hangi eğitimi almalıyım ? gis akademi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ekipmanları onlar veriyorlar.İstanbulda oturuyorum ben ve gis akademiden egitimde aldım.Pmden numaramı yolluyorum herhangi bir konuda çekinmeden whatsapptan mesaj atabilirsin
-
-
Merhaba
Gis'den hakimiyet eğitimi alabilirsin. Faydalı olacaktır. 1 gün sürüyor.
Fakat Gis'den 2 gömlek üstün Honda'nın eğitimi vardır. O çok çok daha fazla anlam ve beceri katacaktır sürüşünüze. Kalacak yer ayarlayabilirseniz mutlaka Honda derim, diğer alternatif Gis olacaktır.
Not: Her iki kurumdan da eğitim aldım.
-
VESPERA adlı üyeden alıntı
Merhaba
Gis'den hakimiyet eğitimi alabilirsin. Faydalı olacaktır. 1 gün sürüyor.
Fakat Gis'den 2 gömlek üstün Honda'nın eğitimi vardır. O çok çok daha fazla anlam ve beceri katacaktır sürüşünüze. Kalacak yer ayarlayabilirseniz mutlaka Honda derim, diğer alternatif Gis olacaktır.
Not: Her iki kurumdan da eğitim aldım.
sağolsun forumdan birisi yardımcı oldu eskişehirde turlar düzenşleyen bi eğitmen varmiş ondan almayı dusunuyorum . istanbulda kalıcak yerim yok gidip otelde kalmam gerekcek zaten eğitime ulaşıma para harcıyacağım malesef oluru yok gibi 2-3 günlük kurlarda . o verenden alıp kendım tamamlamaya calıscam artık
-
Bende benzer bir konu açmak üzereydim buradan danışayım arkadaşlar.
Eğitim sürecine ilk başlangıç olarak bana önerilen iki hocadan hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.
İki eğitiminde süreleri hemen hemen eşit ve ücretleri aynı 400tl. İlk sorum başlangıç eğitimi için bu ücret çok mudur?
Murat Denizhan hoca, kendisi honda eğitim bölümünün kurucularından dünyada gezmediği yer kalmamış öneren arkadaşım honda zamanlarında japonyada eğitim gördüğünü söyledi. GS1 Eğitimimiz 5 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında GS2 ve GS3 evrelerine sırasıyla geçebileceğim. https://www.facebook.com/murat.denizhan?fref=ts
Rahmi Barutçu hoca, sitesinden edidiğim bilgilere göre daha teknolojik bir eğitim olacak. Kendisiyle telefonda görüştüğümde ilk başta beni tanıyacağını onun üzerine bana motor önerebileceğini belirtti 1 milyon km ile bu hocamızında dünyada gezmediği yer kalmamış. Sadece mt-07 ye güvenli motor demesi buradan edidiğim bilgilere göre bana garip gelsede mutlaka bir bildiği vardır diyorum. eğitim 4 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında seviye 1, 2, 3, 4, 5 ve yurt dışı eğitimler olarak sırasıyla alabileceğim http://www.rahmibarutcu.com/1/1_seviye.html
Honda veya yamaha 'ya gereksiz yere çok para ödemektense yıllanmış hocalardan eğitim almak bana daha mantıklı geliyor.
Murat hoca bildigim kadarıyla 3 çeşit Rahmi hocada 6 çeşit eğitim var. Çeşit 'in fazlalığı bir artımı yoksa sadece extra ücret anlamınamı geliyor ayırt edemedim.
Ek bilgileride esirgemezseniz sevinirim.
-
mchi adlı üyeden alıntı
Eğitim sürecine ilk başlangıç olarak bana önerilen iki hocadan hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.
İki eğitiminde süreleri hemen hemen eşit ve ücretleri aynı 400tl. İlk sorum başlangıç eğitimi için bu ücret çok mudur?
Murat Denizhan hoca, kendisi honda eğitim bölümünün kurucularından dünyada gezmediği yer kalmamış öneren arkadaşım honda zamanlarında japonyada eğitim gördüğünü söyledi. GS1 Eğitimimiz 5 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında GS2 ve GS3 evrelerine sırasıyla geçebileceğim. https://www.facebook.com/murat.denizhan?fref=ts
Rahmi Barutçu hoca, sitesinden edidiğim bilgilere göre daha teknolojik bir eğitim olacak. Kendisiyle telefonda görüştüğümde ilk başta beni tanıyacağını onun üzerine bana motor önerebileceğini belirtti 1 milyon km ile bu hocamızında dünyada gezmediği yer kalmamış. Sadece mt-07 ye güvenli motor demesi buradan edidiğim bilgilere göre bana garip gelsede mutlaka bir bildiği vardır diyorum. eğitim 4 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında seviye 1, 2, 3, 4, 5 ve yurt dışı eğitimler olarak sırasıyla alabileceğim http://www.rahmibarutcu.com/1/1_seviye.html
Honda veya yamaha 'ya gereksiz yere çok para ödemektense yıllanmış hocalardan eğitim almak bana daha mantıklı geliyor.
