Teknolojide son nokta; AKILLI KASK
Reklamlar
-
İçerisinde interkom, dahili hoparlör, 2 arkada 2 önde olmak üzere 360 derece görüntü alabilen kamera. Arkadaki görüntüyü kaskın içindeki minik şeffaf ekran sayesinde görebilme, diğer şeffaf ekrandan müzik kontrol etme hız ve hava durumu görme arama yapma, arkadaki araç sizin ayarlayacağınız mesafeden fazla yaklaştığında uyarı verme, üzerindeki güneş panelleri sayesinde kendi kendini şarz etme gibi özelliklere sahip. Ayrıca sharpdan 5 yıldız aldığı söyleniyor. 2016 ilk çeyrekte seri ütetime geçilecek ayrıca fiyatıda 3000 dolar bandında olacakmış.
Reklamlar
-
türkiyede satılacak fiyata bi motor daha alınır heralde 5 -10 milyar arası olur diye tahmin ediyorum ama cok hoş olmuş
-
İlk 100 kaskı 299 dolardan verdiler, saniyesinde tükendi tabi.
-
avici adlı üyeden alıntı
oha cidden cok uygun fiyatmiş ama türkiye burasi sonuçta 3 katı fıyata satılıyor 2 bin civari olur heralde ozaman burda
-
aga bildiğin çöktüm.bu kask nasıl birşeydir.
-
acaba yeni sezona r25i satıp bu kaskı alarakmı girsek..
kafamda deli sorular
-
fiyatına 3000 dolar demiş ya. hemen çözümü buldum. iki küçük hoparlör boyunda ayna alıp, alın kısmına vantuzluyoruz
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
şu arka kameralar kapanabiliyorsa cok iyi bir kask olur. şahsen arka görüntü dikkat dağıtabilir.. her zaman temkinli olmak en iyisi.
-
Aksiyon filmi gibi geldi geçti.. :S
-
Iron man kaskı gibin bişi
-
2014 imzalı skully kaska paralel birşey yapmışlar. Güzel olmuş tabi fiyatı hariç.
https://m.youtube.com/watch?v=ZdcWd594lRw
-
Çinli kardeşlerimiz bundan esinlenerek çok daha ucuzunu yapıp satarlar kesin. Biz ancak ondan alırız.
-
Kaç kiloymuş sorması ayıp
-
"Flaş bellekten video izleyebiliyormuyuz?" " yok izleyemiyorsak bu fiyat çok"
Türkiye pazarında dönecek muhabbet başlıkları
-
Arkadaşlar güneş tepede hergün doğuyor vede güneş panelinin icadından yıllar geçmiş, bence güneş paneli çok mantıklı. Arabaların Tavanlarnda bile olabilir bence . Hem güneş yanığı tavanlı araba satacagına insanlar güneşten faydalanmış olur 😁
-
1000-1500 dolar olsa alırım da 3000 zorlar be dayı :D
-
Solar panel dahil üzerinde o kadar ıvır zıvır var ki, çarpma testlerinde alacağı sonuçlar kötü çıkacağı kanısındayım. Ağırlığı da 2 kilo olacaktır sanırım. 3-5 yıl geçip iyice gelişmmeden alınmaz bence.
Ben sadece ayakları yerden kesiyor sanıyordum, meğer uçmaya da yarıyormuş kanatlanmadan
-
avici adlı üyeden alıntı
Daha üretilmemiş kask, sadece "söz" vermişler... Eğer maliyet $300 altindaysa onun ne kamerasından, ne hoparlöründen, ne ekranından, ne de güneş panelinden hayır gelir. Ayrıca hiç tecrübesi olmayan teknoloji firmasının ürettiği kask da ne kadar başarılı olur görecez bakalım, üretebilirlerse tabi. Çok güvenemiyorum böyle yüz tane süper özelliği birleştiren olmayan ürünü Kickstarter türü yerlere koyup para toparlayanlara. Hadi hayırlısı. İnşallah olur.
-
çoğu özellik göz boyama.
kaza anında o ekranlar, kameralar bilmem bişiler, kaşınıza, gözünüze bi tarafınıza girmezse iyi..
-
Motosikletin üstünde uyusam benim yerime sürer mi acaba ?
Yoksa ayıp mı etmiş olurum kask abime ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)