onları da yazmayınca, ekleyecek bir şey kalmıyor.
sırf liste dolsun diye, yağı-bujiyi bile yazdım
adam acemi. illaki düşe kalka, debriyajı sıyırta sıyırta öğrenecek.
çoğumuzun zaten bütçesi kısıtlı.
soruyor; ne alayım?
cevap; aman çin malı alma... başlangıç için, ybr, cbf al.
tamam da, yolun başındaki bu insanlar, 3500-4000 ytl verip, ybr-cbf alıp onu mu parçalasınlar?
bir yıldan beri mondial KT 125 motorumu satmaya çalışıyorum.
milletin çin düşmanlığı yüzünden, adı çıkmış dokuza, inmiyor sekize. halbuki, fiyatına göre canavar gibi motor. yapandan, getirenden, bize sunandan ALLAH razı olsun.
bakın yukarıda eleman yazmış. mondialim var kullanamıyorum
mondialin hangi modelini kullanamıyorsun? cevap yok. ne sıkıntısı var? cevap yok...
ben kullanıyorum. hem de çatır çatır. her işimi görüyorum. sen neden kullanamıyorsun?
Ümmet abi mondial mt 125 ile, 70 bin km. yol yaptı. 10 kez yurt turu attı. o nasıl kullandı?
15-20 bin kullanan diğer arkadaşlar nasıl kullanmışlar?
yağını-gazını koyup, sağını-solunu sıktıktan, ve köküne kadar bağırtıp, hayabusa performansı beklemedikten sonra, arslanlar gibi kullanabileceğin, ucuz yollu, hayatını renklendirecek, ihtiyacını görecek, seni diğerlerinden farklı kılacak güzelim bir motoru neden
alma diyorsunuz?
eksikleri yok mu? var tabiiki. çocuğun gibi ihtimam göstereceksin. saldım çayıra, mevlam kayıra yapmayacaksın. (aslında tüm motorlar için geçerlidir)
ilk etapta, 4000 liralık motoru parçalayacağına, al, 1500 liralık motoru parçala...
motora ve trafiğe hakim olmaya başladığın zaman, yarı fiyatına sat, git gönlündeki motoru al.
neyse... coştuk yine...