Amerika'da ki Türk Vlogger Tek Tabanca
Reklamlar
-
Arkadaşlar Youtube'da vloggerlara bakarken dikkatimi çekti. Amerika'da yaşayan Türk'ün yapmış olduğu vloglar. Güzel yerleri geziyor, virajlı yollar vs. ilginç trafik kurallarından bahsediyor Amerika için. İzlenebilir vlogları var.
https://www.youtube.com/channel/UCqU...UyEtvn6UtwjPqA
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
Her motorcunun istediği viraj dolu yollar.
Reklamlar
-
Amerika'da "blue Ridge Parkway" diye birkaç eyalet geçen bir yol var. Paralel olarak herkesin kullandığı dümdüz bir otoban da var. Ama bu yol tamamen zevk için yapılmış, kıvrımlarla dolu, ve dağların arasından tepesinden falan geçiyor. Özellikle haftasonları tamamen motorsiklet ve spor arabalarla doluyor.
-
Bir kaç videosunu izlemiştim gerçekcen zevkli hoş sohbet tavsiye ederim.
-
ses olayına cozum bulursa izlicem videolarını
-
severiz kendisini
-
Video klipli şarkı yapmış kendine.
-
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Motoru tamir etmiş galiba
çok güzel olmuş ben çok beğendim
En son şase siparişi vermişti. Daha değiştirmedi heralde diye biliyorum. Kırmıştı motoru.
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
En son şase siparişi vermişti. Daha değiştirmedi heralde diye biliyorum. Kırmıştı motoru.
Aynen bahtsız peş peşe 2 kaza geçirmişti bi şasi yi kırdı bir de diğer tarafı yatırmıştı diye hatırlıyorum. Klibi yeni çektiyse tamir etmiştir.
-
şu yollara bak be bide bizim yollara bak
-
link deki video ya baktımda, sanki arkadaşın hafifden bir pisikolojik sıkıntısı var gibi geldi, aynı şeyleri bu arada diyip sürekli empoze edip duruyor..
-
erensipahi adlı üyeden alıntı
şu yollara bak be
bide bizim yollara bak
Güzel göründüğüne bakma. Kendisi açıkladı yollar beton ve çok bakımsız kötü. LA maddi sıkıntıdaymış yollar Allah'a emanet yani. Beton yol sıkıntıdır.
-
en azından çukur yok böyle uzun yol giderken sanki uçurumdan uçmuş gibi olmuştum bi kere çukura düşüp allahtan düşmedim motordan
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Güzel göründüğüne bakma. Kendisi açıkladı yollar beton ve çok bakımsız kötü. LA maddi sıkıntıdaymış yollar Allah'a emanet yani. Beton yol sıkıntıdır.
Hocam beton yol her zaman daha iyidir. Araçlar için yol tutuşu asfalta göre daha iyidir. Asfalta göre daha dayanıklıdır. Erimez, aracınız erimiş zift olmaz, yolda çukur olmaz, ağır vasıta iz yapıp yolu bozmaz. Afyon taraflarında vardı beton yol. Beton yol biraz fazla ses yapar araç içerisinde sadece. Türkiye'de her yer beton yol olsa hayır demem. Böyle asfalt olacağına beton olsun.
-
-
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hocam beton yol her zaman daha iyidir. Araçlar için yol tutuşu asfalta göre daha iyidir. Asfalta göre daha dayanıklıdır. Erimez, aracınız erimiş zift olmaz, yolda çukur olmaz, ağır vasıta iz yapıp yolu bozmaz. Afyon taraflarında vardı beton yol. Beton yol biraz fazla ses yapar araç içerisinde sadece. Türkiye'de her yer beton yol olsa hayır demem. Böyle asfalt olacağına beton olsun.
Ben aracı zorluyor diye duydum yol tutuşu fazla olduğundan.
Allah'ın Amerika'sında adam bakımsız diyorsa bizimkiler yapsa ne olur düşünmek istemiyorum
-
28 Aralık 2015, 17:01
Motovlog dünyasına yeni bir bakış getirdi adam.
Video klipli şarkısı olan tek vlogger oldu.
Oldukçada başarılı olmuş.
İzlemeyenler var ise buyursun izlesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)