Arkadaşlar fuarla ilgili fotolar ve ya videolar varsa atabilir misiniz?.Birde Cbr 250 rr'la ilgili haberler varmı? bekliyoruz.
Arkadaşlar fuarla ilgili fotolar ve ya videolar varsa atabilir misiniz?.Birde Cbr 250 rr'la ilgili haberler varmı? bekliyoruz.
İnternetten araştırırsanız video, fotoğraf, röportajlar bulabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-fotograflari/ kawasaki standına özel muamele çektim
Altın Elbiseli Adam'ın sayfasını takip edebilirsin videolar fotolar atıyor ama üzgünüm ki fuarda 250R yok!!!
Nasip olursa cumartesi gunu bolca paylasirim
Cok fazla cekmedim ama,
Cektiklerimi atayim.
Fuari tum gun gezdim, zamanim fazla yoktu. Telefonla cektim, fotograf merakimda yok, fazla hatta hic foto cekmedim desem yeri.
Boyutu buyukse k.bakmayin telefondan atiyorum.
Bu arada @mexico mt07 tracer yok.
Mt-07
Harley davidson vrsc
Mt-03 adamlar niye ayni ismi kullanmislar bilemedim. 300 cc kalipli ve yaklasik 42 beygir falan yanlis hatrlamiyorsam.
Benelli bx250. Motosikleti sevdim nedense oturus pozisyonu iyidi bayagi, en azindan bana gore. Alir binerdim, ama turkiyeye gelmiyor, belki gelir.
Bu da benelli nin ozellikleri.
Turkiye de hic yok ama amerikada bayagi unlu, victory markasi. Cruiser alacak olsam hd yerine tercih edebilirdim. Hd de ki simetrisiszlik beni olduruyor. Motora oturunca, depoya dogru bakinca sagda cilgin bir hava filtresi solda birsey yok, depoya bacaklari sarsaniz sag ile sol bacak ayri sariyor. Zevk tabi, sevmedim.
Hyosung gv300. Guzel olmus, depo eskisinden guzel. Eski gv 250 nin depo ve koltuklari yeni gv125e kaktirmislar egzost ayni. Ulkemizde cokca gormek dilegi ile.
Kawasaki vulcans. Guzel motosiklet.
Bunu da oylesine cektim, guzel olmus. Ayiklanmis bir Harley VRSCDX night rod. Hayalimdir kendisi.
Bu da MV Agusta F4 un kici. Motosikelt dunyasinda bana en hos gelen egzost tur kendisi. Altini merak ediyordum cektim. Farkli guzel bir yapi var.
Tesekkur eder, esenlikler dilerim.
@sey_47 hocam ciddi misiniz? ben o meret için çok hevesliydim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)