Araç kamerası kayıtlarını (GPS Koordinatları, hız, zaman, mesafe bilgileri, grafikleri ve daha bir çok özelliği ile birlikte) bilgisayarda görüntülemek için
Registrator Viewer adlı uygulamayı kullanıyorum, muhtemelen sizdeki kameranın kayıtlarını da bu programla görüntüleyebilirsiniz.
1,18 Mb boyutlarında, ücretsiz, kendisi küçük marifetleri büyük bir program.
Örneğin; Parçalar halinde kaydedilen görüntüleri kesintisiz bir bütün olarak izleyebilir, harita üzerinde gidilen yolu ve diğer bütün bilgileri görebilir, hızlandırıp yavaşlatabilir, istediğiniz bölümü işaretleyip dışarıya video olarak (isterseniz ses olmadan sadece görüntü olarak) da kaydedebilir, ve şu anda aklıma gelmeyen daha bir çok şeyi kolaylıkla yapabilirsiniz.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Not: Bu programı, kamera görüntülerinin kaydedildiği SD Kart'a kopyalarsanız, kartı bilgisayara bağlayıp kartın içinden programı çalıştırarak da kayıtları görüntüleyebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Bu şekilde sd kartı istediğiniz yerde istediğiniz bilgisayara bağlayabilir, uygulama o bilgisayarda yoksa bile kartın içinden çalıştırarak kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz.