Merhabalar 3 Yılllık Asya 150t Kullanıcısıydım Ne Oldu Derseniz Ister Inanın Ister Inanmayın 22000 (YİRMİKİBİN) Motoru Hurdaya Sattım. Motor Yürüyordu Sağlamdı Ama Neden Hurda. Bir Depo Ile 200 Km Den 140 Km Düştü. Haftada 20 Tl Masraf çıkarmaya Başladı.bir Yer Bozuluyor Yaptır Bu Sefr Başke Yerden Su Koydu. Abs şakası Asyanın Herhalde Bir şakası Olsa Gerek Ki Motoru Bakımlı Kullanırken Bu Böle Idi Bide Bakmasak 22000 ıhhh Demezdi
Motoru Aldım Aynı Sele Kırıldı Garantiden Değiştirdiler.sadece Bakamak Için Açmıştım Bagaja
3. Güne Gene Kırıldı. Servis Bana Sen Sert Açıyorsun Dedi.
Tekrar Garantiden Değişti.hemen Dedim Servis Elemanına(adamı 50 Değişik Iş Kolunda çalışırken Gördüm Demekki Servislik Hoşuna Gitmiş)dedim Aç Kapa Aça Kapa Dedim 1 Açtı 2 Açtı 3. Ye Gene Kırtt Dedi Ve Elinde Kaldı.gene Değişti Garantiden Ama Ben Gene Açtım Kapatım Gene Kırıldı.bu Modeller Böle Dedik Geçtik. Benzin Göstergesi Depo Full Olsada Içinde Benzin Olmadığında çalışmazmış
neyse Ben Hurdaya Sattım. Motoru 1650 Tl Ye Aldım 1000 Ytl Masraf Ve Yakıttaki Zamanla Artışla Beraber Herhalde 1500 Tl +masraf Ettim Neyse Lafın Sonu Yok Başıda Gelmez Zaten Asya Hem Güzel Hem Lanet Servis Hem Ii:
hem Rezil Ne Desem Boş Işte Scooter Alacak Arkadaşlar Satmayı Düşünmesinler. Interntte Dolu Satmak Isteyen Var. Kim Alırki Aklı Başındaysa. Al Sıfırı Kullan At. Tıpkı çakmaklar Gibi.
şimdi Bianchi Alıcam Onu Denicem Bakalım Nasılmış
125 Cc Ile 150 Cc Aynı Kasada 125 Alacaktım Aynı Kasa Aynı Ağırlık Daha çok Benzin Yer Dediler Bakalım Denicez Görücez. Tüketicezki üretim Artsın