Kask üretildi, "TANITIM AMAÇLI" 299 dolardan verildi. Bende alacaktım ama sadece abdye gönderim vardı alamadım.
Abi ilk 100 tanesinin neresini anlamıyosunuz ya. Apple mühendisi; 3000 dolar altı olursa onun kamerasından hayır gelmez demiş, vallamı lan?
Adamlar ucuz yapsa hayır gelmez, pahalı yapsa ühühü bunun fiyatı çok rerörö.
Dandik bir firma. Adamların parası bile yok, nasıl üretecekler merak ediyorum.
Amerikada yıllarca 1 dolara x-ray gözlük satıldı kıyafetin içini gösterdiği söylenen, ama sonuç...???
Böyle bir ürünü sadece yüz tane üretme ihtimalleri çoook düşük, çünkü düşük maliyetli üretim için çok az bir rakam.
Madem üretilmiş, dağıtılmış diyorsunuz, buyrun bir tane üçüncü şahsın internete koyduğu video, fotoğraf, inceleme vs. gösterin. Hep teknoloji siteleri konsept olarak bahsediyor. Nerede çalışan, müşteriye teslim edilmiş akıllı kask? Bekliyoruz.
Arkadaşlar fund(kaynak) üretmek için maliyetine 100 ürün pre-order(erken sipariş) olarak satılmış bunu anlamanın neresi zor.. microsoft ve apple tek kişi tarafından garajdan çıkmış firmalar siz bu adamlara laf ediyorsunuz..
madem o kadar akıllı yaptın keşke öne de kamera koysaymışta vlogger lar kafalarında gopro ile uzaylı gibi dolaşmasaymış
basitçe güzel bir reklamdır adamların yaptığı. malzeme kalitesini falanda bilmem umrumdada değil açıkcası nasıl olsa bir kaska 3000 dolar (9.000 tl) vermicem vericek olsamda skullly ar1 var 1500 dolar ve bu kaskdan daha iyi bir kask.
neyse gelelim sana reklamı ve kaynak üretme şekline.
sizin verdiğiniz rakamlara göre yazıcam.
kaskın satışı 3000 dolar
bu kaskın maliyeti 100 dolar ve sen bu kaskdan 100 adet imal ettin = 10.000 dolar para harcadın ve elindeki parayı bitirdim ama sen daha bu kaskın ne reklamını nede incelemesini vs hiç birşeyini yapmadığın için kimse gelipte bu kaska 3.000 dolar para vermez. ama senin verdirtmen lazım o yüzden lansman fiyatı belirlersin. ilk parti ürünleri ucuz sattığın içinde bir şekilde piyasaya girersin adın duyulmaya başlanır. bu tamamen reklamdır çünkü bu sayede adın duyuluyor , kaskı inceleyenler oluyor , satın alan insanlar paylaşıyor ve artık normal kitleye hitap etmeye başlıyorsun. kısaca maliyetine sattın 10.000 dolar harcamıştın 10.000 dolar kazandın ama bedavadan çok büyük reklamlarını yaptın. kaynak 1 bu işte bedavadan reklam
kaynak 2 aslında tamamen kaynak 1 ile alakalı. reklamı yaptın kar- zarar yok ve 100 tane daha üreticek paranda var.ürettin ve artık piyasada senin ürününden 200 tane var ve talep gelmeye başladı ürüne 10.000 doların ile 100 tane üretmiştin, ee artık kaça satarsan sat. işte kaynak 2
hee ama şu kask için kendi fikrimi sorarsak hayatta 3000 dolar verilcek bir kask değil skully 1500 dolara aynısı ve daha güzelini satarken ben 2 katı parayı vermem.
3000 dolar yurt dışı fiyatı arkadaşlar kafanız karışmasın buradaki fiyatı min 9000 tl
Artık anca kredi çekip alırız bi gelsinde
İron Man 4 trailer.Çok başarılı gözüküyor.
Bu kadar teknoloji içeren bir ürünü sadece yüz tane üretmenin maliyeti çok yüksektir.
Boş konuşmayalım, bir tane gösterin şu üretilmiş kasktan müşterinin elinde...
Uğraşsalar daha neler yapılır da...
Mchi yorumu yapmış. Bu tip değişik videolar özellikle iphone yeni versiyonlarinda cok olur. Hayali güzelde piyasa öyle değil. Umarım olur ancak bence hiç olmayacak kask
Ağlamayin, endişelenmeyin.. elinizde bir iphone varsa o kaskida alabilirsiniz...
Ayrica dikkat dagitici..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)