aliexpressten aldigim ceket kucuk geldi sanki :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
harbi çok dar duruyo :D gönder gelsin vs kargo uğraşmayı gözün yiyormu sahiden :D
-
not onunu kapatmayinca gayet rahat duruyor
-
bence tam olmuş, hem bu bahaneyle biraz da kilo verirsin
-
Dar olmamis fakat motora oturunca kollar kisa kalacaktir eldivende kisaysa sorun olabilir
-
ATAdamZU adlı üyeden alıntı
harbi çok dar duruyo :D gönder gelsin vs kargo uğraşmayı gözün yiyormu sahiden :D
ya hic yemiyor ama hic . terzi ayarlayabilirmi acaba ? eldiven L cok vuzel olmustu ondan L soyledim keske bi sorsaymisim :(
-
Küçük gelmiş dostum.
Bence gönder bir beden büyüğünu al.
-
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
Küçük gelmiş dostum.
Bence gönder bir beden büyüğünu al.
terzinin buyutme sansi varmi gonderme parasi 15 dolar vericem en az 60 ginde git gel beklicem akibeti belli olmayabilir gidince
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
ya hic yemiyor ama hic
. terzi ayarlayabilirmi acaba ? eldiven L cok vuzel olmustu ondan L soyledim keske bi sorsaymisim :(
aga terzi yapamıyabilir korumalı ceket tam o tekstil kategorisine girmeyebilir ama motor aksesuar satanlarla bi görüş istersen onlar yardımcı olabilirler belki tanıdıkları vasıtasıyla
-
bence bunu internette sat ama nedenini güzelce anlat. sonra gelen parayla burdan deneyerek bi mont al.
-
hep söylüyoruz 'aman bedene dikkat' diyoruz. Asya ölçüleri ile bizimkiler bir değil 1-2 beden oynayabiliyor arada diyoruz. Yazdığımız onca konuyu keşke üstün körü okumasanız.
Tavsiyem motorcu cevren varsa arkadaşlarına sat. yenisini sipriş geç (mümkünse daha kalitelisini)
-
yunusus adlı üyeden alıntı
hep söylüyoruz 'aman bedene dikkat' diyoruz. Asya ölçüleri ile bizimkiler bir değil 1-2 beden oynayabiliyor arada diyoruz. Yazdığımız onca konuyu keşke üstün körü okumasanız.
Tavsiyem motorcu cevren varsa arkadaşlarına sat. yenisini sipriş geç (mümkünse daha kalitelisini)
ya sormayin hocam bide cok titizimdir ama oldu iste bi hata :( . eldivenler L olunca rivayete kapildik iste faceye koydum bakalim satilmazsa amcaogluna yollarim artik ona olur sanirim
-
ya sormayin hocam bide cok titizimdir ama oldu iste bi hata :( . eldivenler L olunca rivayete kapildik iste faceye koydum bakalim satilmazsa amcaogluna yollarim artik ona olur sanirim
kardeş bu ceket için ne istiyorsun ?
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
toseabul adlı üyeden alıntı
kardeş bu ceket için ne istiyorsun ?
70 dolara aldim aldigim fkyata satarsam memnun olurum ama tabiki biraz kirpilcak teklifinjz varmi
-
70 dolara aldim aldigim fkyata satarsam memnun olurum ama tabiki biraz kirpilcak teklifinjz varmi
muhakak kırpılacaktır. yok hocam beden bana olmaz. soran olursa diye fiyat istedim..
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
toseabul adlı üyeden alıntı
muhakak kırpılacaktır. yok hocam beden bana olmaz. soran olursa diye fiyat istedim..
dedigim gibi 198 tlye denk geliyor 190-180 arasi biseye birakirim diye dusunuyorum
-
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
mont iyi de göbüş büyük.
ahahaha turk kasi o turk kasi
-
Canini 70 dolarlik uzerinde KTM yazan kaza dayanimi hakkinda hicbir bilgiye sahip olmadigin, bedeninin yarisini koruyacak bu monta nasil guveniyorsun? asfaltta suruklenirken isinin kac yuz dereceye ciktigini hic dusundunmu? Ya o dikislerin yuksek mukavemet ve suruklenmeye dayanimi hakkinda bir fikrin varmi? Motorunda yavas bir motor degil...
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
Canini 70 dolarlik uzerinde KTM yazan kaza dayanimi hakkinda hicbir bilgiye sahip olmadigin, bedeninin yarisini koruyacak bu monta nasil guveniyorsun? asfaltta suruklenirken isinin kac yuz dereceye ciktigini hic dusundunmu? Ya o dikislerin yuksek mukavemet ve suruklenmeye dayanimi hakkinda bir fikrin varmi? Motorunda yavas bir motor degil...
valla haklisiniz daha iyi birsey alicam burdan alicam artik oneriniz varsa seve seve bakarim 800 tl kask 500 monnt 500 de ayakkabi ve kot alicaz asagi yukari eldivenlerimi aldim ama kalitesi kotu gelmedi bana
not : motoruda henuz almadik once ekipman ve egitimi halletmek istedim yorumlarini okumustum 1 ay oldu alali cahilligime geldi iste forumla tanismamistim . ama ceketi degistirecegim merak etmeyin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)