Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Teknolojide son nokta; AKILLI KASK

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosikletin üstünde uyusam benim yerime sürer mi acaba ?

Yoksa ayıp mı etmiş olurum kask abime ?
    Kaska sor, o ne derse öyle yap. Akıllı sonuçta.
    beko12345 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha üretilmemiş kask, sadece "söz" vermişler... Eğer maliyet $300 altindaysa onun ne kamerasından, ne hoparlöründen, ne ekranından, ne de güneş panelinden hayır gelir. Ayrıca hiç tecrübesi olmayan teknoloji firmasının ürettiği kask da ne kadar başarılı olur görecez bakalım, üretebilirlerse tabi. Çok güvenemiyorum böyle yüz tane süper özelliği birleştiren olmayan ürünü Kickstarter türü yerlere koyup para toparlayanlara. Hadi hayırlısı. İnşallah olur.
    Kask üretildi, "TANITIM AMAÇLI" 299 dolardan verildi. Bende alacaktım ama sadece abdye gönderim vardı alamadım.

Abi ilk 100 tanesinin neresini anlamıyosunuz ya. Apple mühendisi; 3000 dolar altı olursa onun kamerasından hayır gelmez demiş, vallamı lan?

Adamlar ucuz yapsa hayır gelmez, pahalı yapsa ühühü bunun fiyatı çok rerörö.

bahadircolak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 900 GT Pro
    Dandik bir firma. Adamların parası bile yok, nasıl üretecekler merak ediyorum.
    Amerikada yıllarca 1 dolara x-ray gözlük satıldı kıyafetin içini gösterdiği söylenen, ama sonuç...???

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask üretildi, "TANITIM AMAÇLI" 299 dolardan verildi. Bende alacaktım ama sadece abdye gönderim vardı alamadım.

Abi ilk 100 tanesinin neresini anlamıyosunuz ya. Apple mühendisi; 3000 dolar altı olursa onun kamerasından hayır gelmez demiş, vallamı lan?

Adamlar ucuz yapsa hayır gelmez, pahalı yapsa ühühü bunun fiyatı çok rerörö.
    Böyle bir ürünü sadece yüz tane üretme ihtimalleri çoook düşük, çünkü düşük maliyetli üretim için çok az bir rakam.

Madem üretilmiş, dağıtılmış diyorsunuz, buyrun bir tane üçüncü şahsın internete koyduğu video, fotoğraf, inceleme vs. gösterin. Hep teknoloji siteleri konsept olarak bahsediyor. Nerede çalışan, müşteriye teslim edilmiş akıllı kask? Bekliyoruz.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Arkadaşlar fund(kaynak) üretmek için maliyetine 100 ürün pre-order(erken sipariş) olarak satılmış bunu anlamanın neresi zor.. microsoft ve apple tek kişi tarafından garajdan çıkmış firmalar siz bu adamlara laf ediyorsunuz..

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri
    madem o kadar akıllı yaptın keşke öne de kamera koysaymışta vlogger lar kafalarında gopro ile uzaylı gibi dolaşmasaymış

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Elektrokrom vizör süper..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar fund(kaynak) üretmek için maliyetine 100 ürün pre-order(erken sipariş) olarak satılmış bunu anlamanın neresi zor.. microsoft ve apple tek kişi tarafından garajdan çıkmış firmalar siz bu adamlara laf ediyorsunuz..
    İyi de, maliyetine üretilip teslim edilince nasıl fund oluşmuş oluyor?

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de, maliyetine üretilip teslim edilince nasıl fund oluşmuş oluyor?
    basitçe güzel bir reklamdır adamların yaptığı. malzeme kalitesini falanda bilmem umrumdada değil açıkcası nasıl olsa bir kaska 3000 dolar (9.000 tl) vermicem vericek olsamda skullly ar1 var 1500 dolar ve bu kaskdan daha iyi bir kask.

neyse gelelim sana reklamı ve kaynak üretme şekline.
    sizin verdiğiniz rakamlara göre yazıcam.

kaskın satışı 3000 dolar
    bu kaskın maliyeti 100 dolar ve sen bu kaskdan 100 adet imal ettin = 10.000 dolar para harcadın ve elindeki parayı bitirdim ama sen daha bu kaskın ne reklamını nede incelemesini vs hiç birşeyini yapmadığın için kimse gelipte bu kaska 3.000 dolar para vermez. ama senin verdirtmen lazım o yüzden lansman fiyatı belirlersin. ilk parti ürünleri ucuz sattığın içinde bir şekilde piyasaya girersin adın duyulmaya başlanır. bu tamamen reklamdır çünkü bu sayede adın duyuluyor , kaskı inceleyenler oluyor , satın alan insanlar paylaşıyor ve artık normal kitleye hitap etmeye başlıyorsun. kısaca maliyetine sattın 10.000 dolar harcamıştın 10.000 dolar kazandın ama bedavadan çok büyük reklamlarını yaptın. kaynak 1 bu işte bedavadan reklam

kaynak 2 aslında tamamen kaynak 1 ile alakalı. reklamı yaptın kar- zarar yok ve 100 tane daha üreticek paranda var.ürettin ve artık piyasada senin ürününden 200 tane var ve talep gelmeye başladı ürüne 10.000 doların ile 100 tane üretmiştin, ee artık kaça satarsan sat. işte kaynak 2

hee ama şu kask için kendi fikrimi sorarsak hayatta 3000 dolar verilcek bir kask değil skully 1500 dolara aynısı ve daha güzelini satarken ben 2 katı parayı vermem.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    3000 dolar yurt dışı fiyatı arkadaşlar kafanız karışmasın buradaki fiyatı min 9000 tl

Artık anca kredi çekip alırız bi gelsinde

Motosikleti
    Honda Forza 250
    İron Man 4 trailer.Çok başarılı gözüküyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bu kadar teknoloji içeren bir ürünü sadece yüz tane üretmenin maliyeti çok yüksektir.

Boş konuşmayalım, bir tane gösterin şu üretilmiş kasktan müşterinin elinde...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    Uğraşsalar daha neler yapılır da...

Alıntı swizz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2014 imzalı skully kaska paralel birşey yapmışlar. Güzel olmuş tabi fiyatı hariç.

https://m.youtube.com/watch?v=ZdcWd594lRw
    skully 2014 de ilk duyruldugunda 2015 mart gönderim demişler. Şimdi ön sipariş'e 2016 mart diyorlar.

Motosikleti
    Xmax 250
    Mchi yorumu yapmış. Bu tip değişik videolar özellikle iphone yeni versiyonlarinda cok olur. Hayali güzelde piyasa öyle değil. Umarım olur ancak bence hiç olmayacak kask

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Ağlamayin, endişelenmeyin.. elinizde bir iphone varsa o kaskida alabilirsiniz...
    Ayrica dikkat dagitici..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)