Murat hoca bildigim kadarıyla 3 çeşit Rahmi hocada 6 çeşit eğitim var. Çeşit 'in fazlalığı bir artımı yoksa sadece extra ücret anlamınamı geliyor ayırt edemedim.
valla bence başlangıc eğitimi gereksiz yani ben oyle düşünüyorum ama genede konuda sormak istedim belkı yanlış düşünüyorum diye ehliyet kursunda verilenden cok farklı olcuağını sanmıyorum . ileri sürüş eğitimi viraj donme frenleme felan daha çok işe yarar gibime geliyor tabi önce tecrübelilerden duymak daha iyidir
-
mchi adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin hocalar ülke çapında çok iyi hocalar. Fakat özel eğitim grup eğitimlerine nazaran çok tuzlu olacaktır. Bunu göz önüne alabiliyorsan ne murathan hoca ne rahmin hoca farketmez, ikisi de bu işin en iyilerinden Seviyelerin artması bence ücret anlamında fazla çıkmasının dışında pek artısı olacağını sanmıyorum. Honda GS1 ve GS2 bile doğru tekniklerle üst düzey motor kullanmayı öğretiyor.
Viraj eğitimi sadece honda da var mesela, Gis'de yok. Gis'de kontralarla geçiştiriyorlar.
Özel eğitimlerde illaki vardır, her seviyede işlenecek konuları kalem kalem istemeni tavsiye ederim. Gereksiz yere para ödememiş olursun.
-
-
-
Gis e de gittim honda ya da. İkisini karsilastirdigim zaman
Honda = günes , balina , fil
Gis. = mum ışığı ,hamsi , karınca
Bilmem anlatabildimmi ?
-
Bana kalırsa tecrübeden başkası sadece söylemdir.
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Honda gs2'den yürü.
GS1 4-5 saat sürecek mutlaka ögrenilecek bir şeyler vardır diye düşünüyorum. Yıllardır aktif araba süren birisiyim trafik kuralları ile ilgili bir sıkıntım yok. 600rr, mt09 gibi motorları ilk bindiğimde zorlanmadan sürdüm motora nasıl binilirede ihtiyacım yok. Ama GS1 bundan ibaret değildir sanırım direk GS2 den başlamak mantıklımı dır?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
VESPERA adlı üyeden alıntı
Bahsettiğin hocalar ülke çapında çok iyi hocalar.
Fakat özel eğitim grup eğitimlerine nazaran çok tuzlu olacaktır. Bunu göz önüne alabiliyorsan ne murathan hoca ne rahmin hoca farketmez, ikisi de bu işin en iyilerinden
Seviyelerin artması bence ücret anlamında fazla çıkmasının dışında pek artısı olacağını sanmıyorum. Honda GS1 ve GS2 bile doğru tekniklerle üst düzey motor kullanmayı öğretiyor.
Viraj eğitimi sadece honda da var mesela, Gis'de yok. Gis'de kontralarla geçiştiriyorlar.
Özel eğitimlerde illaki vardır, her seviyede işlenecek konuları kalem kalem istemeni tavsiye ederim. Gereksiz yere para ödememiş olursun.
GS1 de grup olma ihtimali çok düşük ne zamana olur bilemiyorum dedi murathan hoca. gs2 ve gs3 ü grupla alabilirmişim.
-
Caner Atagün Hoca'yı bir araştırın derim. Çok ilgili bir hocadır ve öğretmeden bırakmaz. Eğitimleri genelde Bursa ve çevresinde veriyor. Web sitesinden ücretsiz online teori eğitimi alarak kendisini tanıyabilirsiniz. www.caneratagun.com
-
eğitimlerin bir hayli yorucu geçtiğini duydum, yakın bir yerde konaklayacak bir yer ayarlayıp bir gece kalsanız daha verimli olur diye düşünüyorum, hangi eğitime ihtiyaç duyduğunuzu da sanırım en iyi gis akademi belirler
-
http://www.adarat.com
Kafa karıştırmak gibi olmasın ama böyle de bir şey var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)