bunların fıyatı en az 25 35 bın tl arasında olur bosuna bızım ulkemıze getırmesınler bence
bunların fıyatı en az 25 35 bın tl arasında olur bosuna bızım ulkemıze getırmesınler bence
MT-7-9 zaten gücünü kanıtlamış makinalar..
Kim ne derse desin MT-10 agresif görümlü olabilir, mutlaka gücüde agresif ki mod koymuşlar 9 gibi ve çıplak.
Diğer MT serileri gibi rüzgar manyağı yapacak pilotunu ama her türlü gideri var..
Satılır..
R1 parası istemezlerse hemde iyi satılır..
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Mt aielesinin yeni gri tonu cok kotu ya... kum mat olsa muhtesem olurmus...
Fiyat uçmazsa alirim ben bu XSR'yi.
Alir almazda söker depo ve jantlari boyar, seleyi degistiririm.
Dur ben su retrolari bir karsilastirayim bakayim.
Yas ilerledi artik ihtiyar motorlarina bakmak lazim.
Mvt nin kafa karenajını mt-10 a koy on numara olur
Mt 10 u onden sadece benmi kawa z1000 e benzettim ?
MT10 çok xojdır ema benane? :D
Z1000 e göz kırparken Mt 10 kafa karıştırdı şimdi.
MT 10 'a bakıp bakıp mt 03 alırım heralde
Bence xsr klasik bi tip olmuş . şu anda zaman ile alakası olmayan bir model. Sanırım 10 yıl sonra da aynı motora hayran hayran bakabileceğiz
Fiyati 50 uzerinde tutarsa kawaya yarar.
Yamaha bazen kendini kaybediyor bakalim merakla bekliyorum bende favorilerimde beklemede mt10
Allah bunlari bildigi gibi yapsin 57.000tl rezillik resmen.
Z1000 tek secenek kaldi
Bu gün XSR900'ü aldım. Çok bir deneme fırsatım olmadı ancak bunca özelliği barındıran en yakın rakibi RNineT ve bunun 2 katı fiyatı var.
Denk fiyat etiketindeki rakiplerinde 116bg motor, traction control, kaydırmalı debriyaj, ön arka ayarlanabilir suspansiyon vs gibi özellikler yok. Motorun en çok övülen yanı da bu.
İlk izlenimim çok olumlu oldu. Bozulacağını da zannetmiyorum
mt-10 yerine mt-01 i geri döndürselerdi keşke. yalnız ne kadar sıfır varsa silen yamaha mt-1 diyememiş mt-10 demiş :D (reyize saygısızlık yapmamışlar)
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)