konu gayet gerekli arkadaşın ne demek istediğini anladım, knox recon eldiven kullanıyorum hani şu handroid in bir model altı,yakın zamanda kaza geçirdim tahmin edin ne oldu tam da bu konunun ilacı
üzerime kapı açıldı sol elden aldım darbeyi net hatırlamıyorum ama orta parmağım ilk darbeyi almış olabilir,acile gittim röntgen çekildi sonucunda orta parmakta çatlak çıktı neyse şuan parmakta acı sızı yok,2 ay olacak bileğimde hala ağrı var sanıyorum ki skalofoid kemiği kırık tomografi çektirmem gerek, eldivenin fotolarıni atabilirim eldivende skalofoid koruması var bu arada bilen bilir iyi bir eldivendir,
yani sonuç olarak eldivenin koruma olayı tamamen kazanın yapılış şekliyle alakalı bu kazada elimde herhangi ucuz yollu X markada olsa aynı sonuçlar olacaktı,eldivensiz olsaydım sonuç çok daha kötü olacaktı bu da kesin.
bu arada 2.yılını doldurmayan knox recon eldivenlerimin avuç içlerindeki deri gidonu tutmaya bağlı olan aşınmayla beraber yırtıldı bu kadar pahalı ve kaliteli bi eldivende garip bir durum avuç içine etkinin olduğu sürüklenme şeklinde bir kaza yaşasam korumayacak net.
diğer sonuç her pahalı eldiven uzun ömürlü değildir.