Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

RKS TITANIC 150 HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    RKS 150 TİTANIC
    RKS TİTANIC 150 DİYER 150'LİKLERLE KARŞILAŞTIRMA.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks150/Cbr125r/Gt250r/R125
    Çok seri ve atik, ilk motorum olur kendisi. Tadı damağımda kalmıştı.
    tunahanbayam bunu beğendi.

Motosikleti
    RKS 150 TİTANIC
    2013 MODEL BEYAZ ALDIM. NE GİBİ DEGİŞİKLER YAPIYIM MOTOSİKLETE ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİŞİ OLURSA SORUN BU MOTOR HAKKINDA SİZE TARAFSIZ OLARAK İYİ KÖTÜ YANLARINI SÖYLİYİM

Motosikleti
    Rks titanic 150
    Ben de alacağım 2 hafta sonra sen kaç km de aldın birde vites geçişleri falan nasıl?

Kardeş bu motorun 150 liği tercih ediliyor 200 lüğü edilmiyor pek.

Sen neden 200 lük tercih etmedin?

mesmeyut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Daha önce arkadaşa sıfır almıştık. Orjinal lastikleri kötüydü. Ön fren ve debriyaj hissizdi. Birde bizim motorla alakalı herhalde. Vites geçişleri aşırı sertti. Servise götürdük normal normal demekten başka hiç bir faydası olmadı. Aslında alanlar çok memnun. Demekki bizim beklentilerimiz yüksekti biraz. Beklentilerimizi karşılayamadı.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şahsen ben kullanıyorum. cok saglam motor. motorsiklet 1.3lt yağ alıyor. 3 aydır motorsiklete 300ml yağ varmış :D yağ kaçırma yapmıştı o günden gecen güne kadar yağ koymamıştım. 300ml yağ ile 3800 km felan yapmışım :D senmisin demiyor. diğer motorsikletlere göre seri ve diridir. yakıt olarak sehir ici 100km de 3 lt yakıyor diyebilirim. sehir disida 2.7 civari. arkaya taktıgım kocaman lastikle 115km goruor normal standart lastikleri ile 120 yaptım.
    bir diğer olay ise fabrikasyon hataları oluyor. bunlardan bir tanesi egzoz.. gösterge.. 150 arka fren kampanadır. 200 varsa 200lugu al daha konforlu oldugunu düsünüyorum. cukurlara girince daing doing ediyor.. 6 devirden sonra biraz titreşim yapıyor diger sekilde rahat fıtı fıtı..
    orjinal lastikler naylondur. muhakkak lastikleri degis alacaksan.. baska ne merak ediyon bilmiyorum ama parcaları ucuzdur. tasarımı hoştur. sürüşü zevklidir. motorsikletin deposu ve tasarımı naked için on numaradır. bacaklarınla depoyu rahat kavrayabiliyorsun 1.75 boy benim.. uzun yolda 100km de bir mola vermen gerekecek. 10 dk lık yada 15 dk. aklıma gelen bunlar takıldıgın birsey olursa sor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)