Bu bot hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim ?
Bu bot hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim ?
Cok dadik alma az daha koy ybr al
Valla forumdaki tüm konulara giriyorum.fikrim olmayınca yazmadan cıkıyorum.cıktıktan sonra da ulan adam konu acmış o kadar bişiy yaz bari diyorum.sonra aman neyse bi bilen yardimci olur nasilsa diyorum bazen genelde arasira
Cok şekil bi bot kendileri. 79 oyro fiyat gordum korumalari guzel duruyor ama kisa bot. Uzun daha guvenli degilmi seklinde ekleme yapayim.
Kısa. Buna benzer bağcıklı Alpinestars aldım, kalıbı da küçüktü.
Sonra kot vb giydiğimde, süratli giderken rüzgar yedim, bacaklarım üşüdü, rahat edemedim. Sonra uzununu aldım.
Şehir içi, günlük kullanımda ; köpek vb kovaladağında da işe yarıyor.
Deneyin, hangi zamanlarda, nasıl bir sürüşte kullanacağınıza göre karar verin.
Artık Alpinestars gibi Dainese gibi markaları sormasak forumda, onlar artık kalitesini ispatlamış, daha da ispatlayacak birşeyi kalmamış Barça gibi R.Madrid gibi sınıfının en iyileri arasına girmiş markalar, şahsi fikrim bir Alphinestars beğendiysen sormazsın paran varsa gider alırsın çünkü sorulacak birşeyi yoktur, ürün kaç para bilmiyorum ama paran varsa al...
Arkadaşa katılıyorum bu bot hakkında yorum almana gerek yok kalitesi bilinen bir marka alabilirsin.
Bende yakın bir zamanda smx 6 aldım
Burada
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/155366-alpinestars-smx-6-urun-inceleme.html
Tek tavsiyem kaliplari kucuk oluyor bir numara buyugunu al.Ben 36 giyiyorum 37si tam oldu ve uzun tercih edersen daha iyi olur ben daha guvenli buluyorum.
denemeden alma
türkiye fiyatı 800 900 lira da arkadaş 79euro ya nerde görmüş söyleyin de alalım yahu :D
verdim bir çift gelince yazarım yorumumu :D burda 800 lira olan bot 120 euro olarak kargo dahil geliyor vay anasını
Benim verdigim linktenmi aldin? Uzun bot alcam diye şartladim kendimi. Kampanya kaçmasın versemmi acaba bende siparis?
Yok ben zaten senin verdiğin linkteki botun siparişini ayın 10unda vermiştim de 79 euro deyince dedim hass. daha ucuzu varmış kaçırmışız :D neyseki öyle bi durum yokmuş. bana kalırsa ayak numarana göre varsa ver çünkü gerçekten güzel indirim var.Kısa bot almamın nedeni ben bunu okula giderken de kafeye giderken de giyicem yani günlük hayatta kullanıcam uzunla o iş olmuyo pek o yüzden uzun bot almadım yani
Çevremdekiler fuari bekle kampanyalar olur deneyerek alirsin diyor. Bi yandan icimde ufaktan bisiler alma heyecani var 10undan beri degişmediyse senin yorumunu bekleyeyim en iyisi. 43 44 giyiyorum ayakkabida botda ne olur bilmoyorum.
aman diyim o heyecana yenik düşme pişman olursun.bendede olur o heyecan o yüzden iyi biliyorum.bide botun 45i var sadece diye biliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)