Çok başarılı çözmüşsün abi sen bu işi yüksek cc bi motorum olursa aynisini uygularim
Çok başarılı çözmüşsün abi sen bu işi yüksek cc bi motorum olursa aynisini uygularim
Gayet yeterli görünüyor. Elinize sağlık paylaşım süper. Bende sipariş edicem.
Cidden iyi olmuş sistem. 64GB a heralde 5 6 saatlik kayıt yapar o da almak istediğin görüntü olursa videonun silinmeden yeterince kayıtlı olmasını sağlar. Görüntü kalitesi de idare eder düzeyde sonuçta bu paraya 1 tane xiaomi yi bile alamıyorsun o yüzden daha iyi görüntü kalitesi beklemek yanlış olur.
Hayırlı olsun.
Çok güzelmiş hayırlı olsun umarım kullanmak zorunda kalacağın bişey olmaz. 60-80$ diyor para biriktiriyim bari
Siparişi verdim. Gelsin ve kurduktan sonra resimlerle birlikte tecrübelerimi paylaşacağım
Ürün geldi, motoruma kurdum. Gayet yeterli. Bu anlamda güvenlik kaydı almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Kurulum çok kolay sorun yaşamadım.
Ssates'e tekrar teşekkür ederim
Bana göre bu fiyata harika bir sistem, daha ne olsun herşey var. Kesinlikle çok iyi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
Bir soru. Vergi kesiliyor mu ?
18 usd olarak kesmişler faturayı,bu yüzden kesilmedi. Gerçek değer girilse kesilirdi.
abi eline sağlık mükemmel birşey olmuş
Mehmet selam,tam dediğin sorun üzerinde düşündüm bende. Benim motorun içi çok derli toplu, röle ile oraya buraya bağlamaya içim el vermedi,cihaz içinden orjinal transformatör çıkıyor temiz bağlantı yapmak için fakat ben kullanmadım.
Peki ne yaptım powerbank 10.800 luk philips, ona bağlıyorum epey kullandım 3 saati gecmistir ve power bank %75 dolu.
Operasyonu şöyle oluyor, motordan almadığım için gücü her seferinde seleyi kaldır çalıştır kameralari devam et, durunca mola vs vereceksem uzun süreli yine seleyi kaldır sistemi kapat.
Eger gucu motordan alirsam kumanda var, kontak açılınca aktif hale geliyor ve slkayit sistemini kontrol ediyorsun.
Bir süre denicem bu şekilde. Zorluğu şu, sele kaldir sistemi başlat ve powerbank sarj etme. Onun dışında gayet güzel çalışıyor 3 gündür kullanıyorum.
Motosikletime bu sistemden satın alıp bugün kurdum. Aksiyon kamerasıyla uğraşmak istemeyen ama bir yandan da kaza bir olay olduğunda elinde videolu kanıt olsun isteyen herkese tavsiye ederim.
Ayrıca bu sistemi kullanan arkadaşlara bir sorum var. Videoları hangi oynatıcı programda açıyorsunuz? Kamera videoları AVİ formatında kaydediyor fakat bu videoları normal bir playerda açınca altta gpsden gelen konum ve hız bilgileri gözükmüyor. Konum ve hız gösteren playerlar ise AVİ formatını çalıştırmıyorlar. Kitapçıkta yazan drplayer programını internette bulamadım.
araç kameralarını biliyordum zaten ama onların görüntü kalitesi çok kalitesiz oluyor, kalitelileride çok pahalıdır
Selam, gps ve konumu kullanmadığım için dediğin problemi yaşamadım. Diğer kullanan arkadaş belki okur burayı,sanırım o hepsini aktive etmişti. Öyle hatırlıyorum.
Konuyu okurken denk geldim.Bulamadıysanız hala buyrun.
http://www.szv-sys.com/DOWNLOADS/ --------> Bu kılavuz ve V-SYS GPS DrPlayer ı bulabileceğiniz yer.
http://www.szv-sys.com/user%20manual/drplayer.rar -------> Buda Direk indirme linki
GPS motosiklet çalınırsa bir işe yarıyor mu?
Teşekkür ederim programı indirdim ve kurdum. G sensörü verilerini artık görebiliyorum fakat konum ve hız bilgisini görüntüleyemiyorum. Program google haritalara bağlanmıyor. Aşağıdaki ekran görüntüsündeki uyarıyı veriyor.
BU sistemden satın alacak olan arkadaşlar kesinlikle 32gb hafıza kartı takın. Çünkü hd seçeneğini seçince videolar çok yer kaplıyor. 2 kamera olması ve diğer sensörlerin bilgilerini de yazmasından dolayıdır belki. Makina 250 mblık parçalar halinde kaydediyor videoları ve her video sadece 75 saniye. Yani 32 gb karta yapılabilecek toplan kayıt 2-2.5 civarında. Yani Türkiye turu yapayım makina kaydetsin diyemiyoruz.
Kablolu kumanda da çok gereksizmiş. Doğru dürüst bir fonksiyonu yok sadece kayıt yaparken ışık çıkartıyor ve kaydı durdurup başlatmayı sağlıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
İşe yaramaz çünkü gps verilerine ulaşmak için makinanın içindeki kartı alıp bilgisayara takmak lazım. Hırsız da size kartı postalamayacağına göre çalınma durumunda o gps hiç bir işe yaramaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)