Carrefour'a buğu önleyici spreyler gelmiş:
Carpex: 7 TL
Autokit, Carrefour ve Space markalarının spreyleri ise 4 TL
Carrefour'un buğu önleyicisini aldım sizce Carpex mi almalıydım
Carrefour'a buğu önleyici spreyler gelmiş:
Carpex: 7 TL
Autokit, Carrefour ve Space markalarının spreyleri ise 4 TL
Carrefour'un buğu önleyicisini aldım sizce Carpex mi almalıydım
bugu önleyici sıvılar hiç bir işe yaramıyor gecici süreyle etkisini görürsün sonrasında yine bugulanır o vizör
Ben bi benzin istasyonundan carpex almıştım.
Kaskın vizöründe iyi de gözlükte işe yaramıyor.
Normalde yavaşlayınca vizörü biraz aralıyorum ama yağmurda içine su giriyor diye aralayamıyorum
ben bu işi bedavaya yapıyorum :D siz niye para vertiyorsunuz.
bulaşık detarjanı varya şu yeşil pril olan sıvı :D namı diğer adı mintaks (şimdi nesiller bilmeyebilir)
al onu pamuga sür bir iki damla sonra vizörün ic kısmına iyicene yedir. 2-3 dk bekle sonra temiz bir pamukla temizle :D olay bitmistir :D
senin evinde mintaks bulaşık deterjanı yoksa ben ne yapam? evinde pamuk yada bi bez paracasi yada selpak tuvalet kagıdı yoksa ben ne yapayım. ben elindekini kullan diyorum para israfı yapma diyorum... evet bedava degil. sonucta parayla alınıyor ama hemen herkesin evinde var bunlar. tuvalet kagıdını kıcını silmek icin mintaks yada prilide bulasık yıkamak icin kullanıyoruz..
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
Dostum pek çoğunu denedim tavsiye pinlock..(buğu önleyici cam)
Buğu önleyici sıvı... Para tuzağından başka bişey değilmiş almayın %1 bile etkisi yok
Bu bugu onleyicileri kamera icin kullanan var mi acaba? Bir ise yarar mi ki?
ben araç için kullanıyordum. buğuyu önlüyor fakat camda yoğunlaşma oluyor, tamam buhar yapmıyor ama sanki çiğ yağmış gibi cam bulanık oluyor. yol görüşünü daha çok bozuyor.
bence boşa para vermeyin.
o zımbırtıları ben arabada denedim sonuc husran.camı mahvediyor,yagli ve lekeli gozukuyor,buguyu biraz engelliyor gibi ama net degil.klima daha etkili.kaskta da pinlock sart
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)