Görüşlerinize ihtiyacım var
Reklamlar
-
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar,
26 yaşındayım. Super sportların en küçüklerinden olan CBR 125R ile başlangıç yapmak istiyorum. Aklımı karıştıran bazı sorularım var sizlere danışmak istedim. Boyum 1.83cm Kilom ise 108kg, boy ve kilo benim motoru sürmeme engel teşkil eder mi? Motor altımda çok küçük kalır mı? Dışarıdan bakıldığında kötü bir görüntü mü gözükür?
İlginiz için teşekkür ederim.
Reklamlar
-
2013 alti kucuk durur ama ustu ve yeni kasalari zaten oldukca buyuk ben 1.80 im oturunca 2014 une bi sorun yasamadim iyi di yani
-
gokberk6426 Hocam ben de 2012 üstünü düşünüyorum boy olarak mümkün olma ihtimali var benim aklımı karıştıran kısım kilo tarafı :(
-
Sıkıntı olmaz arkadaşında dediği gibi çok eski modeller almadıkça.
-
AWESQME adlı üyeden alıntı
Sıkıntı olmaz arkadaşında dediği gibi çok eski modeller almadıkça.
Eyw Hocam o zaman ben 2012 model üstü temiz aramaya devam edeyim
-
kiloyuda cok dert etme benden 10 kilo fazlaymissin sorun olmaz simdiden hayirli olsun
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
kiloyuda cok dert etme benden 10 kilo fazlaymissin
sorun olmaz simdiden hayirli olsun
Eyw Hocam sağolasın
-
Ben 1.86 boy ve 110 kilo ile cbr 250 kullandım. Cbr 125 ile aynı kasa. Hani şu tek farlı kasa. 125 in son kasası yani.
Kullanım açısındanda hiçbir sorun yaşamıyordum.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ben 1.86 boy ve 110 kilo ile cbr 250 kullandım. Cbr 125 ile aynı kasa. Hani şu tek farlı kasa. 125 in son kasası yani.
Kullanım açısındanda hiçbir sorun yaşamıyordum.
Aslında bende sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Bugün arkadaşlarla konuşurken onlar biraz korkuttular beni motor çok küçük kalır altında, kötü gözükürsün, yakışmaz falan diye bende sizlere sormak istedim içimi rahatlattınız sizde sağolasınız
-
raude adlı üyeden alıntı
Aslında bende sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Bugün arkadaşlarla konuşurken onlar biraz korkuttular beni motor çok küçük kalır altında, kötü gözükürsün, yakışmaz falan diye bende sizlere sormak istedim içimi rahatlattınız sizde sağolasınız
Rica ederim. Öyle birşey yok. Hatta duke serisinden pulsardan, sym wolften çok daha rahat ediyordum cbr da. Herşeyin yeri daha doğru. Pegler depo vs vs.
Sizin bahsettiğiniz kasa cbr 125 ide sürdüm 1-2 km. Zaten aynı kasa. Hani içinizde soru işareti kalmasın dışarıdan aynı görülsede farklımıdır kasaları vs diye.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
1.83 98kg ilk motorum 2012 cbr125 di uzerinde kelebek gibi duruyordum...foto bulursam ekliyeyim..
[IMG][/IMG]
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
1.83 98kg ilk motorum 2012 cbr125 di uzerinde kelebek gibi duruyordum...foto bulursam ekliyeyim..
Fena durmuyorsun hocam ya :=)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)