marşa basınca dişli sıyırma sesi
Reklamlar
-
motorumda marşa bastığım zaman tam çalışması gereken anda bir dişli sıyırma sesi duyuyorum marşa basılı tuttuğum sürece elektrikli testere gibi sürekli devam ediyor, internetten biraz araştırdım birkaç neden olabilir diye gözüküyor fakat motoru çalıştıramadığımdan tamirciye götürüp baktırma şansım yok, olay dün akşam başladı ilk seferde motoru çalıştırıp bi 20 metre kadar gittikten sonra istop etti soğuktan dolayı sanırsam, sonrasında tekrar marşa bastığımda bu sorun ortaya çıktı ne yapacağım bilmiyorum, elime bi alet çantası alıp motora girişsem kendi başıma yapabileceğim bişeyler olur mu acaba ?
Reklamlar
-
f terapist adlı üyeden alıntı
motorumda marşa bastığım zaman tam çalışması gereken anda bir dişli sıyırma sesi duyuyorum marşa basılı tuttuğum sürece elektrikli testere gibi sürekli devam ediyor, internetten biraz araştırdım birkaç neden olabilir diye gözüküyor fakat motoru çalıştıramadığımdan tamirciye götürüp baktırma şansım yok, olay dün akşam başladı ilk seferde motoru çalıştırıp bi 20 metre kadar gittikten sonra istop etti soğuktan dolayı sanırsam, sonrasında tekrar marşa bastığımda bu sorun ortaya çıktı ne yapacağım bilmiyorum, elime bi alet çantası alıp motora girişsem kendi başıma yapabileceğim bişeyler olur mu acaba ?
bizim traktör de aynısı olmuştu marş dişlisi kaçırıyordu söktüğümde gördüğüm ise dişliyi sıyırmış yenisini taktırmıştık sizin motorda marş dişlisini sıyırmıştır vurdurupta çalıştırma şansınız yokmu
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Marş rublesi deniyor sanırım, bozulmuş yaptırmadan yola çıkmayın, kullanım ve zamanla alakalı bir durum.Kullanmaya devam ederseniz daha büyük sorunlar açabilir.
-
olay bu
açılmıyorsa http://sendvid.com/nbqclv46
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------
video da ekledim izleyip bi yorum yapabilir misiniz
-
Marş rublesi değişecek. Ayak marşı yoksa değiştirmekten baska yol yok sanırım. Gecen arkadaşımda aynı şeyi yaşadı ybr için 100 lira masraf çıktı.
-
peki bunun sebebi ne olabilir? motorun yağı azalmış gibime geldi bu bir sebep olabilir mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)