Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hangi eğitimi almalıyım ? gis akademi

REKLAM ALANI
    gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    merhaba bu eğitimin sadece istanbulda verildiğini biliyorum ( keşke eskişehirde olsa ) eğitim almaya karar verdim aslında oncedende vardı ama burda olmadığı için alamadım izin koparamadım bizimkilerden .babamın kuzeni 1 ay once motosiklet kazasında hayatını kaybetti bunu örnek göstererek ikna ettim ama günübirlik istanbula gidip gelicem yani gece çıkıcam eğitimi tamamlayıp geri dönücem . 3-4 kur olan eğitimlerden alma şansım hiç yok çünkü hiç tanıdığımda yok . gis akedemiden biraz bilgi aldım internet sitesinden . başlangıç eğitimi , ileri sürüş eğitimi ,Motosiklet Hakimiyet Eğitimi bu eğitimlerden hangisini almam daha faydali olur ? . 3 yıldır araba tecrübem var trafikte motor sürmeyi biliyorum yani vites nasıl atılır nasil kalış yapılır felan üstünde dengemde kötü değil . motoru istanbuldaki fuardan sonra alıcaz zaten kış geldi eskişehir buz tutmaya başladı motor binilmez acele etmiyorum oyuzden o arada eğitimi halledeyim dedim . yanlızca 1 eğitimi alabılırım . ama kaskım yok henüz mont ve eldivenlerımı aldım ekipmanları ordanmı veriyorlar yoksa kendi ekipmanlarımızlamı gelıcez .şimdiden teşekkürler

edit : Ekipman olarak kask, dizlik ve eldiven verilmektedir. araştırmada şimdi gördüm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Mt-25
    Ekipmanları onlar veriyorlar.İstanbulda oturuyorum ben ve gis akademiden egitimde aldım.Pmden numaramı yolluyorum herhangi bir konuda çekinmeden whatsapptan mesaj atabilirsin

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı Muhammed911 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ekipmanları onlar veriyorlar.İstanbulda oturuyorum ben ve gis akademiden egitimde aldım.Pmden numaramı yolluyorum herhangi bir konuda çekinmeden whatsapptan mesaj atabilirsin
    çok teşekkürler eğitimler 1 günmü sürüyor eğitimi beğendinizmi ve hangi eğitim benim için uygun sizce ? .telefonum sarjda şimdi içeri gitmeye üşendim ama eğer olursa sorarım teşekkürler tekrar

VESPERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 800 GS
    Merhaba
    Gis'den hakimiyet eğitimi alabilirsin. Faydalı olacaktır. 1 gün sürüyor.

Fakat Gis'den 2 gömlek üstün Honda'nın eğitimi vardır. O çok çok daha fazla anlam ve beceri katacaktır sürüşünüze. Kalacak yer ayarlayabilirseniz mutlaka Honda derim, diğer alternatif Gis olacaktır.

Not: Her iki kurumdan da eğitim aldım.
    Karalı bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı VESPERA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Gis'den hakimiyet eğitimi alabilirsin. Faydalı olacaktır. 1 gün sürüyor.

Fakat Gis'den 2 gömlek üstün Honda'nın eğitimi vardır. O çok çok daha fazla anlam ve beceri katacaktır sürüşünüze. Kalacak yer ayarlayabilirseniz mutlaka Honda derim, diğer alternatif Gis olacaktır.

Not: Her iki kurumdan da eğitim aldım.
    sağolsun forumdan birisi yardımcı oldu eskişehirde turlar düzenşleyen bi eğitmen varmiş ondan almayı dusunuyorum . istanbulda kalıcak yerim yok gidip otelde kalmam gerekcek zaten eğitime ulaşıma para harcıyacağım malesef oluru yok gibi 2-3 günlük kurlarda . o verenden alıp kendım tamamlamaya calıscam artık

Bende benzer bir konu açmak üzereydim buradan danışayım arkadaşlar.

Eğitim sürecine ilk başlangıç olarak bana önerilen iki hocadan hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.

İki eğitiminde süreleri hemen hemen eşit ve ücretleri aynı 400tl. İlk sorum başlangıç eğitimi için bu ücret çok mudur?

Murat Denizhan hoca, kendisi honda eğitim bölümünün kurucularından dünyada gezmediği yer kalmamış öneren arkadaşım honda zamanlarında japonyada eğitim gördüğünü söyledi. GS1 Eğitimimiz 5 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında GS2 ve GS3 evrelerine sırasıyla geçebileceğim. https://www.facebook.com/murat.denizhan?fref=ts

Rahmi Barutçu hoca, sitesinden edidiğim bilgilere göre daha teknolojik bir eğitim olacak. Kendisiyle telefonda görüştüğümde ilk başta beni tanıyacağını onun üzerine bana motor önerebileceğini belirtti 1 milyon km ile bu hocamızında dünyada gezmediği yer kalmamış. Sadece mt-07 ye güvenli motor demesi buradan edidiğim bilgilere göre bana garip gelsede mutlaka bir bildiği vardır diyorum. eğitim 4 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında seviye 1, 2, 3, 4, 5 ve yurt dışı eğitimler olarak sırasıyla alabileceğim http://www.rahmibarutcu.com/1/1_seviye.html

Honda veya yamaha 'ya gereksiz yere çok para ödemektense yıllanmış hocalardan eğitim almak bana daha mantıklı geliyor.

Murat hoca bildigim kadarıyla 3 çeşit Rahmi hocada 6 çeşit eğitim var. Çeşit 'in fazlalığı bir artımı yoksa sadece extra ücret anlamınamı geliyor ayırt edemedim.

Ek bilgileride esirgemezseniz sevinirim.

Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı mchi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Eğitim sürecine ilk başlangıç olarak bana önerilen iki hocadan hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.

İki eğitiminde süreleri hemen hemen eşit ve ücretleri aynı 400tl. İlk sorum başlangıç eğitimi için bu ücret çok mudur?

Murat Denizhan hoca, kendisi honda eğitim bölümünün kurucularından dünyada gezmediği yer kalmamış öneren arkadaşım honda zamanlarında japonyada eğitim gördüğünü söyledi. GS1 Eğitimimiz 5 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında GS2 ve GS3 evrelerine sırasıyla geçebileceğim. https://www.facebook.com/murat.denizhan?fref=ts

Rahmi Barutçu hoca, sitesinden edidiğim bilgilere göre daha teknolojik bir eğitim olacak. Kendisiyle telefonda görüştüğümde ilk başta beni tanıyacağını onun üzerine bana motor önerebileceğini belirtti 1 milyon km ile bu hocamızında dünyada gezmediği yer kalmamış. Sadece mt-07 ye güvenli motor demesi buradan edidiğim bilgilere göre bana garip gelsede mutlaka bir bildiği vardır diyorum. eğitim 4 saat sürecek. Bu eğitimin sonrasında seviye 1, 2, 3, 4, 5 ve yurt dışı eğitimler olarak sırasıyla alabileceğim http://www.rahmibarutcu.com/1/1_seviye.html

Honda veya yamaha 'ya gereksiz yere çok para ödemektense yıllanmış hocalardan eğitim almak bana daha mantıklı geliyor.

Murat hoca bildigim kadarıyla 3 çeşit Rahmi hocada 6 çeşit eğitim var. Çeşit 'in fazlalığı bir artımı yoksa sadece extra ücret anlamınamı geliyor ayırt edemedim.

valla bence başlangıc eğitimi gereksiz yani ben oyle düşünüyorum ama genede konuda sormak istedim belkı yanlış düşünüyorum diye ehliyet kursunda verilenden cok farklı olcuağını sanmıyorum . ileri sürüş eğitimi viraj donme frenleme felan daha çok işe yarar gibime geliyor tabi önce tecrübelilerden duymak daha iyidir

VESPERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 800 GS
    Alıntı mchi adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bahsettiğin hocalar ülke çapında çok iyi hocalar. Fakat özel eğitim grup eğitimlerine nazaran çok tuzlu olacaktır. Bunu göz önüne alabiliyorsan ne murathan hoca ne rahmin hoca farketmez, ikisi de bu işin en iyilerinden Seviyelerin artması bence ücret anlamında fazla çıkmasının dışında pek artısı olacağını sanmıyorum. Honda GS1 ve GS2 bile doğru tekniklerle üst düzey motor kullanmayı öğretiyor.

Viraj eğitimi sadece honda da var mesela, Gis'de yok. Gis'de kontralarla geçiştiriyorlar.

Özel eğitimlerde illaki vardır, her seviyede işlenecek konuları kalem kalem istemeni tavsiye ederim. Gereksiz yere para ödememiş olursun.

Karalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2teker
    Honda gs2'den yürü.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Gis e de gittim honda ya da. İkisini karsilastirdigim zaman

Honda = günes , balina , fil

Gis. = mum ışığı ,hamsi , karınca

Bilmem anlatabildimmi ?
    Karalı bunu beğendi.

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Bana kalırsa tecrübeden başkası sadece söylemdir.

Alıntı Karalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda gs2'den yürü.
    GS1 4-5 saat sürecek mutlaka ögrenilecek bir şeyler vardır diye düşünüyorum. Yıllardır aktif araba süren birisiyim trafik kuralları ile ilgili bir sıkıntım yok. 600rr, mt09 gibi motorları ilk bindiğimde zorlanmadan sürdüm motora nasıl binilirede ihtiyacım yok. Ama GS1 bundan ibaret değildir sanırım direk GS2 den başlamak mantıklımı dır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------

Alıntı VESPERA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin hocalar ülke çapında çok iyi hocalar. Fakat özel eğitim grup eğitimlerine nazaran çok tuzlu olacaktır. Bunu göz önüne alabiliyorsan ne murathan hoca ne rahmin hoca farketmez, ikisi de bu işin en iyilerinden Seviyelerin artması bence ücret anlamında fazla çıkmasının dışında pek artısı olacağını sanmıyorum. Honda GS1 ve GS2 bile doğru tekniklerle üst düzey motor kullanmayı öğretiyor.

Viraj eğitimi sadece honda da var mesela, Gis'de yok. Gis'de kontralarla geçiştiriyorlar.

Özel eğitimlerde illaki vardır, her seviyede işlenecek konuları kalem kalem istemeni tavsiye ederim. Gereksiz yere para ödememiş olursun.
    GS1 de grup olma ihtimali çok düşük ne zamana olur bilemiyorum dedi murathan hoca. gs2 ve gs3 ü grupla alabilirmişim.

GB79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X
    Caner Atagün Hoca'yı bir araştırın derim. Çok ilgili bir hocadır ve öğretmeden bırakmaz. Eğitimleri genelde Bursa ve çevresinde veriyor. Web sitesinden ücretsiz online teori eğitimi alarak kendisini tanıyabilirsiniz. www.caneratagun.com

Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    eğitimlerin bir hayli yorucu geçtiğini duydum, yakın bir yerde konaklayacak bir yer ayarlayıp bir gece kalsanız daha verimli olur diye düşünüyorum, hangi eğitime ihtiyaç duyduğunuzu da sanırım en iyi gis akademi belirler

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    http://www.adarat.com

Kafa karıştırmak gibi olmasın ama böyle de bir şey var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)