Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Boy ve motor oranı

REKLAM ALANI

Merhaba herkese. Boyum 163 64 civarı. Mondial 150z one s tarzı motor için boy yeterli midir sizce? Veya 125 Mh drift için. Yardımcı olur musunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    bu motorların sayfalarına gir orada boyutları yazıyordur. sele yüksekliğine bak bacak boyuna bak hesabını yap.

ayrıca bu sitede mondial yok ama belki başka birşey için işine yarar

http://cycle-ergo.com
    MotorKafa ve ATAdamZU bunu beğendiler.

mertky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 500 Cruiser
    Bu site işinize yarayabilir
    http://cycle-ergo.com/
    MotorKafa bunu beğendi.

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Benim boyum 168. Z-one-s 180 var bende.Rahat sürüyorum zorlanmıyorum ama üzerine binersen rahat doğru karar verebilirsin.Senin ayaklar yarım basar yere, artçı ile kullanımda yokuşlarda biraz zorlanabilirsin onun dışında zorlanmazsın diye düşünüyorum.

Z-one tip olarak driftten çok çok daha iyi...

demirkask - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Drift'in bilgileri yok bu sitede normal olarak

Sele yüksekliği 81,82 cm bacak boyuna göre ölçersen anlıyabilirsin nasıl duracağını ama ayakların yere değmeyecektir diye düşünüyorum yani parmak uçlarıyla durursun yeni başlıyorsan sıkıntı yaşayabilirsin.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Ne insanlar gördüm dağ gibi endurolara binen. Boy o kadar sıkıntı değil. Başlangıç olarak scooter tercih edebilirsin. Motora, trafiğe filan alışıp tecrübelenince ufak ufak büyütürsün motoru.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bacak boyum 77 78 filan.

Şöyle diyeyim. Daha önce motor kullanmadım, alınca da hemen trafiğe çıkmayacağım öncesine alışıp öğrenmek gerekli ve sürekli değişiklik yapacak durumda değilim onun için bir tane alayım gittiği kadar kullanayım düşüncesindeyim. Tabii ki düşünceleriniz önemli.

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı umitbasci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bacak boyum 77 78 filan.

Şöyle diyeyim. Daha önce motor kullanmadım, alınca da hemen trafiğe çıkmayacağım öncesine alışıp öğrenmek gerekli ve sürekli değişiklik yapacak durumda değilim onun için bir tane alayım gittiği kadar kullanayım düşüncesindeyim. Tabii ki düşünceleriniz önemli.
    valla seni bilmem ama ben 1.70 boyundayım tenere kullanıyorum. zamanla alıştıkça ve tecrübe edindikçe tek ayak kullanmaya başlıyorsun. ama tabikide 2 ayağın yere değmesi yada parmaklarının biraz daha fazlasının basması çok daha sağlıklı.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    üstüne oturmadan anlayamazsın ama muhtemelen yeter.

ATAdamZU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 ledow 250 / 2013 gv 250 efi
    git satan bi bayiye gez otur üstüne fotoğraf çektir benim aklımdaki makine bambaşkaydı kısa bi adam olduğum için o makine bana büyük durdu ben kendime yakıştırmadım emanet gibi durdu nacizane tavsiyem galeriye git modelin üstüne bin sen anlarsın rahat edip edemiyeceğini

Teşekkür ederim herkese peki a2 sınav tarihlerini biliyor musunuz acaba? B ehliyetim var sadece direksiyona girmem gerekiyor diye biliyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)