Sana şu kadarını söyliyeyim (gerçi sen anlamazsın
); KT125'li günlerim, en heyecanlı günlerimdi. Asla pişman olmadım o motoru alıp binmekten. Hayrını gördüm, keyfini çıkardım.
Sonrasında ise, fıstıkta yaşamıştım o heyecanı.
bırakalım bu ilk zamanlar güzeldi hoştu ayaklarını..ne hayrını gördün...sahibindene ilan verdikten sonra millete motoru anlatmak için kendini parçaladın..ruh sağlığın bozuldu...
Dünya ve nimetleri geçicidir kanka.
dünya nimetleri geçicidir ama dubleks daireler kalıcıdır...
Hepimiz, aslında sahip olduklarımızın bekçisiyiz.
başımıza şıh mı kesildin len nonik...
Ülkede yaşanan deprem felaketinden sonra, nice ağaların-beylerin ekmek kuyruklarına girdiklerine şahit oldu bu millet.
Allah (cc) göstermesin ama, bir gün sıfırdan başlamak zorunda kalırsam, yine gider bin liralık çin motorlarına bakarım, KT125 alırım.
alırsın tabi
Onu kullanır, keyfini çıkarırım. Hiç de gocunmam.
"BMW alıp geçmişe set çekme" anlayışı, zavallılıktan başka bir şey değildir. Böyle bir yaklaşımım hiç olmadı. Tek bir satır örnek gösteremezsin beni yalanlayacak.
eyi tamam
Zaten aslını inkar eden bizden değildir.
aferin kendini geçmişini bataktaki günlerini hatırla hep...seni o bataklıktan çekerken duurmun buydu çünkü...Mondial çukurundaydın...
Şükretmesini bilmek lazım kanka.
BMW, Honda-conta vs. alıp kendini bişey zannetmek, diğerlerini küçümsemek, hor görmek insan evladına yakışmaz.
Bu yanlışa düşme derim.
olm milleti üzerime salma bak...belaltı çalışıyon...
Başka başlıklardaki çin malı motorlarla, kullanıcılarıyla makara yapmak eğlenceli olabilir senin adına.
ba ba baaa...tam içkağıt 2 puan alıyon ama faul...
Ama bil ki; 4000 liraya sıfır km. yağ yakan motor alıp, onu cihan yıldızı zanneden birinin düşünceleri zaten taksimden aşağıya, tee kasımpaşaya doğru yol alıyor.
kanka YBR üzerine makina tamam...
Kendini geliştirmeye bak azıcık. Olgunlaş biraz.
Kurgularından uzaklaşıp gerçekleri görmeye çalış.
Kabul edersen, Dostça nasihatim budur. Yabana atma.
son söz ağır olmuş kanka be... dost acı söyler diyosun ...ne geliştircem olm...sen bbaday smirno tıger sizde olmasanız çekilmez bu forum...ama sen yine faullü dövüşüyosun...