daha önce kış mevsiminde hiç motosiklet kullanmadım bu sene inş. deneyeceğim
yağmurda çok bindim yarıya kadar suya da girdim kardan yollar kapanmadığı sürece her gün binmeyi düşünüyorum
daha önce kış mevsiminde hiç motosiklet kullanmadım bu sene inş. deneyeceğim
yağmurda çok bindim yarıya kadar suya da girdim kardan yollar kapanmadığı sürece her gün binmeyi düşünüyorum
yılın en az 11 ayı biniyorum, Çanakkale'yi seviyorum
12 ay non-stop
7/24 12 ay. Bacaklarım o benim (:
Aşırı sağnak olmadığı sürece kullanıyorum.
Derecesi şu yada bu olmuş fark etmiyor.Şayet hava açıksa,buzlanma vs gibi bir sıkıntı da mevcut değilse 1 derecede olsa kullanırım.
Motosiklet tutkusu belli kalıplar içinde kullanılması zorunlu bir hobi olmamalı.Hayatımda hiç soğuğu sevmedim ama motosiklet ne zaman hayatıma girdi soğuk sıcak problemi bende kalktı
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
fulllllllllll
Evden bakınca kardan tekerın yarısı gozukmuyosa bınmem. Onun harıcı yagmur sel farketmez.
Yağmurlu ve 8 9 derecenin altında havalarda binmem.Zaten sadece hafta sonları biniyorum.Hafta içi branda örtüp üstüne streç ile sarıyorum.
3 dereceye kadar her türlü havada biniyorum, geçen şubat ayı binemedim mesela... Termal içlik kullanmama rağmen yeterli olmuyor...
Yazın biniyorum senede 10.000 km felan yapıyorum kışında kafam estiği zaman binerim
Kar yağışı ve sağanak yamur dışında tüm yıl boyunca binerim.Özel işlerim olursa da araba tercih edebiliyorum.Öyleki geçen sene sanırım 10 gün belki toplasan hava durumu sebebi ile binememişimdir.
Sabah işe giderken yağış yoksa ve/veya yerler buzlu-karlı değilse kullanıyorum. Dönüşümde ne kadar rezil olduğum çok önemli olmuyor, sonuçta eve gidiyorum. Tabi motorun gece yağış almayacak yerde olması ve işyerimin kapalı garajı olması işimi kolaylaştırıyor. Bu sayede geçen sene boyunca maksimum 20-25 gün kullanamamışımdır.
mesleğim gereği hergün
mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasımda bitti artık binmiyorum
Motorumu sifir aldim 2010 model. Toplasan 10 kere yikamistirim. Yagmurdada binmem. Soguk fark etmez...
23 Mayıs 2015'den beri hergün. Motoru bu tarih de aldım. Daha kar görmedik ama bineceğimi pek sanmıyorum.
Ben hep dedim ki nisan falan gecsin eylul sonunaa kadar biner motoru kapatirim.. ole de yaptim.. Taakii foruma eylulde girisimle birlikte motorun aslinda her ay binildigini soyleyen arkadaslari kesfedene kadar.. Sonra onlari taniyip deneyimlerini ogrenene kadar.. su gun itibariyle haftanın 4 5 gunu motorlayim.. bende merak ediyorum ne zamana kadar devam edecegim.. limitlerimi ilk kar yagisina kadar zorlar miyim?? Gorucez artık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)