@plectrum hayabusa almış olsa idin bir yıllık yağ değişim ve servis ücretleri ile kendi motorundan bir tane alırdın
@plectrum hayabusa almış olsa idin bir yıllık yağ değişim ve servis ücretleri ile kendi motorundan bir tane alırdın
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
arkadaşlar bende de hem tiger 250, hem de mondial 151 rs var. ikisi de ayrı ayrı 5500 km. civarındalar, kanuni 2005, diğeri 2006 model. ikisindede peri yodik masrafları haricinde para harcamadım.sakin bir kullanımla, motorun kapasitesini bilerek kullandığımız zaman problem olmuyor gibi.
ben 14 ayda 16500 km yol yaptım kros olarakda kullandım bir ginde 515 km yolda yaptım ama yaptıgım masrafları ne siz sorun ne de ben söyliyim ama motora ben ne kadar çaktirdiysemde benim kahrımı da çekti verdim paranın hakkını aldım ama beni o kadar çok aldattıki en sonunda onu sucuya sattım,ben dedim bak benim kafamı bozma seni ya sucuya yada kebapcıya satarım dedim beni dinlemedi bende sattım sucuya,noterden sonra motorun ahahtarını verdim arkadaşa bi gaza basıçı vardı varya motor arkadan bagırıyordu bırakma beniiiii
alan arkadaş hayrını görsün.
98 Beygir.....
Merhaba,
14 Nisan 2006 dan buyana 12.700km oldu.Patlayan arka amortisörler garanti kapsamında değişti.12.200km daha iyi durumda olmasına rağmen arka fren balatasını değiştirdim 5YTL + 10 YTL işçilik
Standart bakımlar ve yağ değişimi hariç hiçbir harcama yapmadım.
genelde artçım olur beraberimde! yani sürekli iki kişi kullanmama rağmen hala ilk günkü gibi. Uzun yolda da hiç rahatsız etmiyor.
Max sürat genelde 110-115km/s fakat yanlız olduğumda 125km/s çıkıyor.
Kıssa hisseden. Motosikletimden sonderece memnunum ama yinede bir Japon Cruiser ya da Enduro alacağım sene sonuna doğru.
Haa... mondialimi satmayacağım tabii o demirbaş olacak
5000 e girdim Regalim le.hiçbir problem yok.servise çay içmeye gidiyorum.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
bende mondial 250mct var motorum 8500km de ve bugüne kadar ne beni yolda bıraktı nede büyük bir problem çıkardı bakım toplam bıkım parası olarak 200-250 ytl felan vermişimdir 2006 başından buyana
büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol
20.000 km geçen çin motorları tabi geçebilirlerse hurdacılara epey bir iş çıkarır diyorum.eh onlarda biraz para kazansın.
cumartesi günü anadolu yakasına geçerken arabalı vapurda bir amcayla tanıştım.asya motorun ilk çıkanlarından vardı.33000 küsür km yapmış ve çok memnun.hiç yolda kalmamış.
33.000 wayyy bizim burayada bi ara bi amca gelmiş ben görmedim kuzenim fotosunu çekmiş motorun adam mondial 125 mt ilke Türkiye turu yapmış 3 kere motoru toplamış motor 50.000 üstünde ama amca motor tamircisi o ayrı konu
[B][I]MONDİAL FOREVER[/I][/B]:queen:
6/2006 dan itibaren 12500 deyim
zinciri degiştirdim ne olur ne olmaz diye
gerisi ıvır zıvır
ah birde titremese
dum corluya gittik bugun 6000'i gec ıyorum 20000 e kadar dayanırsa burda bi çok kişi utanacak
çin malı motorum olmadığı için ( olmasınıda istemem zaten)yorum yok
bendede ramzey 100 cc cup vardı bi zamanlar 1 yıl içinde 4500km yol yaptım bide üzerine kaza yapmıştım yinede tık demedi yalnızca periyodik bakım izmitte kartepe gibi bi yere onla çıkıp iniyodum resmen motora eziyet ediyodum inanın hiç bişey olmadı bende çin malıdır patlar elimde diyodum ama patlamadı herkeze kazasız sürüşler
arkadaşlar bu hafta yaptığımız gezide bi problemim oldu.
silindirin üstünde radyaörden su sızmış gibiydi.ancak radyatörde su eksilmesi yoktu veya çok azdı başına gelen varmı
km 5002 ye gelince nazr ettik sanırım ama şükür 300 km problemsiz hararetsiz geldim.ve şu anda problemsiz çalışıyor.serviste bakınca anlaşılacak
mondi RS151
12 ayda 16000 km
servis masrafi: 278 YTL Yag ve flitre haric
Yolda kalma: iki kere benzinim bitmisti
100 km max 3,7 litre Sehir ici ve sürekli artici ile
selamlar
all you need is love
hor kullanmadıktan sonra çin mallarından da verim alınabilir...ben çin motorlarını seviyorum..onlara bakabaka aklıma motor almak geldi...ben de gittim burgman aldım..çinler piyasaya girmeseydi...belki de hiç bir zaman motor aşkım olmazdı....ben burgmanla yolda kaldım...bakım yapmazsanız ve sakin kullanmazsanız...hangi motorla olursa olsun yolda kalıcağınız aşikar....be çin mallarından tek şikayetim şu: çok ucuz olduğu için çoluk çocuk bilen bilmeyen motor sahibi oldu...arkasına fast and furious yazan kendini yolların kralı zannetti...işler bu şekil de seyrederken yolda bir çok kazalar oldu...hiç suçu olmayan 4 tekerlilerin canları yandı... ben 2 yıldır motor kulanıyorum ..çıkarrtığım şunlar...yerine göre hız...bakım...ve herzaman beyefendilik...
herkese iyi sürüşler
HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ
bu çin motorlarının hepsi aynı tipleri bile aşagı yukarı aynı birisi fabrikanın ön kapısından digeri ise arka kapısından çıkıyooo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)