aga şu motorun distribüratörü olsam piyasaya sürerim 19 bin liraya kapış kapış satılsın. sonra fiyatı arttır 1-2 sene sonra.
motorun her gun fotografina bakiyorum resmen ama motor hakkinda tek bildigim fuarda ustundeki mankenlerinin guzel oldugu :D fuara gelsede incelesek guzel bi fiyattan surseler piyasayada alip uzun yol yapsak
Yazıldıysa kusuruma bakmayın;
Benelli bunu makul fiyattan getirsin; götü kalkık honda da mecbur kalsın CB500X'i getirsin... ortalık şenlensin. Kalastan hallice cn750x den kurtuluruz oh oh diye kullanımı çok daha kolay aletlere bineriz... güzel güzel gezeriz..
Off be rüya gibi...
Servis tarafı daha önemli değil mi? Benelli'nin servis/yedek parça durumu nasıl? Servis fiyatları nasıl?
Motorun tasarımı güzel, ekipman olarakta iyi görünüyor, kalitesi de yeterli düzeyde gibi, tek gözüme takılan şase kaynak yerleri basit gibi geldi bana.
Çoğu arkadaşında dediği gibi fiyat ne olacak, benim görüşüm tenere gibi 4 5 yaşındaki rakiplerinden daha uygun olsun ki satabilsin
Rürkiye pazarındaki Honda 500 22.000 TL iken 600 lük TNT 26.000 TL iken bunun fiyatı 20-24 bin arasında gelir. benim için tek handikap sadece bir yerde 170 kg denen kuru ağırlığın diğer tüm sitelerde 210 kg olarak bildirilmesi ve birde 19" lik ön jant ın opsiyonel olarak sunulması. buda fiyat farkı demek. üzerindeki çantalarla birlikte gelecekse ve ön cam orta ayak ve jant gibi olmazsa olmazlardan kısılmazsa 24.000 e kadar alına bilecek mükemmel ve ideal bir adventure tarzı motosiklet. ağırlık 170 kg olması şart tabi. hem az yaksın hem arazide kullanımı rahat olsun diye makul bir beygir gücündeki bu motosiklet uygun fiyata yok satar. efsane TA mı bile satarım bunun yüzünden.
The Albatros pır pır High. TAaa Far Saw.
Arkadaşlar motor Çin malı falan deyip moralinizi bozmayın.Sahibi Çinli büyük bir gurup şirketi ,Volvo da Çinlilere ait ama harika arabalar yapıyorlar.
Mondial in Rx3 ünü yapan firmada Zongshen Çinli mi Çinli ama Aprilla nın motor bloklarını , bir çok parçasını ve hatta Harley /Davidson ın da birçok parçasını yapıyor vs.
Bu motor Ducati benzeri mi? evet .Allah yapanlardan razı olsun harika görünüyor. Fiyat ne olucak inşallah 20-21bin gibi olur.
Kilo dediginiz gibi inş.170 kg dır. Yabancı forumlarda 210kg deniyor Çantalar ve koruma demirleri ile 210 kg a ben şahsen razıyım.
Çok laf boş laftır☺. Uzatmiyim.
Motor Haziran 2016 da Hindistan'da fuardan sonra satılacakmış. Türkiye ye 2017 de gelicekmiş. Heyecanım kursağımda kaldı valla
Açık arttırma var dediler geldim. İndiriyorum: 17.5 olursa alırım yoksa almam, zaten 2016 sonu gibi pulsarın 400ünü bekliyorum. Kızışsın piyasa
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Motor çok güzel , ama yetmiyor. 2016 için, 17-18 bin TL fena değil .2017 de gelecek ise kim bilir ne olur.Geldiği yıl için Tanıtım fiyatı deyip , uygun fiyattan satmaları gerekir. yoksa vitrinde güzel bir süs ürünü gibi kalır
Bugüne kadar verdikleri imaja göre buna isteyecekleri rakam kafadan 7000 - 8000 $ olacaktır. Bizim gönlümüzden geçense 6000 $. Bunların fiyatları önceden Euro bazındaydı, sonra Dolar artınca Dolara döndüler. Hala bir tane satamadıkları TNT 600'e 9575 $ diyorlar. Bugünkü kurla 27800 TL yapıyor (Honda CB 650F 27600 TL). Alanın aklına şaşarım. TNT 250 de sitesindeki son fiyatla yine 14000 TL olmuş ve bana göre alınmaz sınıfına girmiş. Şimdi tek normal fiyatlı motorları TNT 25 kaldı, onun fiyatı da sitesindeki hesapla 9500 TL civarı yapıyor. Eğer bu fiyatı değiştirmezler, 10000 TL altında tutarlar ve açgözlü bayilerini kontrol ederlerse bir anda satış patlaması yapacaktır. Ben de eğer TNT 250 kalitesindeyse bu motoru alınabilir olarak görüyorum.
TNT 250'yi 12000 TL'ye çekmezlerse 2016'da yine TNT 25 hariç satış şansları yok. Bana "Sen koskoca firmanın CEO'larından, satış pazarlama direktörlerinden daha mı iyi biliyorsun da konuşuyorsun ?" derseniz, cevap olarak "Tabi ki bilmiyorum bizim aklımız o kadarına ermez" derim ama müşteri olan da benim... Bana göre olması gereken satış fiyatları şöyledir :
TNT 600 - 20000 TL (Bu fiyata da yine satmayacaktır çünkü az pahalısına rakipleri çok)
TRK 502 - 18 bin TL
Leoncino (Scrambler model) - 16 bin TL
TNT 250 - 12000 TL
TNT 25 - 9500 TL
güzel bakan , güzel görür.
Tamamıyla katılıyorum görüşlerinize ve olması gereken fiyatlara ancak geleceği konusunda söylentiler dolanan ve en büyük rakibi demeyeyimde kıstas alacağı model olacak Honda CB500x muhtemelen 22.000 TL olan F versiyonundan pahalı olacaktır.ve F versiyonu kesmemek adına öyle 300-500 de değil tahminim 24000 TL civarı e hal böyle olunca Benellinin ağzının suyu aka aka TRK 502 yi bugünkü şartlarda 18.000 TL ye vermeyeceği aşikardır.en az en az 20,000 olacaktır. Kaldıki TNT 600 ün fiyatına ve fiyat politikasına bakınca bu rakam bile aşağıda kalıyor. Ha ne olur peynir ekmek gibi olmasada 20.000 e satar bu makinayı
benelli sayfasında şubat 2016 sonunda getireceği scooter modelini duyurmuş, trk 502 yi sanırım getirmeyecekki getirseydi keyifle onuda duyururdu
Scooter modeli hali hazırda diğer pazarlarda satıyormu acaba. TRK502 henüz hiçbir pazarda yok belki o nedenden dolayı kesinleşmemiş birşeyi yazmamış olabilirler. ancak orta alt sınıf enduro-turing eksikliği ve talebi var Türkiye de bu durumu değerlendirirlerse kesinlikle getireceklerdir.
Hindistandaki satış fiyatı 400.000 rupi
Türk lirası karşılığı 16.700 TL ediyor.
Eicmada benelli yetkilileri fiyatının Honda CB500X in altında olacağını söylediler.
Yurtdışında CB500X fiyatı 6000USD
Varın gerisini siz hesaplayın buradaki fiyatını!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)