Hocam bu ne hız canlı yayın yeni bitti sen fotoları koymuşsun
XSR çok hoşmuş.
Xsr'a ben bittim şahsen . Param olsa düşünmeden alır , evladiyelik kullanırdım .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Gün geçmiyor ki Yamaha'ya paramız yetmesin
Süper aletler ancak rüyalarımızı süsler
Yzf r25 i almak için bi yerlerimi yırtıyorum bunlar imkansız
fiyat tahminleri alabilir miyim
Noldu kaldık mı yine beğenmediğimiz ybr ye .
Xsr zaten tanıtılmıştı MT 01 ise jant rengi hariç bomba gibi olmuş şahane tasarım mobilden gidiyorum bakamadım teknik özelliklere muhtemelen 160 bg üstü olacaktır
Scrambler çakması olmuş sanki.
MT-10 sanki legolar birleştirilmişte şasi meydana gelmiş gibi geldi bana, kafa tarafı falan. Mükemmel ya :D
Mt 10'u görünce Pulsar 200rs geldi aklıma, beğenmiyorum bu tarz motorları bu kadar agresiflik,keskin hatlar beni boğuyor.
Xsr 900 daha 700 gelmeden piyasaya girdi, Mt 7-9 sınıfı kadar satılacağını hiç sanmıyorum.
Mt 3 de gelmiş , ama eski Mt 3'ün tasarımından eser yok, mt 25 gibi xj6 n küçüğü bir şey olmuş. Ulan eski kasa mis gibi mt1'e en yakın en iyi naked tasarımıydı bence.
Sen de hiç bir şeyi beğenmiyorsun demeyin hemen ,
Xsr 700 yeşil rengine hastayım, ama 30 kağıt küsür olacakmış.
Özetle : hoştur ama benanaa
Hep onu alacağıma Mt 7 alırım dedik ya, Xsr alacağıma ... alırım kalıbı kullanacağız sanırım
mt10 bence gayet çirkin olmuş. mt ailesinden ayrılmış gibi ss - naked karışımı birşey çıkmış ortaya robot tipi çirkin bence. 09 çok daha yakışıklı hala gözümde ama xsr900 çok güzel ona lafım yok
xsr için konuşursak,
ducati scrambler 30-35 bin tl filan, yamaha xvs de 30-32 bin filan, o zaman bu motor bu ülkede 30 bin bandında olur
o zaman şahsen xsr alacağıma babayı alabilirim yok ben de 30 bin tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
ayrıca spoiler vereyim, mt 10 transformers daki decepticonlardan, haberiniz olsun
Millet yatın uyuyun artık yarın iş var!
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Xsr'a hasta oldum...tam Benim Tarzim.ama muhtemelen Pahali olucak...
Mt-10!!! O nasil cirkinlik oyle...o sari cantlar cok ucuz durmus yahu...robotvari tasarimlar filan,eminonundeki dandik oyuncaklara benzemis.
Yamaha kusura bakmasın ama o mt10 , tüm mtlerin yüz karası olmuş bence. Olmasaymış daha iyiymiş yani. Mt 09 gayet güzeldi. 10 u bu olmamalıydı.
Ben bu mt yi mt den saymıyorum arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)