bırakıyorlar, seyir halinde giderken arabalara, motorlara veriyorlar, ışıkta beklerken yanına gelen motorcuya veriyorlar, yolda yürüyen oturan insanlara (çoğunluklada kızlara ). Bu insanların takipçi sayısıda belki Türkiye'deki motovloger'ın toplam takipçi sayısından daha fazla.

Ülkemizde bu sektör daha yeni geliştiği için reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile bence böyle bir uygulamayı bütün motovloger'larımızın yapması gerekir. Böylelikle azımsanmayacak kadar çok olan bilgisiz motorcuların da dikkatini çekmiş oluruz. Belki de hayatlar kurtarılabilir.

Ülkemizde motovlog'dan haberi olmayan, açıp motor hakkında video, makele, haber okumayan o kadar çok motorcu arkadaşımız var ki, bence bunlara ulaşırsak daha bilinçli bir motor camiası elde ederiz ve doğal olarak daha az hata daha az kaza daha az ölüm gerçekleşir.

Benim nacizane görüşüm budur. Umarım bu konuyu dikkate alıp uygulamaya geçiren motovloger'larımız olur.

Okuduğunuz için teşekkür ederim...

Hunter Honda: https://www.youtube.com/user/huntersmalley/feed

WALTERRIFIC: https://www.youtube.com/user/Walterrificonline/featured

Mitoqondri bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kartvizit dağıtımı yapan Motovlogger arkadaşım var. Çoğu gittiği yerlerde bırakıyordu.
    AWESQME bunu beğendi.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Bizim memlekette o kartviziti masaj salonu kartviziti zannederler :D
    AWESQME, ATAdamZU ve Mengu16 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kartvizit dağıtımı yapan Motovlogger arkadaşım var. Çoğu gittiği yerlerde bırakıyordu.
    Bence kesinlikle ihtiyacımız olan bir şey. Adamların +100.000 takipçisi var ama her zaman yanlarında bulundurup ilk fırsatta başkalarına veriyorlar. Hatta video'da yaklaşıp kartvizit istiyenler oluyor.

Bu arada WALTERRIFIC'in kaskı tam bir tasarım harikası görenler "WALTEEEERRR!!!" diye bağırıyor adam da kopuyor Ben de böyle farklı bir tasarım peşindeyim çok güzel oluyor fark yaratıyorsun.
    Kısaca ben;

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Her türlü kartvizit isleriniz uygun olmayan yüksek fiyatlara yapilir.

AWESQME bunu beğendi.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Daha caf caflısı böyle jan janlısı yok muydu

Mitoqondri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence kesinlikle ihtiyacımız olan bir şey. Adamların +100.000 takipçisi var ama her zaman yanlarında bulundurup ilk fırsatta başkalarına veriyorlar. Hatta video'da yaklaşıp kartvizit istiyenler oluyor.

Bu arada WALTERRIFIC'in kaskı tam bir tasarım harikası görenler "WALTEEEERRR!!!" diye bağırıyor adam da kopuyor Ben de böyle farklı bir tasarım peşindeyim çok güzel oluyor fark yaratıyorsun.
    Güzel ama ingiliççe. İngiliççe olmasa daha iyi olurdu.

Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı Mitoqondri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel ama ingiliççe. İngiliççe olmasa daha iyi olurdu.

https://www.youtube.com/watch?v=Vkgn0Czu3_E
    Hahaha kahkaha attım

Çok basit bir ingilizce konuşuyor pek aksan filan yok rahat anlaşılıyor o yüzden takipteyim adamı acayip yarıla yarıla gülersiniz çok deli bir herif Kim adını söylerse yanına gidiyor ve kartvizitini veriyor
    Mitoqondri bunu beğendi.
    Kısaca ben;

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)