Hafta içi 5 gün işe gidip gelirken sadece kullanıyorum. Sabah işe giderken, aşırı sağanak veya kar yoksa motosikletle giderim. Akşam eve dönüş hiç problem değil, donuma kadar ıslanacağımı da bilsem yine çıkarım. Minimum 9-10 ay motor kullanılır.
Evden çıkarken sağanak yağış yoksa veya yerler kar tutmamışsa binerim. İş dönüşü kar tutmuşsa yine binmem, iş yerinde bırakırım.
Yağmur dahil her türlü hava kosulunda kullaniyorum, kullanabilirim de tereddut etmem. Yilin 12 ayi biniyorum
geçen sene 1 yada 2 gün hariç hergün kesin binmiştim :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
mumkun oldugunda yagmurlu ve soguk havalarda kullanmıyorum cunkı zaten motor tehlıkelı trafıkde yaqmurlu havalarda daha fazla rısk soguktada 15 dereceden altında olursa cıkmıyorum beledıye otobusne talım ozamanlar =)
Ben de yağmur yağmıyorsa binenler denim. Bu sene 2 defa Ankara'nın selinde işten dönme durumunda kaldım; berbattı.
Dün sabah arabayla geldim ve 0 dereceydi. Baktım bu sabah 4-5 derece, termal içlik, kayak pantolonu, atladım motora
Motorum uygun olsa, uygun giysilerle 12 ay binerdim herhalde.
ben tatlı su motorcusuyum sevmiyorum yağmuru çamuru yağmur çamur yoksa devam. soğuk etkilemiyor
Hangisi ekonomikse ona binerim bazen motor bazende belediye otobüsü tam zamanlı
yağmurda sürmem
soğukta sürmem
İzmir'de 7 ay kadar kullanıyoruz işte
15 17 derece altında sürmem diyenler izmir istanbul felan heralde yoksa iç anadoluda bu 15 17 dereceliler maximum 4 ay felan binebilirler:D
kar tuttuysa bile yerden kalkması 3-4 günü bulmuyo. geri kalan 360 gün biniyorum. su dökmeye giderken bile üstündeyim
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
geçen kış karda bindim, tüm yol boyunca motor freniyle durduğum için hiç sorun yaşamadım. Tam eve girerken alışkanlık ayağım frene gitti, motor o anda altımdan kaydı üstüme düştü. sonuç yan bağlarda kopma 3 ay fizik tedavi
Yaz kış farketmez komandolar affetmez
Ekipmanın, lastiğin uygunsa kışın neden olmasın. Siz sevgilinizi, eşinizi kışın kilere mi kaldırıyorsunuz ?
Bu soru aslında şehirden şehire fark eder.
Mesela Bursada 12 ay binebilirsin.
Ama istersen birde Kütahyada 12 ay binmeyi dene.
Kar buz olmadığı sürece bütün kış binmeyi planlıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)