@hasmet Yağmurun biraz yağıp sonra vazgeçtiği bir yol üzerinde kayıp sürüklendim, tam olarak nasıl başladığından emin değilim,
bir şekilde, sanırım 30/40 km civarı bir hızdayken birden kendimi sağa doğru düşmüş motor ile kafa kafaya sürüklenirken buldum
O bana bakıyordu ben ona
Sağ ayna, sağ sinyal ve çamurluk kırılmıştı, gidonun sağ kısmında pek bir iz hatırlamıyorum, elimi o esnada ne yaptım bilmiyorum,
göğsümün üzerine sağa doğru kulaç atar şekilde durdum en son ve öyle kalktım, kaskın sağ yanı çene tarafından darbe almıştı, montu daha o gün almıştım sağlammış sağ göğüs kısmı asvalt tozu çamur vs kaplıydı yıkadıktan sonra iz kalmadı hiç , artık nasıl bir kumaş ise, dizlik yoktu dizim ve çevresi soyulmuştu, hala arada ağrı yapıyor, avuç içimde çok az sıyrılma vardı , üstü nasıl öyle oldu hiç bilmiyorum, serçe parmakta bir kırık ve bir çatlak vardı, şu an tam kapatamıyorum.
Motosiklet kullanabilmen için bir motosikletin üzerinde olman ne kadar gerekliyse,korumalı motosiklet eldivenide o kadar gerekli...
Koruma öldürür. Aman diyim. Hele eldivende. Hem gerek yok hem de olsa öldürür yani. İstediğin cevap budur.
Bekleriz dostum yazının devamını her zaman. (: Güzel bir açıdan anlatmışsın teşekkür ederim. Bu anlattıklarının ışığında bakınalım o zaman nette biraz daha.
Şimdilik bunu bulabildim senin için.
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/p...-kuzu-beyin-kg
Halis kuzu beyni. 32TL 1kilogramın fiyatı. Orjinali oluşuncaya kadar işini görür...
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
hayırdır bu ali ekspres sitenin sponsoru mu oldu? sürekli lüzümsuz başlkılar altında bu adres veriliyor
http://www.motosiklet.net/forum/moto...un-kazasi.html ilk mesajdaki resme bakar mısınız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
@biyeybarakus + 1 ...
O eldiven kahve molasında gayet şık durur motosiklet sürücüsü için bir halta yaramaz ...
İnternette o kadar araştırdım bu eldivenlerle ilgili hiç test bulamadım. Bulanlar buraya link atabilirmi rica etsem.
bu arada yaptığım ufak çaplı bir araştırmada gore-tex eldivenlerde genellikle sert koruma olmadığını gördüm. Neden acaba
*3 hafta önce yaptığım kazadan düşmeden sonra eldivenim biraz yırtıldı ama o olmasaydı en az 1-1.5 cm derim kalkmıştı kullanın arkadaşlar canınızın değerini bilin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)